نه منظورم کسر 1 بر روی 10 هستش .............
نه منظورم کسر 1 بر روی 10 هستش .............
1point 10
فک کنم اینطوری باشه
1/10 = one tenth
این پیچ هم پیدا کردم انواع اعداد در انگلیسی را گفته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_g_p; 07-11-2011 at 23:45.
سلام
نرم افزار یا سایتی هست ایرانی یا خارجی که یک کلمه رو بهش بدی بعد هم خانواده ها و یا مشتق های اون کلمه رو بده؟
مثلا یک اسم فاعل بهش بدی بعد اسم یا فعلی که اون اسم فاعل ازش مشتق شده و همچنین اسم مفعول و قید و صفت و سایر اسامی که از اون اسم ساخته میشه رو بده
مثلا کلمه connector رو بدی بعد مثلا این اسامی رو در کنارش بیاره و مثلا ذکر کنه کدوم صفت هست کدوم قید:
connect
connecter
connection
connecting
connective
connectable
و ....
میخوام بگیم با زحمتهای ما..باید چی بگیم؟
مرسی مرسی یه عالمه ..............توش گیر کرده بودم![]()
سلام
این خط رو ترجمه می کنید
As someone who's seen more than her fair share of bad beef
I like روال عادی استفاده فعل like مثل : I like watching the sunset
ولی I'd like بیشتر برای بیان درخواست مودبانه (که معمولا به اشتباه بجاش want رو بکار میبرن) ، سفارش رسمی و یا میل و احساس کلی:
درخواست معلم از شاگردان:
I'd like you to close your book and listen to the tape
سفارش مثلا تو هتل:
I'd like to reserve a single room, please
میل و اشتیاق:
I'd like to teach the world to sing
بعید میدونم چیزی که دقیقا حالت این تعارف رو برسونه پیدا بشه ...
خوشا بحالشون که مثه ما از این تعارفهای دست و پا گیر ندارن![]()
scene: Monica is talking to Paula about Monica's new boyfriend. Monica complains Paula about their friends meeting him ...etc
PAULA: As someone who's seen more than her fair share of bad beef, I'll tell you: that is not such a terrible thing.
پائولا : بعنوان کسی که بیش ازحد طبیعی (بطور غیر منصفانه ای) تجربه بدی از مردها داره، بهت میگم : این کار اونها که بد نیست
( متنهای محاوره خیلی مقطعی هستن به این معنی که ترجمه صحیح شدیدا به موضوع بحث یعنی حداقل به چند جمله قبل و بعدش بستگی داره)!
مونیکا داره گله میکنه که بابا آدم تا یه پسر رو گیر میاره اونها (دوستان) مثه گرگها ظرف 5 دقیقه میریزند رو سرش ... و پائولا میگه اونا که کار بدی نمیکنن فقط هواتو دارن و مواظبت هستن ..!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AmirMomtaz; 09-11-2011 at 02:11.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)