پس مشکل احتمالا از 2 جا باید باشه :
1. یا فضای کافی برای نصب روی درایو وجود نداره .
2. سیدی بازی مشکل داره . ( سیدی 2 )
پس مشکل احتمالا از 2 جا باید باشه :
1. یا فضای کافی برای نصب روی درایو وجود نداره .
2. سیدی بازی مشکل داره . ( سیدی 2 )
فکر کنم باید بیخیال شم ولی یه مشکل دیگه هم هست اونم تو بازی Rainbow Six Vegas 2 که یه جورایی سیاه و تیره هست تو بازی یعنی دشمنا رو به سختی میبینم اگر چه از تو option بازی رنگش روو تا آخر بردم ولی بازم زیاد فرقی نکرد.فکر کنم از ضعف کارت گرافیک باشه
رم :1گیگ سی پی یو 3.2 جیفورس :6800
در ضمن کارت گرافیک رو یه هفته پیش آپدیت کردم
عزیزم شما گرافیکت شدیدا برای این بازی ضعیفهفکر کنم باید بیخیال شم ولی یه مشکل دیگه هم هست اونم تو بازی Rainbow Six Vegas 2 که یه جورایی سیاه و تیره هست تو بازی یعنی دشمنا رو به سختی میبینم اگر چه از تو option بازی رنگش روو تا آخر بردم ولی بازم زیاد فرقی نکرد.فکر کنم از ضعف کارت گرافیک باشه
رم :1گیگ سی پی یو 3.2 جیفورس :6800
در ضمن کارت گرافیک رو یه هفته پیش آپدیت کردم
اقا بازي فيفا 08 را مي خوام اجرا كنم اين پيغام مياد:
the application or DLL C:\WINDOWS\system\dsm.dll is not a valid windows image. Please check this
against your installation diskette
قابل ذكره كه من يه بار قبلا همينو نصب و بازي كرده بودم
به نظرم ویندوز شما یه مشکلی داره .
چون از یکی از Dll های ویندوز اشکال گرفته .
چند وقته که ویندوز عوض نکردید ؟
فایل زیر را دانلود و بعد از استخراج فایل dsm.dll را در مسیر C:\WINDOWS\system کپی کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نبود منو راهنمایی کنه؟![]()
شما یه بار دیگه بازی رو نصب کن ببین درست میشه یا نه .با سلام
من در اولین قسمت بازی half life 2 مشکل دارم.
مشکل من به این شکل است که موقعی که به بازی میروم دیوار ها بنفش رنگ میشوند و بعضی از دیوار ها را هم نشان نمی دهد حتی دختره دوست گردن فریمن را هم فقط صورتش را نشان میدهد و آن هم به صورت چهار خانه ای.
مشخصات سیستم من:
CPU:2.4
Ram :1GB
VGA:256
البته باید بگم که موقعی که ram من 256 وگرافیکم 128 بود درست کار می کرد از موقعی که ram را افزایش دادم اینجوری شد.و یک چیز دیگر وسط بازی یک پیغامی میدهد که میگوید:" یکی از فایلهای بازی پاک شده و آن را درست کنید" و اگر آین کار را نکم افراد بازی قفل می کنند.
ممنون میشوم به من بگوویید این مشکل را چگونه حل کنم.
سلام.مئ یه مشکل دارم.بعضی از بازیها بیش از حد سریع اند.به طوری که قادر به کنترلشون نیستم.مثه hitman1 ,میشه علتشو بگید؟
ممنون.
عزیزم شما باید هم ویندوزتون رو آپدیت کنید ، و هم کارت گرافیکتون رو به روز کنید .سلام.مئ یه مشکل دارم.بعضی از بازیها بیش از حد سریع اند.به طوری که قادر به کنترلشون نیستم.مثه hitman1 ,میشه علتشو بگید؟
ممنون.
با انجام این کارها مشکلتون حل میشه .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)