آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟
فیزیک بنفش پیش قلمچی خوبه!!!!!!؟؟؟؟
کسی کتابشو داره!!!؟؟؟؟
آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟
فیزیک بنفش پیش قلمچی خوبه!!!!!!؟؟؟؟
کسی کتابشو داره!!!؟؟؟؟
به نظرتون برای فیزیک کتاب های فار و کنارش تست میکرو گاج خوبه ؟!
البته انگار فیزیک با معلم باشه بهتره . آقای سبز میدانی مولف فار خودش تو کلاس کنکورا هستش.
راستی کتاب های مشت نمونه خروار انتشارات فار رو دیدین ؟رایگان هم هست . حدود پنجاه صفحه از کتاب اصلی فیزیک فار توش هست .
آره بابا خوبه.از رو فار بخون خوب یاد بگیر بعد از رو گاج تست بزن.
سلام دوستان
سرچ کردم ولی پیداش نکردم!
برای ریاضی 1 دانشگاه چی پیشنهاد میدین؟
استادمون لیتول و سیلور رو معرفی کرد اما یکی از دوستام گفت توماس بهتره.
نظر شماها چیه؟
ممنون
از چه نظر؟
من بنفش حسابان رو قبلا ديدم اصلا مناسب برا كنكور نبود . كلا اين كتاب هاي بنفش به درد كنكور نميخورن و سوالات فرسايشي و سوالاتي كه بيخود مشكل هستن توشون گنجانده شده .
كانون فقط كتاب خاكستريش خوبه و كتاب آبيش ( كه كتاب آبيش هم هيچكدوم به گاج و رمزينه نميرسن )
اتفاقا فیزیک بنفش قلمچی عالیه.
من خودم به تعریف یکی از دوستان که امسال شریف قبول شد خریدم ...
اگه میتونین حتما بخرین .
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
فیزیک 3 مبتکران که مولفش فقط فرین کمانگر هست
عالیه ... خیلی خوب توضیح داده و تستاش هم همینطور . اگه رو تستاش مسلط باشی میتونی از پس تستای کنکور بر بیای.
فیزیک پیش هم من انرژی اتمی گرفتم .
سلام یه سوال دوستان میخوام دقیق راهنمایی کنین !
من بیشتر کتاب تست هایی که دارم ( رشته ریاضی) تالیفی هستن ! میخوام یه کتاب تست داشته باشم که فقط تست های کنکور رو شامل بشه ! به نظرتون کتابهای سازمان سنجش مناسبن ؟؟ بعد اسم این کتاب های تست سازمان سنجش چیه ؟ همینایی که تو سایتش برا فروش کذاشته هست ؟ چند تا نمونه رو میذارم ببینید :
فیزیک سراسری
قيمت 41000 ريال
شیمی سراسری
قيمت 43000 ريال
....
خیلی کتابهاش کم بودن فقط فیزیک و شیمی رو دیدم باز هم هست ؟
اينهمه كتاب خوب براي همه درس ها وجود داره شما چرا ميخواين برين سراغ كتاباي سنجش ؟
كتاب هاي سفيد گاج همن خاصيتي رو دارن كه شما ميخواين ( تست هاي كنكور آزاد و سراسري و سنجش و گزينه دو و ... ) . تازه تست پيدا كردن كه مهم نيست مهم نحوه طبقه بندي تست ها و كيفيت پاسخ هاي تشريحي هست
نه من فقط یه کتاب کم حجم تر میخوام که تست های کنکور سراسری رو دارا باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)