فرم نظرسنجی رو هروقت مودم رو اوردن خود همون کسی که نصب میکنه برات فرم رو هم پر میکنه
راسی شماهم الان افت سرعت و کیفیت دارین؟؟
وضعیت من (256 نامحدود سه ماهه)
وضعیت Signal Strength هم 24% هست!!! با 2 چراغ روشن در خدمتتون هستیم!
فرم نظرسنجی رو هروقت مودم رو اوردن خود همون کسی که نصب میکنه برات فرم رو هم پر میکنه
راسی شماهم الان افت سرعت و کیفیت دارین؟؟
وضعیت من (256 نامحدود سه ماهه)
وضعیت Signal Strength هم 24% هست!!! با 2 چراغ روشن در خدمتتون هستیم!
نه
اون فرم باید حتما پر بشه
ممنون از پاسختون
اون بابایی که آورد تحویل داد نظرسنجی رو پر نکرد بعد از 4 ساعت من با adsl رفتم پر کردم 1 ساعت بعدش اس ام اس فعال سازی اومد ولی بازم no internet access هستم 707 هم که هردفعه یه چیزی میگه تو حسابم نگاه میکنم زده فعال ولی به اینترنت دسترسی ندارم
چیکار کنم ؟
منم روز اول اینطوری بودم برای من وصل شد پیام فعال سازی هم اومد ولی وقتی که میخواستم استفاده کنم هر صفحه ای که میزدم یه صفحه باز میشد و میگفت که دوره مصرف شما به پایان رسیده است!!!
زنگ که زدم بعد کلی گفتن که این مسائل طبیعیه یکی دو ساعت صبر کنی درست میشه.....بعد 2-3 ساعت دوباره تست کردم دیدم که مشکل حل شده!!
سرعت افتضاح پائین اومده. الان برای منر وی 11 هستش یعنی با یه 128 برابری میکنه. نمیدونم چرا دوباره سرعت اومد پائین.
دوستان من میخوام از طریق سایت ثبت نام کنم ولی طرح تعرفه بالای 128 رو نمیتونم انتخاب کنم یعنی کادرش خالیه
چیکار کنم ؟
Last edited by ExoMars; 07-11-2011 at 01:42.
ولی واسه ی من هیچ مشکلی نداره
مثل همیشس
همین الان عکس گرفتم:
![]()
برای من هم سرعت تغییری نکرده و روی 130 هستش
ولی وارد حساب نمیتونم بشم ارور میده سایتش
البته امروز زنگ زدم پشتیبانی گفت از دیشب یه اختلالاتی داشتیم که تا امروز برطرف میشه
بياد راجب مناطق تحت پوشش بگه
؟
چجوري ميشه بگيري ؟
در حال حاضر سرعت دانلودم خوبه ولی این وضعیتمه
ولی یه سوال
برای شماهم چراغ سینگالتون چنتا روشن دارین؟؟؟ تهران! برای من فقط 3تاش روشنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)