تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 639 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

من حساب ندارم ولی توصیه نمیکنم در صندوق هایی که میزان پول خوابیده کمی دارندحساب باز کنید. گردشگری هم 23 میده.
    در میان پر حسابها شهر 22 میداد که احتمالا از اواخر مهر دیگه بشه 20 یا حتی کمتر.
    من شهر پارسیان مسکن رو توصیه دارم سود نسبتا معقول با درصد ریسک کم

سلام

منظور از ریسک کم چیه؟ نوسان و کاهش سود یا به خطر افتادن اصل پول در صندوق؟
    من درباره صندوق یه چیزهایی تو همین تاپیک خوندم و چیز زیادی نمی دونم و با این وضع کاهش سود سپرده ها به 15% شاید برای صندوق اقدام کنم ولی نگرانم که نکند اصل پول به باد بره و از سیستم و روش کار صندوق درست سر در نیاوردم.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام

منظور از ریسک کم چیه؟ نوسان و کاهش سود یا به خطر افتادن اصل پول در صندوق؟
    من درباره صندوق یه چیزهایی تو همین تاپیک خوندم و چیز زیادی نمی دونم و با این وضع کاهش سود سپرده ها به 15% شاید برای صندوق اقدام کنم ولی نگرانم که نکند اصل پول به باد بره و از سیستم و روش کار صندوق درست سر در نیاوردم.
    سلام
    صندوق با درامد ثابت دقت کنید به اسمش ریسکش کمتر از 1 درصده بانک تضمین کرده پول رو.
    اگر سودتون شده 15 درصد ببرید بزارید صندوق و نگران نباشید. البته صندوق برخی بانکها حتی از خود بانکهای دیگر مطمین ترند.
    برای مثال من در بانکهای اینده قوامین انصار و موسساتی مثل کوثر و نور و این قبیل موسسات پول نمیزارم. هر چند درصد هم میدن بدن.
    من صندوق های پارسیان و مسکن و حتی شهر و کشاورزی (سودش 18 است) و ملی و ملت (که اینم میگن 22 است ولی ابطال داره که در عمل 18 میشه فک کنم) رو ترجیه میدم. اگر حساب بلند مدت قبلی ندارید میتونید اقدام کنید.
    البته تصمیم نهایی با خود شماست فقط این رو بدونید این صندوق ها 5 سال الی 7 ساله دارن کار میکنن

- - - Updated - - -

فقط دقت کنید صندوقش هزینه ابطال نداشته باشه که سرتون بد کلا میره. وقتی میگن ابطال داره یعنی عملا سودش 2 درصد کمتر از حرفه!

3. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

فقط دقت کنید صندوقش هزینه ابطال نداشته باشه که سرتون بد کلا میره. وقتی میگن ابطال داره یعنی عملا سودش 2 درصد کمتر از حرفه!
    من حساب صندوق لوتوس پارسیان دارم سودش 20 درصده
    هزینه ابطال داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من حساب صندوق لوتوس پارسیان دارم سودش 20 درصده
    هزینه ابطال داره؟
    نه نداره به همون دلیل توصیه کردم
    تا اخر اسفند هم 20 خواهد بود

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام با 90 م کدوم بانک سود بیشتری میده؟ ضمنا حتما پرداختی سود ماهانه داشته باشه.
    سپاس
    Last edited by iaupp; 07-10-2017 at 17:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام با 90 م کدوم بانک سود بیشتری میده؟ ضمنا حتما پرداختی سود ماهانه داشته باشه.
    سپاس
    سلام همه جا10درصد شده داداش
    هر میلیون هشت تومن بهت میدن قبلا که23درصد بود هر میلیون نوزده تومن میدادن
    میتونی بزاری یکساله15درصد فقط تا1سال حق برداشت و واریز به پولت را نداری هر میلیون دوازده تومن بهت میدن
    Last edited by erfan90ir; 07-10-2017 at 23:56.

9. این کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سپاس
    پستها رو بخونید متوجه میشید
    ببرید بزارید صندوق بانکهایی که 20 درصد میدن
    پارسیان شهر مسکن
    معتبر ها بزارید البته

11. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی ها، در چند صفحه قبل اشاره شده بانک هایی مثل گردشگری ایرانزمین سود بالای 20 درصد میدن پس صحت نداره مطمن نیستند؟ صندوق ها پرداخت سود بطور ماهیانه دارن؟ در زمان مشخص؟ در طول قرار داد دست به اصل پول نمیزنم، والا من در سن بازنشستگی هستم و توان رسیک ندارم، بنظر شما با این مبلغ میشه ملک خرید و اجاره داد؟ مثلا در شهر پردیس یا.... از قیمت ملک و اجاره خبر ندارید؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی ها، در چند صفحه قبل اشاره شده بانک هایی مثل گردشگری ایرانزمین سود بالای 20 درصد میدن پس صحت نداره مطمن نیستند؟ صندوق ها پرداخت سود بطور ماهیانه دارن؟ در زمان مشخص؟ در طول قرار داد دست به اصل پول نمیزنم، والا من در سن بازنشستگی هستم و توان رسیک ندارم، بنظر شما با این مبلغ میشه ملک خرید و اجاره داد؟ مثلا در شهر پردیس یا.... از قیمت ملک و اجاره خبر ندارید؟
    سپاس
    دوست عزیز میشه ملک خرید ولی برا یک شخص بازنشسته بانک بهتره. ملک 40 متری 50 متری(پردیس هم لازم نیست برید) 40 متری میتونید در تهران پیدا کنید اجاره هم بدید. یا حتی رهن کنید و اجاره بدید لازم نیست بخرید. و یا مثلا میخواید بخرید کلش رو. پول کافی ندارید. مستاجر یه مقدار پول رهن رو بده به شما یه مقدار هم اجاره ماهیانه بعد شما صاحب خونه میشید و اجاره ه ممیگیرید ولو کمتر
    شما به نظرم بانک برید صندوق بانک پارسیان شهر مسکن . بله پرداخت ماهیانه داره ولی برای برداشت باید صبح بگید تا عصر به حساب بزنن. پارسیان اونطوریه ولی شهر دو الی سه روز شده ظاهرا.
    بانکهیا دیگر صندوقشون کم میدن مثلا کشاورزی 18 درصد تازه ابطال هم داره فایده نداره. بانکهایی با سود بالا هم هستند مثلا صندوق گردشگری 22 میده تا الان ولی ارزش نداره به نظرم.
    البته سود ثندوق ثابت نیست و معمولا کمی تغییر میکنه نه زیاد ولی در شرایط فعلی بهتره
    صندوق با درامد ثابت بدون هزینه ابطال ، هیچ جریمه ای نداره انگار روز شمار میدن. هر موقع هم که بردارین تا اون روز سودش رو میدن

پ.ن: البته میتونید سبد سرمایه هم تشکیل بدین ارزهای مختلف و طلا ولی با توجه به سنتون من توصیه نمیکنم
    Last edited by shangil; 08-10-2017 at 13:09.

14. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستان اپلیکیشن اپ برا کارت به کارت معتبره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •