ربطی به این چیزا نداره ، تو قانون برای وظیفه نیومده که حتما تا 2 خدمت کنهاگه شما درهر قسمت کادر اداری باشید تا ساعت 2 خدمت میکنین
ممکنه کسی کادر اداری باشه ولی 24 ساعته در اختیار یگانش هم باشه
ما الان اداری آجودانی هستیم ولی تا ساعت 4 کار میکنیم
ربطی به این چیزا نداره ، تو قانون برای وظیفه نیومده که حتما تا 2 خدمت کنهاگه شما درهر قسمت کادر اداری باشید تا ساعت 2 خدمت میکنین
ممکنه کسی کادر اداری باشه ولی 24 ساعته در اختیار یگانش هم باشه
ما الان اداری آجودانی هستیم ولی تا ساعت 4 کار میکنیم
هردوش یکیه فرق چندانی نداره ولی خوب چون ستاد ونک به دلیل اینکه فرمانده های کله گنده زیاد توش هستن شاید از لحاظ گیربازار بودن بیشتر باشه ولی در کل فرق چندانی نداره هردوش اداری هست
سلام دوستان
2 تا سئوال داشتم
1.قانون کسر خدمت تغییر کرده یا اینکه هنوزم مثل قبل حداکثر 9 ماه کسری خدمت ایثارگران میدن؟
2.من میخوام جایی استخدام بشم.حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
3.
قوانین کسری که تغییراتی داشته
حمید جان اینو بدون که اگه کارت معافیت/پایان خدمت نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی! یعنی از همه حقوق اجتماعی محروم میشی
دقیقا.منم تو ستاد فرماندهی ام.قانونا باید تا 1:30 باشم ولی نامردا تا 4-5 نگهم میدارم.منم بیشتر وقتا جیم میزنم و زود میرم.
من خودم تو اموزشی 10 روز مرخصی استعلاجی (ابله مرغان گرفته بودم) رفتم تجدید دوره هم نشدم
والا من دوتا از دوستام که نیرو انتظامی بودن (یکی تو نظام وظیفه - یکی تو مرکز فرماندهی ) فقط تا ساعت 2 -2.5 بودن آخه وظیفه اداری بودن رو این حساب گفتم هر جای اداری باشی تا 2 هستی... مثل اینکه دوستان مثال نقض آوردن که تا 4-5 هم میشه.....![]()
سلام
مثال نقض نداره تا زمانی که مسئولت بگه باید توی پادگان باشی و کارها رو انجام بدی
میگن بیشتر از 4 روز تحدید دوره میشه!! چجوری 35 روز گرفتی؟؟
من پارگی روباط زانو دارم . میتونم خودمو بزنم زمین گریه زاری کنم . تو عکس و آزمایشم معلومه مشکل دارم . چطوری میتونم استعلاجی بگیرم ؟؟
سلام
بعد از تقسیم یگان میشه درخواست جابجایی داد؟؟
من متاهلم غیبت دارم میترسم یگان تو شهر خودم (تهران ) نیفتم!!
کسی اگه اطلاعی یا تحربه ای ، مورد مشابهی دیده به ما بگه و خانواده ای رو از نگرانی دراره!!
تاریخ اعزام مشمولین غایب و غیر غایب با هم فرق داره ؟؟ یا برای لیسانسها همون ماههای زوجه ؟؟
Last edited by m158; 26-11-2011 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)