تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 2199 اولاول ... 7247252256256856957057157257357457557658262267210721572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کسی از طرح های جدید یک به چهار مبین نت استفاده کرده ببینه سرعت دانلود طوره؟ یکی از دوستان 512 طرح جدید گرفته میگه سرعت دانلودم بین 100تا110 هست.
    طح نامحدوش هم که به درد خودشون میخوره اخه یک به 10 به چه درد میخوره اخه!! یعنی 1مگ بگیر اما سرعت دانلود تا 110 هم نمیره
    کلا همه طرح های جدیدش به درد نخور هستن از همه ضایع تر اون 1مگ یکساله با 9 گیگ ترافیک
    Last edited by saeed0611; 14-01-2012 at 03:33.

2. این کاربر از saeed0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعید میدونم. سرعت وایمکس تفاوتش با adsl اینه که هیچوقت از سقف داده شده فراتر نمیره.
    یعنی 512 هیچوقت از 64نذ نباید بیشتر بشه. البته من خودم تا 70 هم گرفتم. ولی این نوسانه.
    ولی سراغ دارم که adsl 128 تا 30-40 هم دانلود داشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من یک تلویزیون خریدم که یک اینترنت وایمکس مبین نت هم اشانتیون روش بود.

برای ورود به صفحه مشترکین به آدرس زیر چی رو باید وارد کنم؟ این URI و پسورد که میخواد رو میگن روی جعبه مودم نوشته ولی روی مودم من شناسه و چند تا مورد دیگه هست که هر کدوم رو من تست میکنم وارد نمیشه. با پشتیبانیشون تماس گرفتم بعد از سه چهار روز هنوز خبری نیست
    اگه میشه راهنمایی کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

سلام... آقا مودم وایمکس من وقتی تو برقه فقط لامپ پاورش روشنه و بقیه خاموشه !
    به کامپوتر وصلش میکنم اصلا چیزی باید بشناسه یا نه ؟ وقتی وصلش میکنم انگار نه اینگار چیزی وصل کردی به کامپوتر !
    در صورتی که یه فلش دیسک بزنی به سیستم یه دلنگ دولونگی میکنه این اصلا هیچی !
    نمیدونم شاید کابل لن سر صدا نداره نمیدونم !

خلاصه هیچی همینجوری موندم که این چیه ؟ اصلا ؟

سوال من اول اینه بابا سیستم نباید اصلا یه چیزی به نام مودم بشناسه آخه ؟
    بعدش زنگ زدم پشتیبانی گفت شاید ریست شده کانفیگ نشده ! کی ریست کرده نمیدونم والا ! ما که دست نزدیم بش!
    حالا کانفیک کردنش چه جوریه ؟

دمتون گرم یه راهی یه چاره ای الان با دایال آپ نیم ساعته ور رفتم جاوا و عکس و همه چیز رو غیر فعال کردم تا بیام اینجا یه پست بدم!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سرعت اينترنت دنيا در سال 2012 +جدول

ارائه سرعت در حدود 450 مگابایت در ثانیه با هزینه کم که با هزینه تلفن و شبکه های کابلی تلویزیونی در حدود 60 دلار در ماه برای مشتریان آب خواهد خورد، یکی از خدماتی است که قرار است از ماه مارس در قاره آمریکای شمالی به مشتریان عادی و خانگی ارائه شود.
    به گزارش گروه خواندنی های مشرق، نمایشگاه معتبر وسایل الکترونیک CES از 10 تا 13 ژانویه در حالی شروع به کار کرده است که کمپانی های بزرگ صنعت الکترونیک و آی تی تمامی دستاوردهای نوین خود را به نمایش گذاشته اند تا در رقابت فشرده تجارت الکترونیک از رقبا جا نمانند.
    در این میان شرکت های بین المللی که در زمینه خدمات اینترنت به مشتریان خود اقدام می کنند با ارائه سرعت های اینترنت بسیار پرسرعت، اعلام کرده اند که که سال 2012 میلادی، سال تحول بزرگ در زمینه ارائه سرعت اینترنت های بسیار پرسرعت در جهان خواهد بود.

جدول بالا ضریب نفوذ اینترنت در مناطق مختلف دنیا در سال گذشته میلادی را نشان می دهد. بر اساس جدول بالا ضریب نفوذ اینترنت با سرعت آن رابطه مستقیمی دارد و هر چه سرعت اینترنت بهبود یابد تمایل مردم برای استفاده از آن بیشتر خواهد داشت به طوریکه در قاره آمریکای شمالی حدود 80 درصد مردم به صورت منظم از اینترنت استفاده می کنند.
    ارائه سرعت در حدود 450 مگابایت در ثانیه با هزینه کم که با هزینه تلفن و شبکه های کابلی تلویزیونی در حدود 60 دلار در ماه برای مشتریان آب خواهد خورد یکی از همین خدمات است که قرار است از ماه مارس در قاره آمریکای شمالی به مشتریان عادی و خانگی ارائه شود.
    برای این که لمس این سرعت بالا راحتتر شود باید گفت که هم اکنون سرعت متوسط اینترنت در کشورهای عضو اتحادیه اروپا 13.5 مگابایت بر ثانیه و در هشت کشور صنعتی موسوم به G8 در حدود 11.5 مگابایت در ثانیه است. ارائه سرعت 450 مگابایت در ثانیه در حالی قرار است در سال جاری میلادی ارائه شود که هم اکنون در کشور اروپایی استونی به عنوان دارنده بالاترین سرعت اینترنت دنیا به طور متوسط به مشتریان اینترنت 48 مگابایت در ثانیه ارائه می شود و با این حساب در سال جاری میلادی سرعت اینترنت حدودا ده برابر سرعت اینترنت پرسرعت ترین کشور دنیا خواهد شد.
    گفتنی است بر اساس آمار شرکت Net Index ایران هم اکنون جزو کشورهایی است که سرعت متوسط اینترنت آن زیر یک مگابایت در ثانیه است و این سرعت در دنیای امروز یعنی تقریبا چیزی معادل وجود نداشتن اینترنت!
    منبع:
    کد:
    این کشورهای آمریکای شمالی نمی دونن اگه اینترنت پرسرعت به مردم بدن دولتشون سقوط می کنه؟یکی بهشون بگه...

توی سایت speedtest هم قبلا نمودار متوسط سرعت کشورها بود که الان دیگه نیست.اونجا ایران حدودا جزو ده کشور آخر بود!بالاتر از چند جزیره...
    ضمنا دقت کنید که عددهای بالا براساس مگابایت هستش.یعنی الان اینترنت یک مگا بیت و دو مگابیت که جدیدا به کاربران میدن و ما کلی ذوق می کنیم میشه 128 و 256 کیلوبایت!اتحادیه اروپا 13 مگابایته.
    اینترنته داریم...
    -----------------------
    به سرور کانادا وصل بودم(چیز پی ان) و با سرور منچستر تست گرفتم.بدون ویپی ان چنین آپلودی نداشتم تا حالا.این سرعت رو زده کند تر از 77% کانادا
    Last edited by mohammad_87; 14-01-2012 at 13:00.

7. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خدا وکیلی 1 هفته است دیوانه شدم,خیر سرم سرعت 1مگ دارم اما شبها بیشتر از 15 نمی تونم دانلود کنم,از دیشب تا حالا فقط یه فایل 600 مگی گرفتم

9. این کاربر از saeed0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

انصافا اونایی که میدونید راهنمایی کنید، انشاالله یک در دنیا صد در آخرت جوابتونو بدن

سلام
    من یک تلویزیون خریدم که یک اینترنت وایمکس مبین نت هم اشانتیون روش بود.

برای ورود به صفحه مشترکین به آدرس زیر چی رو باید وارد کنم؟ این URI و پسورد که میخواد رو میگن روی جعبه مودم نوشته ولی روی مودم من شناسه و چند تا مورد دیگه هست که هر کدوم رو من تست میکنم وارد نمیشه. با پشتیبانیشون تماس گرفتم بعد از سه چهار روز هنوز خبری نیست
    اگه میشه راهنمایی کنید

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینو دوستمون راست میگه سرعت 1 مگ داریم اما اصلا نمیشه دانلود کرد نمیدونم این مبین نت چه مرگش شده

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

انصافا اونایی که میدونید راهنمایی کنید، انشاالله یک در دنیا صد در آخرت جوابتونو بدن
    اولی آدرس ایمیله که رو جعبه نوشته.پسوورد هم زیر ایمل نوشته و روش لاکه

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز یه برچسب روی جعبش هس که علاوه بر شناسه اشتراک و شناسه پراخت ،یه چیزی شبیه آدرس ایمیل نوشته شده ،اون URI هس،یه عددم هس که اونم PASS ات هس
    ولی به احتمال زیاد مودمت فعال نیس
    بهتره با 09679 تماس بگیری و اونایی که شناسه اشتراک دارنو انتخاب کنی،و از پشتیبان بپرسی که اشتراکت فعال هس یا نه،اگه فعال نبود پشتیبان بهت میگه باید چیکار کنی

14. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •