براتون فرستادم پیشاپیش مبارک
حالا شد یه چیزی
برگردید به تجربه گذشته وببینید بازم مخاهید تکرارش کنید
D3000 هم دوربین خوبیه و 1000D![]()
راسی هیچ کدوم فیلم نمی گیرند![]()
براتون فرستادم پیشاپیش مبارک
حالا شد یه چیزی
برگردید به تجربه گذشته وببینید بازم مخاهید تکرارش کنید
D3000 هم دوربین خوبیه و 1000D![]()
راسی هیچ کدوم فیلم نمی گیرند![]()
Canon SX120()انصافا بجای سوال یه چند صفحه قبل رو میخوندی
بستگی به نوع نگاه شخص به عکاسی داره FZ35 یه سوپرزوم شبه اس ال آر است ولی دی 3000 یه اس ال ار(البته من اصلا پیشنهادش نمیکنم مخصوصا برای تازه کارا)
شما برای استفاده از این دوربین فقط میتونی از ویزور چشمی استفاده کنی و LCD نمایش قبل از شات را نداره(ویزور الکترونیکی نداره)
ممنون از راهنمايي شما
با اين موضوع مشكلي ندارم d200 كه باهاش كار مي كردم همين مشكل را داشت.
ولي من به طور كل ميخوام بدونم كه d3000 دوربين بهتري از canon sx20 is است .(البته فيلم برداري اصلاٌ مهم نيست و بدون در نظر گرفتن اينكه d3000 يك دوربين DSLR است و sx20 is يك Compact ) چون تقريباٌ حساب كتابي كه كردم از نظر مالي D3000 حدوداٌ 50000 تومان بيشتر از sx20 در مي آيد . البته sx20 مورد نظر من با 2 pack باطري و شارژر درست حسابي است .
با تشكر از شما
درود به دوستان
من یه دوربین canon IXY digital 930IS میخوام بگیرم قیمت 250000 با گارانتی. لطفا اگر کسی با این دوربین کار کرده یا اطلاعاتی راجبش داره ممنون میشم در اختیار منم بزاره . متشکر . سپاس
![]()
Last edited by Vespoher; 02-06-2010 at 21:30. دليل: اضافه کردن تصویر
سلام
بچه ها fz35 بهتره یا canon sx 20 ?
میشه یه راهنمایی کنین ، هم از نظر قیمت و هم از نظر کارایی
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
بچه ها فرق بین canon sx1 , sx10 , sx20 چیه ؟ کدوم بهتره ؟
من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم)
برای مقایسه میتونی"fz35 vs sx20" رو تو گوگل سرچ کنی کلی لینک درباره مقایسه ایندو میاد که اولیا معتبرتره . برو یک نگاه بنداز متوجه میشی.
اینم یه نمونه
مطمئن باش هر کدوم رو هم گرفتی دوربینهای خوبین در رده خودشون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من می خوام یه دوربین دیجیتال که قیمتش بین 1.800.000 تا .... ( چر قدر باشه ) قیمت زیاد واسم مهم نیست پ.در واقع یه چیز خوب می خوام یه چیزی که هم کیفیتش خیلی خوب باشه هم اینکه واسم کار کنه.
دوستم DSLR-A900 SONY داره.منم یکی تو این وایه ها یا شایدم بهتر می خوام اگه ممکنه قیمتش رو با مخلفات ( لوازم جانبی ) بنویسید.
با تشکر
منظور شما یک میلیون و هشتصد هزار تومن هست؟
....................................
اگر جواب مثبت هست حتما نوع عکاسی که مد نظرتون هست و حداکثر هزینه رو هم مشخص کنید
Last edited by tirdad_60; 01-06-2010 at 19:54.
ممنون از راهنماییت[HTML][[PHP]QUOTE=kotlet110;5009318]من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم)
من خودمم از fz35 میاد ولی خوب از نزدیک ندیدمشون.
ببین اصلا کلاسه D200 خیلی بالاتر از سری چهار رقمی نیکونه.در ضمن اگر نمیتونی بعدا برای خرید لنزهای مختلف مثلا تا 2 میلیون تومن هزینه کنی اصلا قید DSLR رو بزن.
واقعیت همینه اگه آدم حساسی نباشی میتونی ار تفاوت ها چشم پوشی کنی اما اگه حساس باشی موضوع فرق میکنه.
به این سادگی ها نمیشه پیشنهاد کرد به هدفت و اینکه می خواهی در نهایت چه لنزی بخری(نوع عکاسی) خیلی خیلی بستگی داره . . . . اما . . . .
هر چند سالی یه برندی یه دستگاه ارزشمندی تولید میکنه و اون دستگاه در مجموع و بطور کلی(و نه اینکه برای یه نفر خاص مثل شما که احتیاجات و انتظارات خاصی هم ممکنه داشته باشی) دستگاه مطلوبی ارزیابی میشه.مثلا 40D کنون(الان دیگه تولید نمیشه) دستگاه خوبی بود.
الانم Nikon D90 دستگاه عالی محسوب میشه(گرچه مثلا شاید در مقایسه نظیر به نظیر در مقابل مثلا 50D کنون یکمی کم بیاره - البته فیلمبرداری داره که اون نداره- البته قیمتش ارزونتره اما مثلا در برابر 450D یا 500D وافعا برتره و یکمم گرونتره)
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)