ای بابا ! من گفم مایلی کهن مشکل روانی داره .مریضه پس منو پاک کردن . بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد عین خیالشونم نیس . یه مشت بچه دبیرسانی ریختن اینجا .
بله
خير
ای بابا ! من گفم مایلی کهن مشکل روانی داره .مریضه پس منو پاک کردن . بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد عین خیالشونم نیس . یه مشت بچه دبیرسانی ریختن اینجا .
مهم ... بوده که به مقصد رسیده باقی فسانه (خیال, توهم) استتا اونجا که دیدم جای سیلی محرمی تا چند روز رو صورت ژنرال مونده بود!!!!!!!!!
مصداق بارز هوچی بازی(این یک توهین نیست به معنی به هم ریختن جو است)بعد این طرف اومده میگه باید مثل مجبی محرمی ... میکرد
من گفتم اره احتمالا باهاش یه کاری کرده بوده بعد شما جمله ی من رو طوری نوشتید که انگاری دعا کردم یه همچین اتفاقی بیفته
100% تایید میشه
--------
اما کلا فیروز حسابی گند زد به هیکل این دیوونه
مگه ایشون مواد شوینده هستن![]()
تو سنت به اونجا قد نیده که کرمانی مقدم رف سم جایگاه اسقلالیا و یه ب.....خ گنده اندازه کل باشگاه حوالشون کرد.
آقا شرمنده دیگر کاربران .چون این آقا پارتی داره و پستای توهین آمیزش پاک نمیشه مجبورم جوابشو بدم .
یکی مایلی کهن از برق بکشه ، خیلی اوضاش ناجور شده !!!!
تازه یه جای دیگه گفته ؛ کمک کنیم مایلی کهن به حالت عادی برگردداما کلا فیروز حسابی گند زد به هیکل این دیوونه
مگه ایشون مواد شوینده هستن![]()
![]()
بابابزرگ من اون یادم نمیاد ولی اونجایی که محمود خان اومد یه حرکت زشتی جلوی طرفدارای پرسپولیس کرد رو خوب یادمهتو سنت به اونجا قد نیده که کرمانی مقدم رف سم جایگاه اسقلالیا و یه ب.....خ گنده اندازه کل باشگاه حوالشون کرد.
تازه این محمود خان بی ادب یه حرکت زشتی (تو مایه های همون کار ژنرال با محرمی) هم با کاظمیان کرد من چشمامو بستم
خودش دلش به حال خودش نمیسوزه دل منو تو چرا بسوزه ؟اقا من دلم کمی به حال حاجی میسوزه!
خیلی باحال بود : دیتازه یه جای دیگه گفته ؛ کمک کنیم مایلی کهن به حالت عادی برگردد
مشکل اینه که طرف شارژی هست.یکی مایلی کهن از برق بکشه ، خیلی اوضاش ناجور شده !!!!
این چند سال هم که تو خونه بوده تا میتونسته شارژ شده و حالا حالاها هم خالی نمیشه.
حرفهای خوب و منطقی میزنه ولی وقتی رئیس فدراسیون بود همه ازش ایراد میگرفتند که سیاست رو وارد فوتبال کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)