تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 587 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من یه ipod touch 4g 8g ---- 4.2.1 دارم
    میخوام یه هدفون بی سیم بلوتوث بخرم میخواستم بپرسم میتونم با بلوتوث آیپاد بهش کانکت بشم؟
    احتمال زیاد، اما حتما حتما قبل از خرید تست کنید.
    حتما باید با itons اطلاعات(حالا هر چی) بریزیم؟
    اگه جیلبرک کنید (و حتی اگه نکنید تا حدی) برنامه هایی مثل آیفان یاکس هستن که می تونید با اونا کلا تو دستگاتون گشت و گذار کنید و هر چی می خواید بریزید.
    اماااااا: برای برنامه و آهنگ فقط و فقط از آیتیونر استفاده کنید چون بقیه برنامه ها گند می زنن به دستگاه.
    ولی برای بقیه ی فایل هایی که نیاز به سینک ندارن باید از همون آیفان باکس یا چیزای مشابه استفاده کنید.

2. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه good god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

احتمال زیاد، اما حتما حتما قبل از خرید تست کنید.

اگه جیلبرک کنید (و حتی اگه نکنید تا حدی) برنامه هایی مثل آیفان یاکس هستن که می تونید با اونا کلا تو دستگاتون گشت و گذار کنید و هر چی می خواید بریزید.
    اماااااا: برای برنامه و آهنگ فقط و فقط از آیتیونر استفاده کنید چون بقیه برنامه ها گند می زنن به دستگاه.
    ولی برای بقیه ی فایل هایی که نیاز به سینک ندارن باید از همون آیفان باکس یا چیزای مشابه استفاده کنید.
    دیگه باید یه جورایی تا کرد با این itons ....

کیفیت صداش چطوره؟
    چقدر تو کیفیت صدا از cowon کم میاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کیفیت صداش چطوره؟
    من از كيفيت صداي cowonخبر ندارم دوستان بگن ولي در كل ارتقا خيلي خوبي نسبت به نسل هاي قبلي كرده يعني حجم صدا خيلي افزايش پيدا كرده

5. 3 کاربر از mohamad h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

توی کیفیت آیپاد عالیه ولی توی بلندی cowon بهتره.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کیفیت صداش چطوره؟
    کیفیت صدای اپل نسل به نسل بهتر شده ولی خب واقعا کیفیت پلیرهاش تا همین نسل آخر از عموم برندهای معتبر عقبتر بود.
    نسل آخر هرچند حجم صدای بلندی نداره ولی شفافیت سیگنال فوقالعاده ایی داره همین کافی بود که خیلی ها با اضافه کردن آمپ و LOD , هدفون های آنچنانی برای ایپاد تاچ منطقی بشه(از دید خیلی ها)
    در این عکس:
    amp/pre amp/LOD/two way3.5mm cable/white iPod4/JH16 pro
    این چند وسیله راحت قیمتی معادله 2000 دلار دارند.

نتیجه گیری بعضی برندها مثل Cowon و Sansa و .... برای کسی کهمیخواد فقط یه هدفون و پلیر بگیره با بودجه محدود.
    ولی اگه کسی توانش رو داره تا 600 دلار هزینه جانبی کنه (بدون احتساب هزینه حمل) بخواطر قابلیت line out اپل میتونه یک ست حرفه ایی جمع کنه. ولی وصل کردن iTouch به صورت مستقیم به هدفونهای با کیفیت معمولا فرد رو کاملا راضی نمکنه.البته این صحبتها با کسایی هست که خیلی کیفیت صدا براشون مهم هست3وگرنه اصلا موضوعیت نداره.

8. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من الان میخوام ایپادم رو اپدیت کنم ولی ارور 3194 میده و اعصابم رو خورد کرده نمیدونم چی کار کنم.روش برداشتن تیک در برنامه tiny رو هم امتحان کردم جواب نداد.چی کار کنم؟

راستی یه سوال دیگه:هدفون ایپادم که توی پکش بود امروز بعد از 1 سال کار شبانه روزی تقریبا خراب شد.خودش نه مظورم اون پلاستیک های دورش هست.حالا میخوام یه هدفون خوب براش بخرم.نمیدونستم که هدفون بهتری از مال خودش وجود داره و یکم توی همین انجمن mp3 پلیر گشتم دیدم خیلی ها اصلا ایپاد رو قبول ندارن چه برسه به خوب بودن هدفونش.و همه میگن cowown خوبه.حالا سوالم اینه:ایا واقعا هدفون های cowown صدا و کیفیت بیشتری نسبت به ایپاد دارن؟و اینکه اپل فقط این نوع هدفون رو میفروشه تو بازار یا هدفون های دیگه مخصوص ایپاد تولید شده؟
    Last edited by hosein ati; 10-09-2011 at 21:10.

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من الان میخوام ایپادم رو اپدیت کنم ولی ارور 3194 میده و اعصابم رو خورد کرده نمیدونم چی کار کنم.روش برداشتن تیک در برنامه tiny رو هم امتحان کردم جواب نداد.چی کار کنم؟

راستی یه سوال دیگه:هدفون ایپادم که توی پکش بود امروز بعد از 1 سال کار شبانه روزی تقریبا خراب شد.خودش نه مظورم اون پلاستیک های دورش هست.حالا میخوام یه هدفون خوب براش بخرم.نمیدونستم که هدفون بهتری از مال خودش وجود داره و یکم توی همین انجمن mp3 پلیر گشتم دیدم خیلی ها اصلا ایپاد رو قبول ندارن چه برسه به خوب بودن هدفونش.و همه میگن cowown خوبه.حالا سوالم اینه:ایا واقعا هدفون های cowown صدا و کیفیت بیشتری نسبت به ایپاد دارن؟و اینکه اپل فقط این نوع هدفون رو میفروشه تو بازار یا هدفون های دیگه مخصوص ایپاد تولید شده؟

اقا چرا هیچکی جواب نمیده.از دیروز ایپادم پریده چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من دارم آيتونز و كوييك تايمم رو آپديت مي كنم احيانا آهنگ ها و كليپاي توي آيتونزم كه پاك نميشه؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

پرسش این سوال تو تاپیک هدفون بهتره , چون بعضی دوستان فقط اون تاپیک رو دنبال میکنند.
    هدفون که روی پلیرها استفاده میشه کیفیت نامطلوبی داره و بهتره که جدا از برندهای مطرح تهیه کنید.

13. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من هر چيزي رو كه مي خوام از تو سيديا اينستال كنم هنگمامي كانفرم رو مي زنم وقتي تو اون صفحه سياه مي ره اين پيغامو ميده چي كار كنم:
    netDB :open nodename nor servname provided or not know
    پيشاپيش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •