نه، فرق داره، 512 کل فرقش با 128 تو دان شبانس
نه، فرق داره، 512 کل فرقش با 128 تو دان شبانس
یکی رو میشناسم سرویس 1024 محدود داره اونوقت سرعت شبانش 30 ــه !
بله انجامش دادم-شهرستان هستم -حتی از 2020 هم پرسیدم که اونا گفتن به همه نمایندگی ها شهرها گفتیم که انجام بدند-من با 14 روز باقی مانده از اکانت حجمی و مقداری حجم باقی مانده تونستم هم یک ماه دیگه 128 با یک گیگ بگیرم هم 2 تونم پس گرفتم-فقط نفهمیدم بر اساس روز حساب کردند یا حجم باقی مانده--باید اینجوری هم باشه چون وظیفه دارند-چون الان وضع اینترنت خرابه دیگه پر سرعت داشتند مفهومی نداره
طرف با وجدان بوده!!!
یه خانومی تو نمایندگی که من شارژ میکنم( عمدا اسم نمیارم) که فکر میکنه اگه کار مردم رو راه بندازه خیلی بده! چهار دفعه اونجا رفتم ، نه جمع اوری میکرد نه تغییر سرعت میداد نه پول رو پس میداد!!!!!! اینا همش در حالی بود که 2020 میگفت میشه!
بازم خدا خیر رییس شوم بده که کار مارو راه انداخت و تغییر سرعت داد.....( بازم اسم نمیارم که اسم نمایندگی معلوم میشه!)
Last edited by ShadowDragon; 03-01-2013 at 22:25.
پس دیگه هیچی! چون یک شب با پارس از تایم رایگان استفاده کردم... و حتما فقط همون یک شب سالم بوده
128 با 50 میگرفت
دوستان. خطوط نامحدود. کدام شرکت بهتره که بگیرم. الان سرویس حسابگر دارم که با ماهی 27 تومن با ریت 60 دانلودمیکردم که بعد از اقدام تبدیل خط نامحدد به 18 گیگ از سوی حسابگر میخام عوضش کنم
شاتل
اسیاتک
پارس انلاین
اینا شرکتایی هست که نامحدود دارن
Last edited by ShadowDragon; 03-01-2013 at 23:17.
با 16 کانکشن از 30 تا رد نمی کنه
غروبی خوب بود و تا 140 هم میرفت
عجب سرعتی!!!!!! از گرافم screen shot میگیرم!!! تا 640 بایت رفته
تا ساعات 2:30 خوب نبود ولی بعد از اون تا 300 کیلوبایت دانلود میکنم.فکر کنم چون سرعت خرابه دیگه همه میگیرند میخوابند اونایی که هستند سرعتشون خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)