برا من 19 واحد از یکشنبه تا چهارشنبه دادن...![]()
برا من 19 واحد از یکشنبه تا چهارشنبه دادن...![]()
Last edited by M E S S I; 22-09-2011 at 08:45.
من ریاضیمو تو تجربی 50....خورده ای زدم یهو دیدم بهم پیش دادان گفتم ا ا ا ا.... بد فهمیدم زیره 65 پیش میخوره برا انسانیا هم زیره 80 خوب بگو همه پیش خوردیم دیگه برا ریاضیا هم 55![]()
سلام بچ ها خوفید؟
بچه دیگه اکثرتون برنامه واحد و ساعات کلاساتون رو گرفتید
من که گرفتم و برنامم خیلی داغونه. خیلی پراکندست. ساعات بیکاری بینشون داره.
شما هم برنامتون رو بزارید ببینیم مال همه اینطوره یا فقط برای من این مدلیه!
![]()
داداش عمران میخونی؟
برعکس ما 4 روز میریم شنبه ها از 9تا 4-بقیه روزا 8 تا 3 دوشنبه و پنج شنبه هم تعطیلیم18 واحد
همش پشت سرهم فقط 12 تا 1 وقت ناهار خالیه من دوست داشتم حداقل تو 1 روز ساعت خالی بود میرفتم سایت و کتابخونه و ... میگشتم
سلام
من هم ثبت نام کردم ولی واحد ها رو و برنامه رو ندادن گفتن همون روز یکشنبه که اومدین میدیم.لطفا رشتتون رو هم بگین و این که جند واحد گرفتین.رشته ی من هم مکانیک.
الان کارنامه نهاییمو دیدم
مشاوره بهم گفته بود به جای مهندسی رجایی مدیریت دانشگاه تهران رو بزن حتمن میاری خیلی خوبه تا 5000 قبولن الان دیدم من فقط مدیریت صنعتی شبانه بهشتی قبول شدم حتی بازرگانی و مالی هم نه!!!!!خوبه دلم رو به اینا خوش نکرده بودم: دی
18 واحد دادن
3 درس عمومی
2 درس پایه
2 درس تخصصی
رشته عمران
سلام
من امسال مهندسی کامپیوتر سخت افزار شبانه قبول شدم به نظر شما بازار کار وجود داره یا برای سال دیگه درس بخونم رشته یمورد علاقه قبول شم انگیزه برای سال دیگه رو دارم
از درسات فهمیدم
عاشق عمران بودم رشتم تجربی بود .ازاد ریاضی شرکت کردم عمران تهران جنوب قبول شدم نزاشتن برم.از 2 روز دیگه اقتصاد شهید بهشتی میرم میخونم.ولی همیشه عاشق عمرانم حتی 50 سالمم بشه یه روز میام میخونمش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)