تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 1045 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوستان من میخواستم بپرسم چطور میشه تنظیم کرد که هر وقت آفیس رو باز میکنیم بصورت دیفالتش فونتش نازنین باشه جهت نوشتن از راست به چپ باشه و حاشیه صفحات هم طبق تنظیم ما باشه و هر دفعه که یک سند جدیدمیخوایم ایجاد کنیم مجبور نباشیم هی اینا رو تغییر بدم دوباره. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن...
    اه . اه . اه اونم کاش میشد آخه اعصابم داغون شد بس که هی از راست به چپ رو فشار دادم . ولی بازم از هیچچی بهتره. خیلی ممنون جواب دادید
    درود

تمام این کارهای انجام شدنی است فقط وقتی ورد رو باز کردی در قسمت Styles گزینه استایل Normal که تمام تنظیمات پیش فرض را در خود داره تغییر بده، چطور؟
    روی استایل Normal راست کلیک کن و گزینه Modify را انتخاب کن یک پنجره باز می شود که اسمش Modify Style هست. پایین این پنجره تیک گزینه New Document base this Template را بزن که یعنی همیشه از این به بعد هر زمان برنامه ورد را باز کردم و یک سند جدید یا New ایجاد کردم از روی تنظیمات این کلیشه یا Template (که همان فایل Normal باشد) بار گذاری شود.
    حالا اون پایین سمت چپ روی دکمه Format کلیک کن و گزینه Font رو انتخاب کن تا کادر Font باز بشه. از منوی کرکره ای Complex Script فونت فارسی دلخواه رو انتخاب کن و برای فونت انگلیسی دلخواه از منوی کرکره ای Latin Text فونت و قلم لاتین رو انتخاب کن. نوع فونت و دیگر تنظیمات رو هم جلوی هر فونت مثل Bold و اندازه فونت رو به دلخواه تغییر بده و این پنجره رو Ok کن.
    دوباره در پنجره Modify Style روی دکمه Format کلیک کن و این بار گزینه Paragraph را کلیک کن منوی کرکره ای Alignment رو به Justified تغییر بده، تیک گزینه Direction را به Right-to-Left بذار و این پنجره رو هم Ok کن و از آن خارج شو و بیا به صفحه خود ورد که یک سند باز است. حالا برای حاشیه ها هم روی قسمت خاکستری حاشیه های چپ و راست خط کش از سربرگ Margin به عدد دلخواه تغییر بده، به واحد اندازه گیری دقت کن که اینچ بصورت پیش فرض است و اگر می خواهی به سانتیمتر تغییر بدی اول از Option برنامه به سانتیمتر تغییر بدی بعد از اینجا مثلاً اندازه های حاشیه ها رو به 1.5 سانتیمتر تنظیم کن بعد هم دکمه Set as Default رو بزن و Yes رو کلیک کن و بعد هم Ok.
    تمام شد. ورد را ببند و باز کن تنظیمات از این به بعد همان تنظیمات سفارشی و دلخواهت است که در مراحل بالا انجام دادی و نیازی به گرفتن کلیدهای از راست به چپ یا چپ به راست نیست. درحین تایپ فارسی هم اگر خواستی لاتین بشه میدونی که باید کلید میانبر Shift-Alt را فشار بدی که لاتین تایپ کنی و دوباره برای فارسی تایپ کردن همین کلید میانبر رو فشار بده.
    سوال و ابهام در مورد این سوال بود بپرس بگم
    موفق باشی.

2. 2 کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من یه فایل ورد دارم که در بعضی از صفحاتش 4 شکل دارم که توضیح زیر شکل ها رو با text box نوشته ام
    وقتی پرینت می گیرم شماره صفحات انها نمی افته
    البته امتحان کرده ام و دیده ام مشکل از همون text box ها هست. نمی دونم چه جوری حلش کنم
    البته در بعضی از صفحات با این شرلیط شماره ها می افتد.
    خواشمندم راهنمایی کنید بنده رو
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

درود

تمام این کارهای انجام شدنی است فقط وقتی ورد رو باز کردی در قسمت Styles گزینه استایل Normal که تمام تنظیمات پیش فرض را در خود داره تغییر بده، چطور؟
    روی استایل Normal راست کلیک کن و گزینه Modify را انتخاب کن یک پنجره باز می شود که اسمش Modify Style هست. پایین این پنجره تیک گزینه New Document base this Template را بزن که یعنی همیشه از این به بعد هر زمان برنامه ورد را باز کردم و یک سند جدید یا New ایجاد کردم از روی تنظیمات این کلیشه یا Template (که همان فایل Normal باشد) بار گذاری شود.
    حالا اون پایین سمت چپ روی دکمه Format کلیک کن و گزینه Font رو انتخاب کن تا کادر Font باز بشه. از منوی کرکره ای Complex Script فونت فارسی دلخواه رو انتخاب کن و برای فونت انگلیسی دلخواه از منوی کرکره ای Latin Text فونت و قلم لاتین رو انتخاب کن. نوع فونت و دیگر تنظیمات رو هم جلوی هر فونت مثل Bold و اندازه فونت رو به دلخواه تغییر بده و این پنجره رو Ok کن.
    دوباره در پنجره Modify Style روی دکمه Format کلیک کن و این بار گزینه Paragraph را کلیک کن منوی کرکره ای Alignment رو به Justified تغییر بده، تیک گزینه Direction را به Right-to-Left بذار و این پنجره رو هم Ok کن و از آن خارج شو و بیا به صفحه خود ورد که یک سند باز است. حالا برای حاشیه ها هم روی قسمت خاکستری حاشیه های چپ و راست خط کش از سربرگ Margin به عدد دلخواه تغییر بده، به واحد اندازه گیری دقت کن که اینچ بصورت پیش فرض است و اگر می خواهی به سانتیمتر تغییر بدی اول از Option برنامه به سانتیمتر تغییر بدی بعد از اینجا مثلاً اندازه های حاشیه ها رو به 1.5 سانتیمتر تنظیم کن بعد هم دکمه Set as Default رو بزن و Yes رو کلیک کن و بعد هم Ok.
    تمام شد. ورد را ببند و باز کن تنظیمات از این به بعد همان تنظیمات سفارشی و دلخواهت است که در مراحل بالا انجام دادی و نیازی به گرفتن کلیدهای از راست به چپ یا چپ به راست نیست. درحین تایپ فارسی هم اگر خواستی لاتین بشه میدونی که باید کلید میانبر Shift-Alt را فشار بدی که لاتین تایپ کنی و دوباره برای فارسی تایپ کردن همین کلید میانبر رو فشار بده.
    سوال و ابهام در مورد این سوال بود بپرس بگم
    موفق باشی.
    واقعا عالی بود بینهایت ممنون وسپاسگزارم . یعنی در واقع دمت گرم!!!!
    خیلی لطف کردی انقدر دقیق توضیح دادی و وقتت گرفته شد کلی تایپ کردی ممنون

5. این کاربر از mehdisatss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

لطفا tab stop در word توضیح بدین اصلا چی هست و چه جوری میشه از ان استفاده کرد ؟ 2 تا عکس هم گذاشتم

دوستان گرامی در این مورد کسی جوابی ندارد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام
    من یه فایل ورد دارم که در بعضی از صفحاتش 4 شکل دارم که توضیح زیر شکل ها رو با text box نوشته ام
    وقتی پرینت می گیرم شماره صفحات انها نمی افته
    البته امتحان کرده ام و دیده ام مشکل از همون text box ها هست. نمی دونم چه جوری حلش کنم
    البته در بعضی از صفحات با این شرلیط شماره ها می افتد.
    خواشمندم راهنمایی کنید بنده رو
    ممنون
    درود

بهترین و مطمئن ترین راه و روش برای پرینت خانگی و چاپ حرفه ای تبدیل اسناد به فرمت PDF هست، به این معنی که می توان ادعا کرد همیشه و یا در اکثر اوقات همان چیزی که شما در صفحه مونیتور مشاهده می کنید همان پرینت و چاپ گرفته می شود چون در واقع متن، عکس و هر آنچه که در یک فایل با فرمت PDF می بینید به نوعی منجمد و حفظ شده که این مزیت را مدیون شرکت ادوبی هستیم. برنامه های مایکروسافت در عین خوبی چنین اداهایی در ورد کم ندارند. بهتره که شما بعد از انجام کارتان با یک برنامه ادوبی اکروبات یا یک برنامه مبدل که در واقع یک پرینتر مجازی هست یک فایل PDF از سندتان بسازید و اگر همه چیز صحیح و درست نمایش داده شد سپس بدون نگرانی آن را چاپ بگیرید و اگر مشکل باقی بود باید دوباره به سند ورد برگشت و دید مشکل از کجا آب می خورد.
    اگر امکان دارد کمی شکلها یا تکست باکسها را تغییر اندازه دهید شاید درست شد. می توانید بعد از انجام کارهایتان در تکست باکس آن را انتخاب کنید که ناگهان یک سربرگ بنام Format در انتهای سربرگها ظاهر می شود از قسمت Arrange گزینه Wrap Text را انتخاب کنید و بعد آیتم Behind Text را انتخاب کنید که اگر اطراف تکست باکسها متنی وجود ندارد انتخاب این آیتم اشکالی ندارد ولی اگر اطراف تکست باکس متن باشد تکست باکس به پشت متن و نوشته می رود که اصلا درست نیست. این ترفند را امتحان کنید بعد ببینید که آیا باز شماره صفحات باز چاپ نمی شود یا می شود. باز هم می گویم همیشه و همه وقت قبل از پرینت در منزل، کافی نت، خانه دوست و فامیل و چاپخانه فایل و سند ورد را به فرمت PDF تبدیل کن و کنترل کن تا خیالت راحت شود که دیگر فونت به هم نخورد یا در بین پاراگرافها و آبجکتهای سند جابجایی و تغییر صورت نگرفته باشد.

موفق باشی
    بدرود
    Last edited by jedivssith; 28-01-2011 at 01:55.

8. 2 کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

دوستان گرامی در این مورد کسی جوابی ندارد ؟
    با یک مثال که بارها دیدی بهت می گم Tab Stop‌ چی هست. وقتی یک کتاب رو باز می کنی ابتدا یک فهرست از عنوان بخش و فصل و شماره صفحات اون بخش و فصل رو می بینی که معمولا بین عنوان و شماره صفحه یک تعداد نقطه چین می بینی. خوب الان یاد می گیری این رو برای یک سند وردت درست کنی.
    به همان پنجره Tab Stop که عکسش رو گذاشتی برو در قسمت Tab Stop Position یک عدد با توجه به ناحیه و محدود تایپت وارد کن، یعنی چی؟ ببین اگر خط کش رو در اون بالا ببینی در سمت راست و چپ ناحیه خاکستری رو می بینی که در واقع حاشیه و Margin صفحات است ولی اون قسمت روشن و سفید خطکش که بین این دو قسمت است حاشیه مجاز و استانداردی است که شما تایپ می کنید و آبجکتها را قرار می دی. پس اگر انتهای خطکش روی عدد 18 قرار گرفته به این معنی است که 18 سانتیمتر فضا برای تایپ داری.
    خوب در فیلد Tab Stop Position مثلاً عدد 17 رو وارد کن. اگر جهت تایپت از راست به چپ (برای زبان فارسی) تنظیم شده از قسمت Alignment گزینه Right را انتخاب کن. قسمت Leader به شما می گه که بین عنوان و شماره چیزی باشد یا خیر؟ برای درک بهتر جواب سوالت شماره 2 رو انتخاب کن که نقطه چین هست. حالا اون پایین روی دکمه Set کلیک کن و سپس Ok رو بزن.
    یک لغت تایپ کن و سپس کلید Tab رو روی صفحه کلید یک بار فشار بده که با این کار کرسر ماوس به 17 سانتیمتری (اگر واحد شما در ورد به سانتیمتر باشد) خطکش پرش می کند که می توانی نقطه چینها رو ببینی، مثلا یک عدد هم وارد کن و بگذار 10. کلید Enter رو بزن و این کار رو دوباره و دوباره تکرار کن. الان یک فهرست کتاب یا مقاله رو شبیه سازی کردی. کاربرد اصلی و بیشتر Tab Stop همین است که می توانی در حالتهای دیگر نیز امتحان کنی. اون تصویر دوم هم در واقع علامتهای Tab هست که اگر روش کلیک کنی می بینی که تغییر می کنه و می گه نوع تب شما از راست چین، چپ چین، وسط چین و غیره است. یعنی چی؟ یعنی اگر تب راست چین قرار دادی عدد بعد از علامت قرار می گیره، اگر تب رو چپ چین قرار دادی قبل از علامت تب قرار می گیره، اگر وسط چین قرار دادی عدد وسط علامت قرار می گیرد و عدد شما نسبت به اون علامت تب تنظیم و تراز میشه. این علامت کجاست؟ این علامت رو بعد از Set کردن می تونی روی ناحیه سفید خطکش ببینی. با چند بار تست حالتهای مختلف به راحتی پی به مفهوم این علامتها می بری. بصورت حالت دستی هم می تونی با کلیک روی ناحیه سفید خطکش تب تعیین کنی که روش درستی نیست و بهتره از طریق کارد تنظیمات وارد بشی تا دقیق محل تبها رو مشخص کنی. اگر سرعت اینترنتم دایال آپ نبود با عکس برات می گذاشتم که واضح تر جواب سوالت رو داده باشم. الانم به زور تونستم فروم رو باز کنم و میدونی که ما الان تنها کشور دنیا هستیم که چنین سرعتی رو به مردمش ارائه می کنه!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!؟!
    موفق باشی
    Last edited by jedivssith; 28-01-2011 at 02:41.

10. این کاربر از jedivssith بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان

واسه اینکه منظورم رو دوباره بهتر برسونم با شکل میذارم.

من میخوام با Shape ها یه سری شکل بکشم که شبیه چارت های سازمانیه (البته از Auto-Shapeها منظورم نیست).

فرض کنیم دو مستطیل رو کشیدیم و حالا میخوایم با یه خط بهم وصلوشن کنیم. خیلی وقتها وقتی خط رو به مستطیل ها نزدیک میکنیم ، بصورت خودکار ، اون دستگیره هایی که دایره زدم ، قرمز میشن و میشه انتهای خط رو به اونها قفل کرد تا وقتی یکی از مستطیل ها جابجا شد ، همون سر خط که بهش وصله هم جابجا بشه.

(البته منظورم Group کردن نیست)
    خیلی وقته این کار رو نمیتونم کنم و کوچکترین تغییرات تو شکل ها ، واسم کلی دردسر داره.
    موضوع چیه و چیکار باید کنم؟

ممنون

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

روش ساخت بروشور در ورد 2003 رو میخواستم لطفا زودتر بگید.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

روش ساخت بروشور در ورد 2003 رو میخواستم لطفا زودتر بگید.
    زدی به هدف منم همینو میخواستم چند وقت پیش ولی مثل اینکه تو ورد 2003 نیست بچه ها تو 2003 نگفتن فک کنم تو 2007 بود. یه عکس دادن به من. بعدم ولش کردم اگه کسی میدونه بگه ما هم میخواییم

14. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و عرض ادب
    متنی در ورد تایپ کرده ام که از چند فونت مختلف تشکیل شده. مثلا با فونت لوتوس شروع کردم و لابلای متن چند سطر از فونت بدر استفاده کرده ام.
    می خواستم بدانم در قسمت جستجوی و جایگزینی ورد قابلیتی وجود دارد تا من بتوانم فونت متن های را که مثلا بدر است را تبدیل به فونت میترا کنم بدون اینکه تغییر دیگه ای در آن متن ایجاد شود.(ناگفته نماند که این قابلیت در برنامه زرنگار خودمان تعبیه شده است)
    چون متن تایپ شده بسیار زیاد است فرصت این را ندارم که خط به خط فونت متن را عوض کنم.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •