دوست عزیز شما کدوم قسمت ا اندیشه کار میکنید؟
با ما بگید تا اومدیم برای تمدید بیشتر اشنا بشیم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز شما کدوم قسمت ا اندیشه کار میکنید؟
با ما بگید تا اومدیم برای تمدید بیشتر اشنا بشیم؟
اختلاف واسه Send ی که کرد هست !!! ...طبق نرم افزاری که نصب کردم میگه از 1 شب تا 6 صبح 1150 مگ ترافیک داشتم ولی طبق دانلود منیجرم من 1 گیگ دانلود کردم. اون ساعت وبگ گردی هم نکردم و هیچ چیزی اپدیت نکرده خودشو.
این اختلاف واسه چیه؟
کسی میتونه راجع به این Send شدن دیتا موقع دانلود یه فایل توضیح بده ؟! ... چرا انقدر زیاد حجم میگیره ؟!!
خوب ببین منی که نامحدود دارم دارم روش هزینه می کنم ولی هیچی نمی گیرم!!!!
ولی شمایی که داری یه سروریس 1 گیگ!! میگیری ماهی بالای 20 گیگ دانلود داری
منم که نمی تونم بیام محدود بگیرم
گفتم که ساختمون 5 واحدیو ...
کاکشکی حداقل سرعت ما رو رو 60 می بستن
اخه 8!!! 12!!!
چه وضعشه
لاقال اینترنت شما رو خراب کنن ما حالشو ببریم
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:29 PM ----------
اگه تورنت باشه همینطوریه دیگه![]()
خوب یه برنامه نصب کن بهت بگه دقیقا هر بایت توسط چی دانلود میشه من خودم netlimit دارم اینکارو برام انجام میده
میدونی واسه چی این حرفو میزنیم یه زمانی unlimit میشد بعد دانلود میکردیم کم نمیشد
اصلا کم نمیشد
بعد یه مدت هر چند روز unlimit میشد و کم میشد ماجرا اینه
من نمیدونم شما چقدر سند داشتی اما
به خاطر نوسان زیادی که نت داره هر بار که سرعت صفر میشه idm یه دستور send get برای سرور میفرسته اگر با یه برنامه سرعت اپلودت رو بگیری حتی بعضی وقتها بسته به تعداد دانلود هات سرعت upload به 32 هم میرسه
حالا با تعداد بالای صفر شدن ها این مقدار بیشتر از حد معمول میشه مال من سندم دیشب 30 مگ بود که فقط هم از idm بود
اگر هم از تورنت استفاده کنی که دیگه هیچی کلی برات مقدار upload میره
پینگ که همیشه باها هست شما از کجا دانلود میکنی؟؟/
از کدوم مرکز؟
حکایت اندیشه شده یکی به نعل یکی به میخ یه هفته داغون یه شب خوبه دباره یه هفته داغون...
دیشب شب خب بود اما فردادباره...
Last edited by mtx891; 22-08-2010 at 12:03.
اون 1150 مگ فقط برای دانلود بود. من برنامه ی bwmeter رو نصب کردم.
2 سه شب پیش با ای دی ام فقط 70 مگ دانلود کردم ولی این برنامه میگفت 500 مگ ریسیو داشتم!
دیشب 850 مگ دانلود و پینک هم 350 تا 400 البته هم دانلود هم بازی آنلاین در آن واحد! بدون دانلود پینک 240 تا 290 میاد ای کاش پینک فقط 50 تا کم میشد اینقدر وسط بازی کیک نمیشدیم (:
من به شخصیه بعضی از حرف های mailer رو منطقی میدونم،حالا کارمند اندیشه باشه یا پسرخاله کارمند اندیشه! چه فرقی میکنه حداقل حرفاش با خط 4 جور در اومده تا حالا
آقا/خانم!mailer واسه تخفیف من در خدمتم!هوای خط 423 رو هم داشه باشید (:
جدا از شوخی من هرچی باشه واقعیتو میگم فقط در مورد خط خودم البته، انصافا چند روزه من یکی که مشکل خاصی نداشتم یعنی نوسان بوده ،صفر شدن بوده ولی خیلی کم و چون من شرایط ایفتیضاح رو تجربه کردم به همین راضیم
دوستان به accounting.askiran.com یه سر بزنید خیلی جلبه میتونید مقدار مصرف دقیقتونو ببینید
چه باحال! شما 2 نفری هستی که کشف کردی من تو اندیشه کار میکنم.نامردا چرا حقوق بهم نمیدن
![]()
من دوست و رفيق زياد دارم كه تو مناطق مختلف شاتل دارن و سرعت و پينگ همه ، مثل هم ميمونهکسی از 772 نیست که شاتل داشته باشه؟دیگه داره حالم از اندیشه بهم میخوره.خواهشا شاتلیا یکم از سرعتشون بگن.
اما تو مركز شما كسيو نميشناسم :دي
به آقاي سعادتمند بگين خاني پور سلام رسوند و گفت يه زره به فكر شركت باشين (البته اگه آقاي سعادتمند شما نباشين)چه باحال! شما 2 نفری هستی که کشف کردی من تو اندیشه کار میکنم.نامردا چرا حقوق بهم نمیدن
![]()
میدونین چی راجب این ask جالبه ؟
ساعت از 12:59 شب میشه 1 یهو سرعت میخوابه
یعنی این همه جمعیت که adsl دارن حالا اداره ها و مغازه ها که نصف شب نیستن دست رو enter آماده وایسادن تا ساعت شد یک بزنن دانلود ؟
ما رو چی فرض کردن اینا ؟
100٪ سیستمی تنظم کردن که سر ساعت سرعت همه بیاد پایین اصلا غیر از این امکان نداره
پشتیبانی هم که هیچی زنگ میزنیم دختره بر میداره بد هیچی هم بلد نیس
حضوری هم که میریم اونجا بجا اینکه کارشونو انجام بدن دور هم نشستن راجع به دوبی و آمریکا و کیش و کازینو و ........... حرف میزنن
سلام دوستان
اندیشه که شب ها سرعت پایین تر از دایل آپ ام میریسه... روز ها هم که همش DC میشه...
روز سرعت: 120 تا 150 تفریبا
مال بقیه هم اینجوریه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)