پس الان دیگه رایگان نیست؟
خوش به حال عزیزانی که کنار حجمشون منفی خورده
ریزکارکردم رو رو نگاه میکنم از تاریخ 22 مهر تا امروز رو نمیاره( اصلا وجود نداره فقط تا 22 مهر تاریخ خورده
کسی میدونه مشکل کجاست ایا؟؟؟؟؟
برا منم از 20 مهر بیشتر نمیاره!![]()
بزن ی دانلود مشتی بر بدن
به نظر من که دیتابیسشون ایراد پیدا کرده احتمالا بیان بک آپ چند روز قبلشونو بر گردونن!
سلام بچه ها
ریزکارکرده منم چند روزه که هیچی نمیاره حجمم هم فیکس مونده, به نظرتون بزارم دانلود ؟؟!
مشکوکه نکنه ترفندی چیزی باشه بعد همشو یه هویی از حجممون کم کنن؟!![]()
واقعا مشکوکه اگه چیزی هم واسه دانلود بزاریم چطور ببینیم کم کردن یا نه چون تا وواسه من ریزکارکردهامو تا 22 مهر نشون میده
دهن این مخابرات سرویس. خدا میدونه این بار چه نقشه ی شومی در سر داره
برا منم از حجمم کم میکنه باز ی مودمو ریست که میکنم مثلا اون 200 مگی که کم کرده بر میگرده و تازه 20 مگم بیشتر![]()
منم دارم دانلود میکنم ولی داره کم میکنه دیروز کم میکرد ولی شب برگشت همش ، امروز نمیدونم به نظر شما بر میگرده؟
هنوز دارم از دانلود رایگان لذت میبرم .
و بیشتر لذت هم خواهم برد چون دارم از مخابرات دانلود رایگان میکنم .
میدونستم اون بی سواد ها عرضه اینکه کارهای فنی شون رو خودشون انجام بدن ندارند . الان هم معلوم نیست چه کار کردند که کلا سیستم و میستم رو زدند ترکوندند. و نمیتونتد هم درستش کنند.
فعلا که داره برمیگرده . اما من 11 گیگ واسم مونده . میترسم دانلود کنم و بعد ها ازش کم کنن . سامانه مشکل پیدا کرده و نشون نمیده دلیل نمیشه که دیتابیس مخابرات هم مشکل پیدا کرده باشه . خوش به حال کسایی که منفی دارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)