برای من وقتی اگه اس ام اس بیاد، گوشی خاموش باشه، روشنش کنم ، همشون میاد !
با این مسیج سنتر تالیا من به هر شماره ای میفرستم، میره و میرسه، باید صبر کنم ببینم رو قبض حساب میشه یا نه !
برای من وقتی اگه اس ام اس بیاد، گوشی خاموش باشه، روشنش کنم ، همشون میاد !
با این مسیج سنتر تالیا من به هر شماره ای میفرستم، میره و میرسه، باید صبر کنم ببینم رو قبض حساب میشه یا نه !
البته منم موقعی که پیغام گیرم غیر فعال باشه میان همشون من موقعیا میگم که فعاله . شمام همینا میگی؟
من هميشه با مسيجسنتر تاليا برا تلويزيون ميفرستم.........قيمتشم طبق طرح تشويقي برام 8 تومن محاسبه ميشه........
من هر وقت که با مسج سنتر تالیا اس ام اس میدم سریع میفرسته ، دلیوری هم میده ضمنا مثل مسج عادی پول هم کم میکنه ...
989320900004+
تالیا دیگه چی!!
همین مسیج سنتر ایرانسل از همراه اول هم بهتر جواب میده!
از وقتی ایرانسل خریدم تا حالا یه مشکل هم نه تو مسیج نه تو هیچ چیزه دیگه ای برام پیش نیومده!
حالا شما حرف از مشکل میزنید!
only ایرانسل
اینم رو مطمئن باش اپراتوره سوم هر چی که باشه
1- به پشتوانهمالیه ایرانسل رو نداره
2- تجربه ایرانسل رو نداره
3- اگه اپراتور سوم بخواد ماتهواره ای باشه باید اول TCI ماهواره کنه و بالطبع بعدش ایرانسل این کار رو میکنه.
پس نگران نباش.
در مورد پیشی گرفتن هم ایرانسل خیلی از اونی که شما فکرش رو بکنی راحت تر پیشی می گیره ولی تنها مشکل اینه که مشترکین یکم پر توقط هستند.
نصب یک آنتن نیاز به برنامه ریزی و زمان داره. به نظر من ایرانسل تاحالا خوب پیش رفته و اگه دقت کنید توی این یک هفته خیلی کیفیت بهتر شده.
انشا ا... بهتر هم میشه (توی تمام ایران)
من که 912 رو تا 10 روز دیگه می فروشم.
وقتی ماهواره ای بشه دیگه BTS معنایی نداره.
sms به تلویزیون با مسیج سنتر تالیا انجام میشه و پول هم کم می کنه.
طبق طعرفه
من يه گوشي 6230i دارم نميتونم وصل شم زنگ زدم به ايرانسل گفتن برو گوشيتو رجيستر كن رفتم مخابرات كد گوشيمو گرفت تا رجيستر كنه الان 1 هفته گذشته تا الانم مشكلم حل نشده اگه كسي ميتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم
شاهين جان كاملا باهات موافقم,ىر مورد مشتركين يه كم نه خيلي پر توقع هستن!
نميدونم جرا براي ir_darepit i اين همه پرتوقع نبودن و هيجكش هم صداش در نميومد!!
ولي تا ايرانسل گل اومى همه توقع شون رفت بالا
من كه از ایرانسل خيلي راضيم!
ديگه هيج كس تنها نيست!از كي تا حالا! از وقتي كه ايرانسل اومده!![]()
اي بابا دوباره اين اس ام اس ما رو قطع كردند
من كه نمي فهمم اگه ايرانسل مي خواهد تبليغ كنه
ديگه چرا اين كارا را انجام ميده اين جوري خيلي بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)