به این وبلاگ سری بزن
توی این وبلاگ برای نرم افزار team speak یک فایل راهنمای تنظیمات برنامه را گذاشتن که آدرس سروور های صوتی ایران توشه حتما دانلود کن و استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این وبلاگ سری بزن
توی این وبلاگ برای نرم افزار team speak یک فایل راهنمای تنظیمات برنامه را گذاشتن که آدرس سروور های صوتی ایران توشه حتما دانلود کن و استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by alamto; 29-09-2011 at 18:53.
باشه
تا دانلود کنم و استفاده کردم بهت میگم
خوب
همه رو دانلود کردم و نصب
حالا طرز کار باهاشون رو بگید
اگه میشه اول IVAP بعدش IVAC
در مورد کلاس ها هم توضیح بدید
دوستان عزیز سلام
کسی از شما لینک دانلود هواپیمای بوئینگ 737 شرکت PMDG رو داره همراه با کرکش ؟ فک کنم تو فروم باشه ، شماره صفحشو اگر هست لطف کنید بدید ممنون میشم .
![]()
به زودی آموزش را به صورت تصویری آماده میکنم فکر کنم تا یکی دو روز آینده آماده بشه
در مورد کلاس ها با همان نرم افزار team Speak انجام میشه آدرس سرور را وارد می کنی و کانکت میشی یک میکروفن هم لازم داری کلاس هایشامل آموزش خلبانی - استفاده از چارت پروازی آموزش کنترلر ها و ... توی این تابستون انجام شد و کلاس های تابستان به پایان رسید ولی برنامه را به صورت فصلی ارائه میدن یعنی به زودی برنامه کلاس های پاییزه اعلام میشه در ضمن شرکت در کلاس ها رایگان میباشد و مدرسین خلبان ها و کنترلر های واقعی هستند که در استخدام شرکت آیوائو می باشند
Last edited by alamto; 01-10-2011 at 14:32.
ممنون
منتظرم
راستی من هر کاری کردم با Team Speak نتونستم وصل بشم
آموزش رو دالنود کردم ولی وقتی میزنم Conncet ارور میده میگه
Maybe Server is Offline
or Maybe Team Speak is not Running on it
تو همین صفحات پیش تا حد اکثر 15 تا صفحه پیش پیداش میکنیدوستان عزیز سلام
کسی از شما لینک دانلود هواپیمای بوئینگ 737 شرکت PMDG رو داره همراه با کرکش ؟ فک کنم تو فروم باشه ، شماره صفحشو اگر هست لطف کنید بدید ممنون میشم .
اگه نبود بیشتر بگرد
سلام دوستان من همه کار را خوب انجام میدم طبق گفته برج مراقبت تا هنگام فرود هدینگ رو تنظیم میکنم ولی نزدیک به فرود برج مراقبت هیچ راهنمایی نمیکه من با ifr پرواز میکنم خواهشان راهنمایی کنید که چطور رو باند لندیگ کنم؟!؟
سلام دوستان
من یه زمانی مدتهای مدیدی معتاد فلایت سیمولاتور A Century of Flight بودم و اون زمان که بازی می کردم به نظرم همه چیزش فوق العاده عالی بود فقط تنها ایرادی که داشت این بود که وقتی هواپیما سقوط می کرد و با کله می خورد زمین هیچ بلایی سرش نمی اومد و دوباره بلند می شد و ضمنا از توی درختها و خونه ها هم رد می شد
حالا می خواستم برم نسخه فلایت سیمولاتور ایکس رو بخرم و می خواستم از شما بپرسم که این مشکلات هنوز هم وجود داره ؟ و اینکه کلا چه تغییراتی نسبت به نسخه ای که من سالها قبل استفاده می کردم انجام شده ؟
با تشکر![]()
تا اونجایی که من میدونم این پدیده فقط در قسمت Free Flight رخ میده...
دوستان من نسخه نوین پندار شبیه ساز رو بازی کردم ، همونطور که خیلی ها میدونند این نسخه خیلی مشکل داره.چند وقت پیش از فروشگاه P30world نسخه اصلی رو خرید.الآن هم موقع اجرا کد فعال سازی میخواد.
ممنون میشن دوستان کمک کنند این مشکلم برطرف بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)