ایرانسل وایمکس 2 مگابیت تهران ایرانسل سرویس اند کامانیکیشنز و سرور هاست برای تست ماله مبین نت پینگ 58 دانلود 1.11 و آپلود 0.49 مگابیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل وایمکس 2 مگابیت تهران ایرانسل سرویس اند کامانیکیشنز و سرور هاست برای تست ماله مبین نت پینگ 58 دانلود 1.11 و آپلود 0.49 مگابیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by gpouya1; 15-05-2013 at 16:52. دليل: هنوز پینگ آخرین دوستان رو ندیده بودم !
این اینترنت رو از کجا گرفتی ؟ ما هم میتونیم بگیریم ؟
Last edited by gpouya1; 15-05-2013 at 17:16.
دوستان واسه شهرستان شرکتی هست که وایرلس ارائه بده؟ من هر چی شرکت دیدم(سیستک٬ لینک پرداز و...) همه فقط تهران و حومه است. اگه هست ممنون می شم کسی راهنمایی کنه (من قم هستم)
لطفا
آدرس و شماره تلفن یا سایت آی اس پی تون رو بزارید اینو از کجا تهیه کردید ؟ هر چی تو گوگل زدم آواتکو فقط یه سایت دامین فروشی اومد لطفا سایت رو بذارید بعد شرایط خاصی داره ؟ ما هم میتونیم تهیه کنیم ؟
قم چند سال پیش یه شرکتی به نام جام جم واقع در سمیه وایرلس میداد
ولی بعد ها تا اونجا که یادمه تبدیل به وایمکس شد...
این آواتکو به نظر شرکت طراحی خود این دوست عزیزمونه! فقط برای اینکه تبلیغ بشه گذاشته بالای این تست عالی! جه تبلیغی از این بهتر!
مطمئن باشید وایرلس یا ADSL اختصاصی پیشگامان اون 3 مگی
دوستان این سرویس خود ماست و مرتبط با شرکت EGT هست اگر قیمت و شرایط رو میخواید برام مسیج بزارید
در ضمن سرویس وایرلس P2P هست
avatco.com
من تهرانم ولی تستهایی که از دوستان میبینم،قم و قزوین سرعتهای خوبی در adsl چه مخابرات و چه شرکتهای خصوصی دارند.یعنی همون سرویس رو اگه تهران بگیرند پینگ بالاتر و روی سرعت پایینتر بسته میشه.
ضمنا خدمتتون عرص کنم که وایرلس نیاز به نصبی تجهیزاتی روی بام داره که بسته به شرکت،از 150-200 شروع میشه.
آشغالترین اینترنت = اینترنت ایران ... همه شرکتها همینطوری هستن .. 3 4 ماه اول خوبه سرعت وبعد گند میشه
سرعت 512 شرکت کاوش (زیر مجموعه صبانت مضخرف)
ساعت رایگان ( خیلی کم پیش میاد سرعت بالای 5 کیلوبایت بره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی شرکت دیگه این سراغ داره که واقعا تضمین شده باشه که بعد از 3 4ماه گند نشه معرفی کنه چون تا حالا برای این موضوع 3 تا شرکت عوض کردم
Last edited by mahyarSAMSUNG; 16-05-2013 at 02:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)