اخه خودمم متعلق به همون نسلم
غايب در امتحان ميخوره و درس حذف ميشه.و همين مواردي كه دوستمون گفتن.
اخه خودمم متعلق به همون نسلم
غايب در امتحان ميخوره و درس حذف ميشه.و همين مواردي كه دوستمون گفتن.
بچه ها جدیدا پیام نور باز چه *** زده؟
من وقتی وارد سایت گلستان می شم می نویسه 73.590 تومان بدهی دارم
در صورتی که تا همین دیروز وقتی وارد می شدم 0 بود!
مشکل از منه یا از دانشگاه یا از گلستان؟الان من باید یخه کیو بچسبم؟![]()
دوستان لطفا سریع جواب بدین
شرایطم اضطراریه!
با قسمت مالي دانشگاهتون تماس بگيريد يا حضوري بريد اونجا و اين مساله رو براشون مطرح كنيد ببينيد قضيه چيه و مشكل از كجاس
تا اونجا كه يادمه حدود 2 سال پيش يه قانون گذاشتن كه از اون به بعد هركي 3 ترم مشروط شه اخراجهمن 5 بار مشروط شدم . اخراجم ؟!
حالا بايد ببينيد از بعد اون قانون شما چند بار مشروط شديد
بازم كاملا مطمئن نيستم. بهتره از كارشناس رشته اتون دقيق بپرسيد تا مطمئن شيد
شاید چند تا از درس ها قبلا خودخوان ارائه شده بوده ولی الان به صورت عادی براتون تعریف شده یعنی میان ترم بهتون تعلق گرفته . البته باز برید درست و حسابی از امور مالی پرس و جو کنید
چ جالب . . . ترم پیش این اتفاق واسه اکثر بچه ها افتاده بود . . . مثلا واسه خودم که بدهیم صفر بود 16 تومن اضافه شده بود و سایتم رو بسته بودن . . . نرخ شهریه ها افزایش پیدا کرده بود . . . این ترم تاحالا کسی رو ندیدم همچین چیزی بگه . . . سیستم پیام نور این ترم خیلی وضعش خرابه . . . حتما برو اطلاع بده
نه اخراجی فعلا ورداشته شده . . . قبلا اگه 3ترم متوالی مشروط میشدی اخراج بودی اما الان دیگه اخراجی در کار نیست . . . شما هم سعی کن بهتر درس بخونی که اینقدر مشروط نشی
سلام دوست عزیز سایت من هم همینطور شده بود. البته من حوصله نداشتم برم با مسئول مربوطهحرف بزنم
و اون هم به من سر درد بده!
رفتم پول را واریز کردم و سایتم باز شد.
ضمنا درس تنظیم خانواده ما قبلا خود خوان بود و الان میبینم عادی شده احتمال 90 درصد همونطور که دوستمون اشاره کردن علتش همین باشه.![]()
اخه مشکل اینجاست که من می خوام درخواست مهمان بدم , قسمت اداری این *** ها , 20ام می یاد
من این ترم 2 درس خود خوان بیشتر نداشتم که 20 21ام ماه پیش امتحان شو دادم
حالا به نظر شما از خودخوان درموده بعد به من نمره 6 مسمتر دادن؟
فکر نکنم همچین چیزی شده باشه
احتمال زیاد اشتباه شده
370 شهریه دادم
2 تا 3 واحدی حذف کردم=کلی ضرر , حالا اضاف شهریه هم بخورم!!!!!!!!!
ظلمهههه به خخخداااا
دوستم میفرمایند سوال کنم ترم بعد کی شروع می شود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)