فعلا فقط منابع و متناسب با اون انبار رو آپگرید کن.
همزمان نیرو هم بساز واسه غارت کردن.به روستاهای زیر 80 امتیاز که میدونی کسی بهشون سر نمیزنه حمله کن.خیلی پیشرفت میکنی.
فعلا فقط منابع و متناسب با اون انبار رو آپگرید کن.
همزمان نیرو هم بساز واسه غارت کردن.به روستاهای زیر 80 امتیاز که میدونی کسی بهشون سر نمیزنه حمله کن.خیلی پیشرفت میکنی.
اسمت چیه ali-ssآقا بولوت چرا من رو دعوت نکردی ؟
سلام
امروز که رفتم منابعمو تو world11 آپگریت کنم وقتی کلیک کردم برای آپگریت یک صفحه اومد که متاسفانه حواسم نبود خوب بخونم و ازش عکس بگیرم
ولی اونقدری که تو ذهنم مونده نوشته بود انگار از یه چیزی محافظت میشه یا شده یا یه چیزی تو این مایه ها
بعد پایین ترش نوشته بود لطفاً روی دایره ای که کامل بسته نشده کلیک کنید
چون تو صفحه چند تا دایره بود تو زمینه کرمی رنگ و یکیشون کامل بسته نشده بود بعد من اون رو کلیک کردم تا چندین مرحله تا اجازه پیدا کردم دوباره دهکده و لول منابعم رو ببینم
آیا کسی میدونه این مشکل از چی بوده؟
نه Ali.n
یارو دو باره داره حمله می کنه ولی این دفعه بدبخت می شه لول دیوارم رو به 15 رسوندم![]()
کردمنه Ali.n
یارو دو باره داره حمله می کنه ولی این دفعه بدبخت می شه لول دیوارم رو به 15 رسوندم
.
.
.
.
.
مگه میشه؟ چجوری؟
من هم رفتم ترایب بردیا و بولوت از این ترایب جدیدم راضی ترم چون چند تا از هم ترایبی ها در نزدیک من هستند ضمن اینکه این ترایب قوی تر هم هست!
یکی نبود اینو ترجمه کنه !
میترسم تو ترایب سوتی بدم.
من به 8 نفر از اطرافیانم یک شمشیرزن فرستادم.درسته دیگه؟
گفته این کارو بکنم؟
To: All SKULL5 members
We've revised the concept of sending one spearman to every tribe mate in order to alert you if they come under attack.
You now need only send a spearman to your eight closest SKULL5 neighbors. This seems a more effective plan as you would actually be able to send quick support to them if need be.
میگه که به 8 تا از نزدیک ترین هم ترایبی هات یکی یه SpearMan بفرست.
این برای اینکه اگر به اونا حمله کردن تو هم خبردار بشی.
ممنون.
اونا هم دارن واسم میفرستن...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)