اره عزیزم کار داد میسی نظرتون رو در مورد لپتاپم نگفتین
اره عزیزم کار داد میسی نظرتون رو در مورد لپتاپم نگفتین
لپتاپ شما در واقع برند acer هست . من تا به حال با این مدل و برند کار نکردم و نمیتونم نظری بدم . ببخشید !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 29-04-2011 at 13:29.
علی جان سلام می خواستم بپرسم برای شر شدن بین گوشی 5800 و لپ تاپ acer 4750 از طریق وایرلس چگونه هست بنده بلوتوث را شر کردم اما وایرلس شر نمیشه و لپ تاپم گوشی را پیدا نمی کنه درایور هم وصل هست (در کل طریقه وصل شدن لپ تاپ و وگوشی را از طریق وایرلس با هم را یک توضیح کامل بدهید چیکار کنم؟)
با سلام
من ایسر 5741 دارم و روس ویندوز xp نصب کردم الان چند روزیه که بعد از حدود 2ساعت کار باهاش بعضا ازش صدای ویژ ویژ بلند میشه و بلند گو رو هم قطع میکنم صدا هم قطع میشه علتش چی میتونه باشه ؟
با تشکر
دوستان، کسی نیست به این سوال جواب بده؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
سلام،
من یه لپ تاپ سونی وایو دارم. چند روز پیش یکی از دوستان وصلش کرد به ویدئو پروژکتور که ارائه بده. بعد اینکه ارائه ش تموم شد همینجوری کابل ویدئو پروژکتور رو کشید بیرون. حالا صفحه دسکتاپ من کوچیک شده. دوباره وصلش کردم به ویدئو پروژکتور و کلید فانکشن + F7 رو زدم و گذاشتمش رو LCD. ولی بازم کوچیک میمومه و تغییری نمیکنه.
کسی میتونه کمکم کنه؟
من وقتی نور لپ تاپ را کم می کنم در حالت بالانسو پاور سیو خودش خود به خود زیاد میشه می خواستم ببینم باید چی کار کنم تا همون نوری که تنظیم کردم بمونه
کسی نیست جواب ما رو بده؟
اول اینکه بهتره ویندوز 7 نصب کنید !!با سلام
من ایسر 5741 دارم و روس ویندوز xp نصب کردم الان چند روزیه که بعد از حدود 2ساعت کار باهاش بعضا ازش صدای ویژ ویژ بلند میشه و بلند گو رو هم قطع میکنم صدا هم قطع میشه علتش چی میتونه باشه ؟
با تشکر
دوم درایورها رو نصب کنید + اسکن ویروس کنید
و سوم اینکه ممکنه سخت افزاری باشه !!
شما از قسمت پنل گرافیکی رزولیشن رو تنظیم کنید !!سلام،
من یه لپ تاپ سونی وایو دارم. چند روز پیش یکی از دوستان وصلش کرد به ویدئو پروژکتور که ارائه بده. بعد اینکه ارائه ش تموم شد همینجوری کابل ویدئو پروژکتور رو کشید بیرون. حالا صفحه دسکتاپ من کوچیک شده. دوباره وصلش کردم به ویدئو پروژکتور و کلید فانکشن + F7 رو زدم و گذاشتمش رو LCD. ولی بازم کوچیک میمومه و تغییری نمیکنه.
کسی میتونه کمکم کنه؟
و حالت مانیتور رو روی default بگذارید !!
از قسمت تنظیمات پاور نور در حالت برق و باتری رو به دلخواه خودتون تنظیم کنید !!من وقتی نور لپ تاپ را کم می کنم در حالت بالانسو پاور سیو خودش خود به خود زیاد میشه می خواستم ببینم باید چی کار کنم تا همون نوری که تنظیم کردم بمونه
سلام من چند روز پیش دوتا ایسر 5742 گرفتم یکی شون رو همون روز باز کردم و موردی نداره
ولی دومی رو امروز باز کردم و مورد اینجاست که از داخلش صدای خر خر میاد یک صدای خاصه که به نظر میاد از سمت هارد میاد ایا باید بفرستم گارانتی گارانتیم هم سازگار هست خیلی طول میکشه تا درستش کنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)