عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريخت
عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريخت
چطوری میشه پیداش کرد؟(مخصوص هر وروزشگاه)
تو کدوم پوشه هستش؟؟
آره راست میگی
والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدی
Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 21:37.
چرا من از توي rv0c اكسپورت كردم يعني از يارو پرسيدم
در ضمن خود ايميج بازي pdata نداره
ایول بابا ایول کارمو راه انداختی کرسپو جان به من گفته بود باید از توی pdata استخراج کنی که به درد نخورد ولی الان از توی rv0c_e فایل unnamed_1 رو استخراج کردم و با اون برنامه که BIN هارو ویرایش میکنه تغییر دادم حل شد دستت طلا پسر
نه نه!!والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدی
منظورم ورزشگاههای اصلی که تو خود بازی تعریف شدن نه اونایی که با کیت سرور اضافه شده باشن...
دوست عزيز ميشه اسم برنامرو بگي تا ماهم عوض كنيم
حیف شد....قبل این داشتم فیکس بازی می کردم ولی فکر کنم چون اونا حذف شد دیگه تحویلم نمی گیرن...حالا یکم بازی می کنم ببینم چی میشه!
خوب دیگه همونها به هر حال توی یکی از img فایل های اصلی بازی قرار گرفتند دیگه
کرسپو جان این لینک رو به من داده بودند که دستشون درد نکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش تیپ من که گفتم بدون پست میشی نگران نباش به هر حال بعد یکی دو بازی یه پست جدید یاد میگیری چند تا پست بلد بودی تا قبل این
من خودم wf بودم اولش ولی همون اول که ترینر استفاده کردم از دست دادم این پست رو ولی بعدش توی تیمهای مختلف که بازی کردم کلی پست یاد گرفتم الان این پست ها برام فعال هستند.
DMF - CMF - AMF - SS - CF
ایشالا فصل بعد به یکی از تیم های بارسا یا اینتر یا Lyon برم پست wf که همون اول بودم رو یاد میگیرم
Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 22:53.
مرسي ممنون ولي موقع خارج شدن از زييپ ارور داد ولي برنامه اومد بعد اينكه اسم ليگا كجاشه
Last edited by 4khane; 18-01-2009 at 22:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)