تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 572 از 1759 اولاول ... 7247252256256856957057157257357457557658262267210721572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به توصيه دوست عزيز New Explorer

مودم ها معمولا يك پورت LAN و يك پورت USB دارن. پشت مودم درگاه هاي اين پورت ها كاملا مشخصه. من بهت پيشنهاد مي كنم كه اگر مودمت پورت LAN داره با پورت LAN كانكت بشو. كابل LAN كه معمولا سبز رنگ هست رو از قسمت سوكت به درگاه پورت LAN مودم وصل كن سر ديگش رو پشت كيس قسمت LAN IN وصل كن. آداپتور مودم رو وصل كن اون رو به پريز بزن و دكمه پاور رو بزن تا مودم روشن بشه.
    اگر خطتت مختص ADSL هست و ازش نمي خاي براي تلفن منزل استفاده كني نيازي به نويزگير نيست. اما اگر براي تلفن هم استفاده مي كني بايد از نويزگير استفاده كني. نويز گير معمولا همراه با مودم فروخته مي شه و تو جعبه مودم بايد باشه. طريقه استفاده اون هم به اين صورت كه در يك طرفش 2 تا درگاه بنام هاي Phone و Modem داره. يه كابل به قسمت درگاه Phone نويزگير وصل كن و سر ديگش رو به دستگاه تلفن و كابل ديگه اي رو به قسمت درگاه Modem نويزگير وصل كن و طرف ديگش رو به قسمت Line پشت مودم. طرف ديگه ي نويزگير يك درگاه داره بنام Line كه بايد يك سيم به اون وصل كني و به پريز تلفن بزني.

معمولا تو راهنماي مودمي كه مي خري يه آدرس
    IP نوشته شده مثلا براي TP-Link TD-8811 آدرس 192.168.1.1 هست. آدرس IP مودمت رو پيدا كن و تو آدرس بار مرورگرت تايپ كن وقتي وارد مي شي ازت يوزر و پس مي خواد معمولا هر 2 تاش admin هست. وقتي وارد شدي Quick Setup رو بزن. مقادير VPI و VCI رو بايد از ISP كه سرويس گرفتي بپرسي. مقادير رو وارد مي كني و بعد Next رو بزن. بعدش نوع اتصال رو مي خواد من ترجيح مي دم Bridging باشه تا هر وقت خودت خاصي به صورت دستي كانكت بشي. نوع PPPoE به صورت اتوماتيك كانكت مي كنه. خوب Next رو بزن Save كن مودم ريبوت مي شه معمولا چند ثانيه و حداكثر يك دقيقه طول مي كشه.

به قسمت
    Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه . Ok رو بزن و 10000 هزار تومن رو بزار جيبت و لذت ببر. ما رو هم دعا كن.
    سلام دوست عزیز .

یه سوال دارم .

من الان خطم داره رانژه میشه .... وقتی رانژه شد و چراغ ADSL ثابت شد باید اینکارارو کرد دیگه .... خب بعد از رانژه شدن بدون کانکشن اون IP مودم رو که توی IE بزنیم باز میکنه ؟ بدون کانکشن ؟

و یه سوال دیگه شما گفتین
    ه قسمت Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه
    ولی توی دفترجش نوشته روی اتومات بذارین ! و اینکه مگه کارت شبکه داریم که IP کارت شبکه رو بدیم ؟

مخلصیم .

2. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

یه سوال دارم .

من الان خطم داره رانژه میشه .... وقتی رانژه شد و چراغ ADSL ثابت شد باید اینکارارو کرد دیگه .... خب بعد از رانژه شدن بدون کانکشن اون IP مودم رو که توی IE بزنیم باز میکنه ؟ بدون کانکشن ؟

و یه سوال دیگه شما گفتین

ولی توی دفترجش نوشته روی اتومات بذارین ! و اینکه مگه کارت شبکه داریم که IP کارت شبکه رو بدیم ؟

مخلصیم .
    نه همين الان هم مي توني مودمت رو طبق مواردي كه گفتم نصب كني. شما مودم رو نصب كن ( تمام اتصالات و كابل ها ) و منتظر باش تا خطتت رانژه بشه. بعد از رانژه شدن خط به شركت اطلاع بده و طبق دستورالعمل تنظيم مودم كه براتون گفتم اقدام كنيد.

آره بدون كانكشن ميشه IP وارد كني. منتها يك نكته خيلي مهم اينكه بايد كابل LAN وصل باشه و مودم هم روشن باشه. اينكه نوع كانكشن چي باشه دستي يا اتوماتيك ميل خودته هيچ فرقي از نظر سرعت نداره و نوع دستي هر وقت كه نياز به اتصال داشتي كانكت مي شه و نوع اتوماتيك معلومه ديگه هر وقت كامپيوتر روشن بشه به اينترنت وصل هستي.

بله الان كه با ديال آپ به اينترنت وصل هستي به كارت شبكه نياز داري كه داخل كيست نصب هست. براي اتصال به اينترنت در مورد ADSL همون طور كه توضيح دادم بايد تو قسمت IP، كارت شبكه
    رو به صورت 192.168.1X تغيير بدي كه ايكس مي تونه عددي بين 2 تا 254 باشه.( البته من اين توضيحات رو بر اساس مود ،TP-LINK TD-8811 كه IP ش 192.168.1.1 هست دادم. بايد به دفترچه ي راهنماي مودم مراجعه و IP مودمت رو پيدا كني. )

نصب مودم و تنظيماتش اصلا كاري نداره. بخودي پول به اين شركتها ندين. يكبار كه خودتون نصب و تنظيم كنيد متوجه مي شيد كه چقدر آسونه.
    Last edited by mehrdad38; 24-12-2009 at 13:31.

4. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

یه چند تا سوال؟
    1- رانژه چیه؟

2- اگه 9گیگ ترافیکم تموم بشه میتونم از شبانه مجانی بازم وصل بشم و دانلود کنم؟ شبانه داره. شبانه پارس آنلاین اینجوری که می گفت رایگانه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

یه چند تا سوال؟
    1- رانژه چیه؟

2- اگه 9گیگ ترافیکم تموم بشه میتونم از شبانه مجانی بازم وصل بشم و دانلود کنم؟ شبانه داره. شبانه پارس آنلاین اینجوری که می گفت رایگانه.

رانزه : بسترسازی خطوط تلفن شما برای استفاده از اینترنت پرسرعت دی اس ال که در مراکز مخابراتی انجام میشه
    1- مراحل تکمیل فرم که از طرف شما انجام میشه و به شرکت اینرنتی داده میشه و اونها به مرکز ارسال میکنند
    و در مرکز یک پورت روی سرور شرکت اینرنتی باز میشه به نام شما و کارت تلفنی که در مرکز دارید به این سرور متصل میشه و میتونید از سرویس پر سرعت استفاده کنید. ( کلا توی رانژه شما هیچ کاره اید فقط هزینه اشو میپردازید که مختلفه یکی ده تومن میگیره یکی پونزده تومن )

2- برای پارس انلاین رو نمیدونم ولی برای شرکتهای دیگه که دوتا یزورنیم و پسورد داشته باشند و اکونت شبانه شون از سرویس روزانه جدا باشه معمولا میشه
    شرکت فن اوا میشه شرکتهای دیگه رو نمیدونم
    علتش هم اینه که یوزرنیم شبانه جداست و برای همه باز هستش اینه که اگه کسی اکانت نداشته باشه میتونه سود استفاده کنه و بره داخل شبکه و دانلوداشو بگیره ..
    سئوالی بود در خدمتم

7. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

رانزه : بسترسازی خطوط تلفن شما برای استفاده از اینترنت پرسرعت دی اس ال که در مراکز مخابراتی انجام میشه
    1- مراحل تکمیل فرم که از طرف شما انجام میشه و به شرکت اینرنتی داده میشه و اونها به مرکز ارسال میکنند
    و در مرکز یک پورت روی سرور شرکت اینرنتی باز میشه به نام شما و کارت تلفنی که در مرکز دارید به این سرور متصل میشه و میتونید از سرویس پر سرعت استفاده کنید. ( کلا توی رانژه شما هیچ کاره اید فقط هزینه اشو میپردازید که مختلفه یکی ده تومن میگیره یکی پونزده تومن )

2- برای پارس انلاین رو نمیدونم ولی برای شرکتهای دیگه که دوتا یزورنیم و پسورد داشته باشند و اکونت شبانه شون از سرویس روزانه جدا باشه معمولا میشه
    شرکت فن اوا میشه شرکتهای دیگه رو نمیدونم
    علتش هم اینه که یوزرنیم شبانه جداست و برای همه باز هستش اینه که اگه کسی اکانت نداشته باشه میتونه سود استفاده کنه و بره داخل شبکه و دانلوداشو بگیره ..
    سئوالی بود در خدمتم
    با تشكر از دوست عزيز KING_DESIGNER كه توضيح دادن. به توضيحات اين دوست عزيز اضافه مي كنم كه پارس آنلاين شبانه اش كاملا رايگان شده. بايد هم مي شد چون سرويس هاش گرون تر از بقيه جاهاست.فكر كنم سرويس هاي پارس آنلاين از 1 الي 6 صبح رايگان هست. اگر اكانت شبانه همون يوزر و پس روزانه باشه فكر نكنم بعد از اتمام ترافيكت بتوني از شبانه استفاده كني ولي اگر فرق داشته باشن ميشه. راستي دوست عزيز مركز مخابراتي شما كجاست؟
    Last edited by mehrdad38; 24-12-2009 at 16:45.

9. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله الان كه با ديال آپ به اينترنت وصل هستي به كارت شبكه نياز داري كه داخل كيست نصب هست. براي اتصال به اينترنت در مورد ADSL همون طور كه توضيح دادم بايد تو قسمت IP، كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X تغيير بدي كه ايكس مي تونه عددي بين 2 تا 254 باشه.( البته من اين توضيحات رو بر اساس مود ،TP-LINK TD-8811 كه IP ش 192.168.1.1 هست دادم. بايد به دفترچه ي راهنماي مودم مراجعه و IP مودمت رو پيدا كني. )
    سلام

من مودمم Planet هستش و IP ئیش 192.168.1.254 هستش .

بین 2 تا 254 هر عددی دوست داشتیم میتونیم بذاریم ؟

مخلصیم .

11. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه momo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    دوستان من یک مودم وایرلس الفکس دارم و می خوام pc رو با کابل LAN بهش متصل کنم و لپتلپ رو هم با وایرلس متصل بشم
    حالا با این توصیف آیا می تونم تنظیمات مودم روی Bridege بزارم و توی هر کامپیوتر یه کانکشن بسازم یا نه حتما باید تنظیمات روی PPOe باشه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

مخلصیم .
    بله ميشه
    ----------------
    يه جونمرد پيدا ميشه از سر پيريز تلفنشون يه عكس بذاره

14. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام

مخلصیم .

نه هر عددي نمي شه. من خودم مقادير VPI يا VCIرو مي زارم. اگر هر عددي غير از اين ها باشه Error به صورت مثلث زرد رنگ كنار آيكون اينترنت ( گوشه روي نوار دسكتاپ نزديك ساعت ) ظاهر ميشه. ممكنه اين اتفاق مدتي بعد رخ بده.
    Last edited by mehrdad38; 24-12-2009 at 18:15.

16. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اي پي رو ميگه نه اينارو
    -------------------
    يه جونمرد پيدا ميشه از سر پيريز تلفنشون يه عكس بذاره

18. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •