اقا از این مجله های تعمیر ماشین به ما معرفی مکنید یکم اطلاعاتمون بره بالا
البته فارسی باشه
با تشکر
اقا از این مجله های تعمیر ماشین به ما معرفی مکنید یکم اطلاعاتمون بره بالا
البته فارسی باشه
با تشکر
سلام
این تاپیک رو تدریجاً بخونین و دنبال کنین . ضرر نمیکنین
سوالی هم داشتین میتونین مطرح کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مغازه های کامپیوتر هم سی دی تعمیر ماشینهای مختلف رو دیدم . قیمتش 6000 تومن بود .
اینجا هم مدتها پیش مطرح کردم تا اگر کسی خریده اعلام کنه که به درد بخور هست یا نه اما کسی چیزی ننوشت .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-12-2014 at 12:43. دليل: تصحیح
اول شمع بعد وایر شمع و بعد دلکو و سنسور این مورد رو باعث می شند
دوست گرامی در تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ شما نتیجه خواهد داد
ممنون
در مورد آب رادیاتور هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی توضیح هست که کمک می کنه
در کل آب مقطر اصل واقعی با ضد یخ خوب کافیه
ولی اگر هیچکدوم رو ندیدید یه مارک بود که بدک نبود
Last edited by kasra2002; 10-12-2014 at 13:08.
سلام
علاوه بر مواردى که دوستمون گفت سنسور دريچه گاز و همچنين گرمکن سوخت را هم بررسى کنيد
سلام
نوسان دور موتور چند دليل مى تونه داشته باشه خرابى استپر و هنچنىن مشکل در سىستم برقى ماشىن البته اينکهومى گيد استپر را عوض کرديد ممکنه استپر جديد خراب بوده چون استپر تقلبى خىلى تو بازار وجود داره بهترين استپر براى اين ماشين مارک دينا پارت يا کاربراتور ايران هستش بقيه ى مارک ها کيفيت جالبى نداره
مورد بعدى که مى گيد ماشىن تو سربالاىى ها موقع نيم کلاچ خاموش مىشه مىتونه عدم ريگلاژکلاچ و همچنىن ضعيف شدن صفحه ديسک و صفحه اگه تعوىض نکردىد باشه . که موقع نيم کلاچ ماشين لرزش زىادى داره و خاموش ميشه
در مرحله ى اول شما استپر شمع و واير ها و در صورت نياز کوىل ها و سنسور هاى دريچه گاز بررسى بشه
در مورد صداى متور منظورتون ايمکه خشک کار مي کنه ىا صداى زيادى داره کدوم ؟؟
استپر رو کاربراتور ایران انداختم که اورجینال بود البته نرفتم بعدش دیاگ بزنم و این مشکل تا زمانی هستش که ماشین سرده تا گرم میشه حله
راستی اینم بگم که موتور صدای بدی میده یعنی صدایی انگار سالم نیست یا تنظیم نیست
در مورد سربالایی هم همینطور وقتی سرده مشکل داره تا گرم میشه حله
سلام
اگه استپر را مار ک خوب انداختيد مشکل ازجاى ديگه است
شما يه واشرى دور خود استپر هست که مسير بين دريچه گاز که استپر داخلش قرار ميگيره را ابندى مى کنه شما ببينيد اون واشر خراب نشده يا پاره بشه چون اگه خراب بشه عقربه بازى مى کنه اين مورد را حتما بررسى کنيد
مورد بعدى سنسور ها و گرمکن هستش
شما گرمکن سوخت و همچنين سنسور دريچه گاز را و مپ سنسور که فکر کنم در مدل هاى شما رو.سينى فن قرار داره بررسى کنيد احتمال داره يکى از اينا خراب شده يا نيم وز شده باشه
دو مورد اخر که باىد بررسى يکيش پمپ بنزين هستش و بعدى سنسور اکسيژن
اين موارد تک تک بايد بررسى بشه
راستى شمع و واير را عو ض کرديد ؟
در مورد صداى موتور اگه گاز سوزه شيم ها و اگه بنزينيه اگزوز واشر گلوىي اگزوز و دسته موتور ها را بررسى کنيد
اساتید گرامی اهل فن دریک کلام : موتور tu5 یا x7 واسه 405 . خودم یه دوگانه دارم حقیقتش هرسال واشرسرسیلندمیسوسوزنه نظرتون چیه ببخشیداینجا مطرح کردم چون مهندسین اینجاجمعن مرسی.
به نظر من در حال حاضر آشغالترین موتوری که توی ایران گیر میاد همین موتور xu7 هست! 90 در صد واشر سوختن ها مربوط به همین موتور میشه. نمیدونم ایران خودرو کی میخواد مردم رو از شر مخارج این موتور خلاص کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)