تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 572 از 1635 اولاول ... 7247252256256856957057157257357457557658262267210721572 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آره به نظر من هم با تحقیقاتی که انجام دادم تو این رده و رنج قیمت بهترینه . ممنون میشم اگر شماره اون مغازه ای که گفتین رو برام بفرستین.
    با تشکر از شما دوست عزیز
    براتون فرستادم پیشاپیش مبارک

ممنون از راهنمايي هاي شما عزيزان
    من درسته در اول راه عكاسي با دوربين خودم هستم ولي تجربه عكاسي با D200 و olympus e450 را دارم
    ولي با اين وجود اولا شك دارم كه D3000 دوربين كارآمدي باشد دوماٌ نمي دانم كه به طور دائم آمادگي كار با DSLR را دارم يا خير .
    اگر دوستاني هستند كه با D3000 كار كردن توضيحاتي در مورد كارآمدي اين دوربين بدهند .
    با تشكر .
    حالا شد یه چیزی
    برگردید به تجربه گذشته وببینید بازم مخاهید تکرارش کنید
    D3000 هم دوربین خوبیه و 1000D
    راسی هیچ کدوم فیلم نمی گیرند

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    دوربینی می خوام حدود 200 تا 250 تومن
    کیفیت عکسش عالی باشه
    در نور کم عکس های با کیفیت بگیره
    فیلم برداریش خوب باشه
    sony یا canon پیشنهاد می کنید ؟
    چه مدلی ؟
    Canon SX120()انصافا بجای سوال یه چند صفحه قبل رو میخوندی
    با سلام
    براي كسي كه در ابتداي عكاسي هست كدام دوربين بهتر است؟
    canon sx20 is
    يا
    Nikon D3000 با توجه به اينكه در اين دوربين راهنمايي تعبيه شده است و مطمئناٌ كار در اين دوربين ساده تر از DSLR هاي ديگر است .
    دوستان عزيز اين نكته را در نظر بگيريد كه دوربيني كه قرار است خريداري شود حداقل 2 سال جوابگو باشد ( از نظر امكانات نيازي به تغيير آن نباشد ).
    با تشكر از راهنمايي شما عزبزان.
    بستگی به نوع نگاه شخص به عکاسی داره FZ35 یه سوپرزوم شبه اس ال آر است ولی دی 3000 یه اس ال ار(البته من اصلا پیشنهادش نمیکنم مخصوصا برای تازه کارا)
    ممنون از راهنمايي هاي شما عزيزان
    من درسته در اول راه عكاسي با دوربين خودم هستم ولي تجربه عكاسي با D200 و olympus e450 را دارم
    ولي با اين وجود اولا شك دارم كه D3000 دوربين كارآمدي باشد دوماٌ نمي دانم كه به طور دائم آمادگي كار با DSLR را دارم يا خير .
    اگر دوستاني هستند كه با D3000 كار كردن توضيحاتي در مورد كارآمدي اين دوربين بدهند .
    با تشكر .
    شما برای استفاده از این دوربین فقط میتونی از ویزور چشمی استفاده کنی و LCD نمایش قبل از شات را نداره(ویزور الکترونیکی نداره)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

Canon SX120()شما برای استفاده از این دوربین فقط میتونی از ویزور چشمی استفاده کنی و LCD نمایش قبل از شات را نداره(ویزور الکترونیکی نداره)
    ممنون از راهنمايي شما
    با اين موضوع مشكلي ندارم d200 كه باهاش كار مي كردم همين مشكل را داشت.
    ولي من به طور كل ميخوام بدونم كه d3000 دوربين بهتري از canon sx20 is است .(البته فيلم برداري اصلاٌ مهم نيست و بدون در نظر گرفتن اينكه d3000 يك دوربين DSLR است و sx20 is يك Compact ) چون تقريباٌ حساب كتابي كه كردم از نظر مالي D3000 حدوداٌ 50000 تومان بيشتر از sx20 در مي آيد . البته sx20 مورد نظر من با 2 pack باطري و شارژر درست حسابي است .
    با تشكر از شما

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود به دوستان
    من یه دوربین canon IXY digital 930IS میخوام بگیرم قیمت 250000 با گارانتی. لطفا اگر کسی با این دوربین کار کرده یا اطلاعاتی راجبش داره ممنون میشم در اختیار منم بزاره . متشکر . سپاس

Last edited by Vespoher; 02-06-2010 at 21:30. دليل: اضافه کردن تصویر

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام
    بچه ها fz35 بهتره یا canon sx 20 ?
    میشه یه راهنمایی کنین ، هم از نظر قیمت و هم از نظر کارایی

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

بچه ها فرق بین canon sx1 , sx10 , sx20 چیه ؟ کدوم بهتره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kotlet110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها fz35 بهتره یا canon sx 20 ?
    میشه یه راهنمایی کنین ، هم از نظر قیمت و هم از نظر کارایی
    من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم)
    برای مقایسه میتونی"fz35 vs sx20" رو تو گوگل سرچ کنی کلی لینک درباره مقایسه ایندو میاد که اولیا معتبرتره . برو یک نگاه بنداز متوجه میشی.
    اینم یه نمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش هر کدوم رو هم گرفتی دوربینهای خوبین در رده خودشون.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه دوربین دیجیتال که قیمتش بین 1.800.000 تا .... ( چر قدر باشه ) قیمت زیاد واسم مهم نیست پ.در واقع یه چیز خوب می خوام یه چیزی که هم کیفیتش خیلی خوب باشه هم اینکه واسم کار کنه.
    دوستم DSLR-A900 SONY داره.منم یکی تو این وایه ها یا شایدم بهتر می خوام اگه ممکنه قیمتش رو با مخلفات ( لوازم جانبی ) بنویسید.
    با تشکر

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام یه دوربین دیجیتال که قیمتش بین 1.800.000 تا .... ( چر قدر باشه ) قیمت زیاد واسم مهم نیست پ.در واقع یه چیز خوب می خوام یه چیزی که هم کیفیتش خیلی خوب باشه هم اینکه واسم کار کنه.
    دوستم DSLR-A900 SONY داره.منم یکی تو این وایه ها یا شایدم بهتر می خوام اگه ممکنه قیمتش رو با مخلفات ( لوازم جانبی ) بنویسید.
    با تشکر
    منظور شما یک میلیون و هشتصد هزار تومن هست؟

....................................

اگر جواب مثبت هست حتما نوع عکاسی که مد نظرتون هست و حداکثر هزینه رو هم مشخص کنید
    Last edited by tirdad_60; 01-06-2010 at 19:54.

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

[HTML][[PHP]QUOTE=kotlet110;5009318]من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم)
    ممنون از راهنماییت
    من خودمم از fz35 میاد ولی خوب از نزدیک ندیدمشون.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنمايي شما
    با اين موضوع مشكلي ندارم d200 كه باهاش كار مي كردم همين مشكل را داشت.
    ولي من به طور كل ميخوام بدونم كه d3000 دوربين بهتري از canon sx20 is است .(البته فيلم برداري اصلاٌ مهم نيست و بدون در نظر گرفتن اينكه d3000 يك دوربين DSLR است و sx20 is يك Compact ) چون تقريباٌ حساب كتابي كه كردم از نظر مالي D3000 حدوداٌ 50000 تومان بيشتر از sx20 در مي آيد . البته sx20 مورد نظر من با 2 pack باطري و شارژر درست حسابي است .
    با تشكر از شما
    ببین اصلا کلاسه D200 خیلی بالاتر از سری چهار رقمی نیکونه.در ضمن اگر نمیتونی بعدا برای خرید لنزهای مختلف مثلا تا 2 میلیون تومن هزینه کنی اصلا قید DSLR رو بزن.
    من راجع به این قضیه زیاد گشتم و به این نتیجه رسیدم که تقریبا هر دو یکی هستن از لحاظ کارایی و البته تفاوتهایی هم دارن . انتخاب بین این دو یکم سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره. باید ببینی در بین تفاوتهاشون کدوم برات مهمه و ارجحیت داره. من خودم fz35 رو انتخاب کردم (چون کلا باهاش بیشتر حال میکنم)
    برای مقایسه میتونی"fz35 vs sx20" رو تو گوگل سرچ کنی کلی لینک درباره مقایسه ایندو میاد که اولیا معتبرتره . برو یک نگاه بنداز متوجه میشی.
    اینم یه نمونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مطمئن باش هر کدوم رو هم گرفتی دوربینهای خوبین در رده خودشون.
    واقعیت همینه اگه آدم حساسی نباشی میتونی ار تفاوت ها چشم پوشی کنی اما اگه حساس باشی موضوع فرق میکنه.
    سلام دوستان
    با تشکر
    به این سادگی ها نمیشه پیشنهاد کرد به هدفت و اینکه می خواهی در نهایت چه لنزی بخری(نوع عکاسی) خیلی خیلی بستگی داره . . . . اما . . . .
    هر چند سالی یه برندی یه دستگاه ارزشمندی تولید میکنه و اون دستگاه در مجموع و بطور کلی(و نه اینکه برای یه نفر خاص مثل شما که احتیاجات و انتظارات خاصی هم ممکنه داشته باشی) دستگاه مطلوبی ارزیابی میشه.مثلا 40D کنون(الان دیگه تولید نمیشه) دستگاه خوبی بود.

الانم Nikon D90 دستگاه عالی محسوب میشه(گرچه مثلا شاید در مقایسه نظیر به نظیر در مقابل مثلا 50D کنون یکمی کم بیاره - البته فیلمبرداری داره که اون نداره- البته قیمتش ارزونتره اما مثلا در برابر 450D یا 500D وافعا برتره و یکمم گرونتره)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •