چرا اینجا خبری نیست همه رفتن تعطیلات یا اینکه خبری شده ما نمی دونیم ؟؟؟؟
چرا اینجا خبری نیست همه رفتن تعطیلات یا اینکه خبری شده ما نمی دونیم ؟؟؟؟
سلام،
یه مدت بود که از اندروید مارکت دانلود می کردم و مشکلی نداشتم. چند روزه که مثل اینکه مارکتم خودش رو آپدیت کرد و شکلش عوض شده. حالا هر برنامه ای رو که سرچ می کنم، می گه وجود نداره. چی کار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
سپاس
سلام دوستان " چند روز پیش گوشی از دستم افتاد تلق روی ال سی دی ترک برداشت " به خوده ال سی دی آسیبی نرسیده" آلان چیکار باید کرد ؟ کلش باید عوض بشه یا فقط تلقش ؟ اگه قیمتی هم دارین از رویش بدین ممنون میشم "
کسی اموزش روت این گوشی رو بلد هست ؟
اینم آموزش روت با یک کلیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما Go contact رو بریز و صفحه اصلی رو روی call log بزار تا وقتی کانتکتها رو باز میکنید مستقیم اون باز شه.دوستان آیا shortcut یا widget هست که بشه روی home screen گذاشت که مستقیما بره توی call log و نیاز نباشه از توی شماره گیر عبور کرد؟
hamed1297 جان! حداقل شما که واردی جواب ما رو بده.
ممنون
متاسفانه مارکت وقتی آپدیت میشه خیلی از برنامه ا رو نشون نمیده.حالا نمیدونم کلا اون برنامه ها وجود نداره یا اینکه نشون داده نمیشه.سلام،
یه مدت بود که از اندروید مارکت دانلود می کردم و مشکلی نداشتم. چند روزه که مثل اینکه مارکتم خودش رو آپدیت کرد و شکلش عوض شده. حالا هر برنامه ای رو که سرچ می کنم، می گه وجود نداره. چی کار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید.
شما یه کاری میتونی بکنی.بری توی application manager بعد مارکت رو پیدا کن و روش کلیک کن.حالا uninstall update یا همچین چیزی رو بزن تا آپدیت پاک شه.امیدوارم جواب بده.
مارکتهای جایگزین هم هستن.اونا هم بد نیستن
مرسی از راهنماییتون. مشکلش برطرف شد.
آقا چه خبر از رامهای جدید؟ کسی اگه رام جدیدی اومده و نصب کرده دیده خوبه بگه ما هم بریزیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)