تعجب منم براي اين بود كه هنوز اينترنت با سرعت دانلود بالاي 128 كيلو بايت به ملت نميدن بعد ميان فيبر نوري ميزارن كه چي بشه؟؟؟![]()
تعجب منم براي اين بود كه هنوز اينترنت با سرعت دانلود بالاي 128 كيلو بايت به ملت نميدن بعد ميان فيبر نوري ميزارن كه چي بشه؟؟؟![]()
Last edited by Rohallah_tavakoli; 22-04-2009 at 20:20.
کسی میتونه آموزش کامل رایت کردن DVD های xbox360 رو بزاره ؟
یا اگه هست حداقل لینکشو بزاره.
غربونه همتون
والا تا اونجایی که من میدونم یه رایتر که قابلیت DL رو داشته باشه و یک9 DVD خوب و برنامه ی imgburn واسه ایمج گرفتن از بازی.من الان سوال کردم بزار ببینیم کسی جواب میده یا نه.
آره خیلی مسخرس!!!!
تابستون تو روزنامه خوندم که نوشته بود [b]خواهش میکنیم بیشتر از 125 گیگ در ماه دانلود نکنید[b] !!!!!
خبر ماله اروپا بود.تو اونجا انقدر سرعت زیاده و هزینه ها کمه که از مردمشون میخوان بیشتر از 125 گـــــــــــــیــــــــــ ـــــــگ در ماه دانلود نکنن که بازار سینما و موسیقی ورشکست نشه.
من خودم با يكي صحبت ميكردم توي آلمان بود ميگفت::: تو كشور ما اينترنت مجاني gsm وجود داره كه سرعت دانلودش 50 كيلوبايت در ثانيه هست... بعد ميگفت تازه اين سرعت كمه و من با cable با سرعت 2048 كيلوبايت در ثانيه دانلود ميكنم!!!!! ماهي 25 يورو ميده.....
بعد اون وقت اولا همچين سرعتي رو به من و شما نميدن ...
دوما isp اينجا با اين پهناي باند به 256 نفر سرعت 64bit/s رو ماهي 50 تومن ميدن!!!!
ميشه ماهي 12800 هزار تومن !!!!!!!!!!!!
(ميدوني اين يعني چي؟؟؟) من واقعا متاسفم
دوست عزیز اگه پست قبلی منو بخونی همه چی دستت میاد:
Dvd خامی که باید تهیه کنیم باید از چه نوعی باشه؟؟
میخواستم ببینم با برد جاسپر چقدر میشه بازی که کرد که ایمن باشه خیلی نگرانم آخه اگه خراب شه کارم تمومه!
دمای ایکس باکس موقع کار چنده؟
Last edited by abol_fa; 22-04-2009 at 21:06. دليل: نداشت
به اینجا حتما یه سر بزن خیلی به درد بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوع dvd خام تو همون ادرسی که گفتم هست
دوست عزیز زیاد نگرانش نباش شما فقط بعد یه مدت بازی بهش استراحت بده هیچیش نمیشه در مورد ساعت بازی هم هیچی نمیشه گفت بودن کسایی که با روزی 2 3 ساعت کنسولشون خراب شد و کسانی هم با روزی 6 7 ساعت کنسولشون هیچیش نشده
Last edited by halflife g; 22-04-2009 at 21:28.
با سلام ميشه شماره تلفن چند تا مركز تعمير خوب معرفي كنيد
66703648
کارش درسته
Last edited by SamGun; 23-04-2009 at 08:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)