تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 940 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه ویستا هست یا برنامه دات نت فریم ورک 3.5 داری رو XP با این میتونی همه توانایی ها رو به دلخواه انتخاب کنی

فقط اشکال این برنامه اینه که هر چی پست بلدی بازی کنی رو پاک میکنه باید در شروع BAl یه بار واسه همیشه ازش استفاده کنی چون موقع استفاده از این مثلا اگه CF هستی به کل اون تواناییت میره به نظر من یه بک آپ قبلش از سیوت بگیر که اگه پشیمون شدی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی. کاش یه ترینری هم میومد پست های دلخواه اضافه می کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

عزیز این همون روشی هست که کرسپو گفته بود ولی برای بار چندم میگم با حضور فایل cv0f.img انداختن این فایل توی فولدر pdata.img بیهوده هست
    عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريخت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تخریب چی هستی مگه
    خوب اگه فایل bin مربوط به ورزشگاه مورد نظر رو پاک کنی میشه یه ذره تخصصی هست (بیل و کلنگی می طلبد)

راستی الان داشتم نیمه اول بازی رئال و اوساسونا رو نیگا میکردم ایول جواد عجب گلی زد ادبورد دور زمین پر تبلیغات pro evulation soccer 2009 هست دقت کردید؟
    چطوری میشه پیداش کرد؟(مخصوص هر وروزشگاه)
    تو کدوم پوشه هستش؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريخت
    آره راست میگی

چطوری میشه پیداش کرد؟(مخصوص هر وروزشگاه)
    تو کدوم پوشه هستش؟؟
    والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدی
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 21:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فکر نمیکنم اینطور باشه چون اون فایل BIN از توی img فایل pdata اکسپورت شده نه rv0c_e

چرا من از توي rv0c اكسپورت كردم يعني از يارو پرسيدم
    در ضمن خود ايميج بازي pdata نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا من از توي rv0c اكسپورت كردم يعني از يارو پرسيدم
    در ضمن خود ايميج بازي pdata نداره
    ایول بابا ایول کارمو راه انداختی کرسپو جان به من گفته بود باید از توی pdata استخراج کنی که به درد نخورد ولی الان از توی rv0c_e فایل unnamed_1 رو استخراج کردم و با اون برنامه که BIN هارو ویرایش میکنه تغییر دادم حل شد دستت طلا پسر

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدی
    نه نه!!
    منظورم ورزشگاههای اصلی که تو خود بازی تعریف شدن نه اونایی که با کیت سرور اضافه شده باشن...

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایول بابا ایول کارمو راه انداختی کرسپو جان به من گفته بود باید از توی pdata استخراج کنی که به درد نخورد ولی الان از توی rv0c_e فایل unnamed_1 رو استخراج کردم و با اون برنامه که bin هارو ویرایش میکنه تغییر دادم حل شد دستت طلا پسر
    دوست عزيز ميشه اسم برنامرو بگي تا ماهم عوض كنيم

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه ویستا هست یا برنامه دات نت فریم ورک 3.5 داری رو xp با این میتونی همه توانایی ها رو به دلخواه انتخاب کنی

فقط اشکال این برنامه اینه که هر چی پست بلدی بازی کنی رو پاک میکنه باید در شروع bal یه بار واسه همیشه ازش استفاده کنی چون موقع استفاده از این مثلا اگه cf هستی به کل اون تواناییت میره به نظر من یه بک آپ قبلش از سیوت بگیر که اگه پشیمون شدی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی. کاش یه ترینری هم میومد پست های دلخواه اضافه می کرد
    کد:

عزیز این همون روشی هست که کرسپو گفته بود ولی برای بار چندم میگم با حضور فایل cv0f.img انداختن این فایل توی فولدر pdata.img بیهوده هست
    حیف شد....قبل این داشتم فیکس بازی می کردم ولی فکر کنم چون اونا حذف شد دیگه تحویلم نمی گیرن...حالا یکم بازی می کنم ببینم چی میشه!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه نه!!
    منظورم ورزشگاههای اصلی که تو خود بازی تعریف شدن نه اونایی که با کیت سرور اضافه شده باشن...
    خوب دیگه همونها به هر حال توی یکی از img فایل های اصلی بازی قرار گرفتند دیگه

دوست عزيز ميشه اسم برنامرو بگي تا ماهم عوض كنيم
    کد:
    کرسپو جان این لینک رو به من داده بودند که دستشون درد نکنه

حیف شد....قبل این داشتم فیکس بازی می کردم ولی فکر کنم چون اونا حذف شد دیگه تحویلم نمی گیرن...حالا یکم بازی می کنم ببینم چی میشه!
    خوش تیپ من که گفتم بدون پست میشی نگران نباش به هر حال بعد یکی دو بازی یه پست جدید یاد میگیری چند تا پست بلد بودی تا قبل این

من خودم wf بودم اولش ولی همون اول که ترینر استفاده کردم از دست دادم این پست رو ولی بعدش توی تیمهای مختلف که بازی کردم کلی پست یاد گرفتم الان این پست ها برام فعال هستند.
    DMF - CMF - AMF - SS - CF
    ایشالا فصل بعد به یکی از تیم های بارسا یا اینتر یا Lyon برم پست wf که همون اول بودم رو یاد میگیرم
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 22:53.

11. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

خوب دیگه همونها به هر حال توی یکی از img فایل های اصلی بازی قرار گرفتند دیگه

کد:
    کرسپو جان این لینک رو به من داده بودند که دستشون درد نکنه

مرسي ممنون ولي موقع خارج شدن از زييپ ارور داد ولي برنامه اومد بعد اينكه اسم ليگا كجاشه
    Last edited by 4khane; 18-01-2009 at 22:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •