بچه ها كسي اينجا ورژن 50 ريخته؟![]()
بچه ها كسي اينجا ورژن 50 ريخته؟![]()
آره دوست عزیز تقریبا همه ریختن !
چطور ؟!
ببینم برای nokia maps توی گوشی باید به اینترنت وصل شد یا با همون ماهواره ی خالی کار میکنه؟
خب به منم ياد بديد
حسش نيست برم پول بدم بيرون : ))
تو همین قسمت تاپیک آموزش نحوه آپ گوشی های نوکیا وجود داره!
[URL="URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی که گوشی رو به ورژن 50 آپ کرده هست که تونسته باشه gps رو فعال کنه؟
چه سنمی داره برادر؟
مگه سیگنال ماهواره و ... ضعیف میشه به خاطره گرد و غبار که GPS جات هم ضعیف شه؟
هه هه هه
حاج آقا آره این یکی از نکاته تو مخیه این گوشیه! البته مسنکه همه ی اینایی که سنسور گراویسنج دارن همچینن! یا باید غیر فعال شه یا باید سوخت و ساخت!×!
برنامه ای برای دستکاریش ندیدم تا به حال ولی شاید برنامه ای باشه که برای برنامه های مختلف این موضوع رو فعال و غیر فعال کنه
بدونه اینترنت هم مشکلی نیست ولی صبر ایوب میخواد!×!
از 15 دقیقه تا 2 ساعت بزارید اگر خوش شانس باشید وصل میشه
هممم
مگه کار نمیکنه؟
والا منکه همون غارنشینی دارم پیش میرم![]()
Last edited by DaRiOuShJh; 06-05-2010 at 23:35.
آره
10 ثانیه ای وصل میشه .
با سلام به دوستان بنده هم چند روزی هست که این گوشی خوب رو دارم (پست هام تو این تاپیک هست) پریروز با وایرلس دانشگاه به 50 آپدیت کردم. تغییرات آنچنان شگرف نیست نسبت به ورژن 40 اما گوشی روان تر شده و بعضی نکات منفی هم اضافه شده (سلیقه بنده)
gps این گوشی تو این چند روز عملکرد مناسبی داشته حتی تو اتاق هم کانکت شده (با صبر!!) در حالت ساکن محیط آزاد 3 الی 4 دقیقه و تو ماشین در حرکت هم همین حدود کانکت میشه.
شارژ گوشی با کلی ور رفتن و gps و وایرلس و موزیک با صدای بلند اسپیکر و استفاده از فلاش به جای چراق قوه برای تعمیر ماشین تو تاریکی شب1 روز و اندی جواب داده!
قابلیت چرخش صفحه بعضی وقتها عمل نمیکنه! مثلا وقتی فونت گوشی رو با font router عوض کردم که خوب این یعنی واسه sms صفحه کلید کامل افقی نمیاد!( با حذف برنامه + ریستارت گوشی درست شد)
صفحه گوشی تو نور روز به کل تعطیله! چاره ای نیست جز بودن تو سایه
کیفیت صدای هدفون جدیدا از قبلیا بهتره و چنان تو گوشی رو میگیره که هیچی از بیرون رو نمیشنویم! کیفیت متوسط هست شاید عوض کنمشون
این تا اینجای بررسی 5800 از نظر بنده.![]()
همممم
مسنکه تنها غارنشینتون منم و بس؟
در هر صورت همینطوری هم کار خوبه یه اسکین هم دارم برای پاور ام پی تری میزنم متالی باشه
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
----------------------------------
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)