تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 754 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2017

پيش فرض

عرض سلام مجدد من مشکلم رو حل کردم مودلاسیون اشتباهی رو g.dmt بود که بیشتر از 8 مگ نمیکشید با راهنمایی دوستان گذاشتم روی adsl2+ که براحتی 20 مگ رو میکشه فقط چند تا سوال داشتم
    isp من تا 24 مگ رو رو خطم باز گذاشته میخام snr رو بالاتر ببرم کابل رو مستقیم از جعبه تفسیم تا مودم کشیدم حدودا 25 متر اضافه اومد حیفم اومد کوتاهش کنم شاید بعدا بخام اساس کشی کنم اگر کوتاهش کنم چقدر تاثیر داره
    دوم کابل از جعبعه تقسیم گرفتم مستقیم به خود کابل مخابرات وصل کنم بهتره یا دستش نزم
    سوم اینکه کابل 4 زوج هست من از 2 تاش استفاده کردم خط رو به جای 2 سیم به 4 سیم ببندم بهتر نیست
    چهارم خط رو فقط برای اینترنت گرفتم و تلفن لازم ندارم اسپلیتر بزارم یا نه
    و سوال اخر Stability Adjustment رو 5 گذاشتم crc روری 300 ارور میده رو 10 که میزارم کامل 24 مگ رو میده ولی crc روزی 1000 تا 1500 بالا میبره رو چند بزارم بهتره
    ببخشید که سوالاتم زیاد شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

ممنون میشم تا امشب راهنماییم کنید

من از isp قبلی که سرویس گرفته بودم خطم به بهترین شکل بود

بدون نویز داون استریم هم 21 تا 23 هزار سرویس 4 داشتم که بدون مشکل به من 12 میداد

اما یه اشتباهی کردم و اومدم شاتل پدرمو دراورده الانم که وصل کرده سردیس افتضااح نویز بالا داون استریم 6 هزار و به بدترین شکل ممکن هست این خط و شرکت میگه من نتت رو که 8 مگه نمیتونم وصل کنم

راه حل؟من الان سردیس 3 ماهه این شاتل کثیف رو خریدم و الان نمیدونم چاره چیه
    سلام قبلا کدام شرکت بودی؟ نه با شاتل کثیف موافق نیستم
    از مدولاسیون مطمئنی که روی ADSL2 PLUS ست شده؟ به هر حال احتمالا تجهیزاتی که شرکت قبلی که بودی بهتر از شاتله ، راه حل ساده اینکه برگردی همون شرکتی که بودی با پشتیبانیش اگر به جای نرسیدی تخلیه کن بگرد همون شرکت ....موفق باشی
    عرض سلام مجدد من مشکلم رو حل کردم مودلاسیون اشتباهی رو g.dmt بود که بیشتر از 8 مگ نمیکشید با راهنمایی دوستان گذاشتم روی adsl2+ که براحتی 20 مگ رو میکشه فقط چند تا سوال داشتم
    isp من تا 24 مگ رو رو خطم باز گذاشته میخام snr رو بالاتر ببرم کابل رو مستقیم از جعبه تفسیم تا مودم کشیدم حدودا 25 متر اضافه اومد حیفم اومد کوتاهش کنم شاید بعدا بخام اساس کشی کنم اگر کوتاهش کنم چقدر تاثیر داره
    دوم کابل از جعبعه تقسیم گرفتم مستقیم به خود کابل مخابرات وصل کنم بهتره یا دستش نزم
    سوم اینکه کابل 4 زوج هست من از 2 تاش استفاده کردم خط رو به جای 2 سیم به 4 سیم ببندم بهتر نیست
    چهارم خط رو فقط برای اینترنت گرفتم و تلفن لازم ندارم اسپلیتر بزارم یا نه
    و سوال اخر Stability Adjustment رو 5 گذاشتم crc روری 300 ارور میده رو 10 که میزارم کامل 24 مگ رو میده ولی crc روزی 1000 تا 1500 بالا میبره رو چند بزارم بهتره

ببخشید که سوالاتم زیاد شد
    خواهش میکنم تا حدی که بلدم جواب سوالاتت رو میدم دوستان هم هستن جواب میدن...
    درباره سوال اولت اینکه کوتاهش کن هر چقر طول کابل کوتاه تر باشه بهتره (مگه کابل قطعی اومده دوباره میخری)
    درباره سوال دومت اگر بتونی کابل رو یک تیکه و به دور از برق بکشی عالی میشه (حداقل فاصله بین 70 سانت الی 1 متر هر چه بیشتر بهتر)
    درباره سوال دومت همسایه ما کابل خرید از این 2 زوج مشکی بعدش از از هر دو زوج استفاده کرد فرقی نداشت توی کیفیت میل خودته ولی نیاز نیست همون عادی نصبش کن به نظرم بهتره
    سوال چهارمتم یه سری نویز هست که با اسپلیتر رفع میشه اما از اونجای که تلفن نداری روی خط (منم روی خطتم تلفن ندارم) وجدش اونقدرا هم تنفاوتی نداره کارش جدا سازی دیتای اینترنت از صوته که تداخل ایجاد نکن
    اما سوال اخرت ببین عزیزم باید ببینی چه سرویسی میخوای بگیری باز بودن کامل خط به درد هیچ کسی نمیخوره چرا! وقتی مثلا شما سرویس 8 مگ بگیرید و نهایتا سرعت دانلود 1 مگ بدهد تفاوتی نداره که سرویستان روی چند بسته شه بازم همون 1 مگ را میده اون گزینه هم ابتدا باید ببینی که روی چه سرویسی میخوای باشی بعدش درخواست کن که ریتت رو مناسب سرویست بزارند که snr مناسب بشه بعدش اگر دیدی قطعی نداری و اینجور چیزا خوب غیر فعال بزارش اگر یه مقدار خواستی کشش خط بالاتر بره 2+ ببرش بالا اما اگر مناسب باشه پیشنهادم اینکه غیر فعال بزاریش ... موفق باشی

3. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .یه سوالیه که مدتهاست ذهنم رو مشغول کرده ولی هر چی فکر میکنم جوابی براش پیدا نمیکنم.چرا وقتی تلفن قطع میشه اینترنت قطع نمیشه ؟ من چند ماه پیش تلفنمون قطع شد ولی اینترنت وصل بود بعد که سیم بان اومد درستش کنه گفت از توی کافو یه سری سیم ها رو تغییر دادن برای همین تلفن قطع شده و خلاصه اومد از توی پست بیرون سیم های تلفن رو به سیم های دیگری از پست وصل کرد و تلفن وصل شد اما تاثیری توی قطعی اینترنت نداشت .اینو میدونم که بوق تلفن ربطی به اینترنت نداره ولی وقتی دیتا و صوت از یک زوج رد میشن چه جوریه که وقتی سیم ها جابه جا میشن تلفن قطع میشه ولی اینترنت وصل میمونه ؟

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

و یه سوال دیگه: crc مودم من 0 بود تا جایی که یادمه اما از دیشب حدود 15 هزار شدهدلیل و راه حلش چی میتونه باشه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

و یه سوال دیگه: crc مودم من 0 بود تا جایی که یادمه اما از دیشب حدود 15 هزار شدهدلیل و راه حلش چی میتونه باشه؟
    دلیلش نکشیدن خط هست خط رو مرز قطعی بره کلا دیگه سرعت اینترنتتون میاد پایین و اینکه همش crc ارور میشه
    راه حلش اینه مودمتونو خاموش روشن کنید و ریتتون رو بیارید پایین تر
    سعی کنید snr خطتتون بالای ۱۰ باشه
    برای منم اینطوریه البته تو ۱۱ روزی که روشن هست الان ۱۶ هزارتا شده که نرمال هست
    ولی اگه یه شب میبینی خیلی داره میره بالا باید کمترش کنی
    بعضی اوقات خط نکشه ملیونی هم ارور میده
    Last edited by MMDFullHD; 26-01-2018 at 17:42.

8. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

آقا من چیکار کنم خطم از اون موقع تا 4 کشش داشت امروز اومده رو دو مگ
    دوستان کشش خطمو چجوری بالا ببرم مشکل از چی میتونه باشه مطمئن از مخابرات نیست از شرکتم نیست میدونم که از دم خونه است ولی نمیدونم چجوری حلش کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من چیکار کنم خطم از اون موقع تا 4 کشش داشت امروز اومده رو دو مگ
    دوستان کشش خطمو چجوری بالا ببرم مشکل از چی میتونه باشه مطمئن از مخابرات نیست از شرکتم نیست میدونم که از دم خونه است ولی نمیدونم چجوری حلش کنم
    این اطلاعات را اول بده تا من و باقی دوستان بتونن راهنمایت کنن اینجوری کلی گویی که نمیشه
    1- فاصلت از مرکز مخابراتی؟
    2-کدام شرکت سرویس داری؟
    3-ایا کابل ها قدیمی هستن یا خیر؟
    4-ایا کابل از کنار کابل های برق یا کنتور یا فیوز رد نشده؟
    5-مارک و مدل مودم؟
    6- اصلاعات مربوط به کیفیت خط (SNR)
    7-ایا کابل مستقیم به مودم وصل شده یا به چند پریز متصل وصل هست؟
    8-اسپلینتر رو اگر داری چک کردی که خراب نشده باشه؟
    اینها رو بگو من یا باقی دوستان جوابتون رو حتما میدن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

3 کیلومتر
    فن اوا
    شاید مال 15سال پیش باشه ولی تو همین جا با همین کابل کسانی هستن که خطشون تا 24کشش داره
    نه رد نشده ولی پریز بغل برق و انتن بغل تلفنه که بازم یقیعه ام همین شکلیه ولی کشش خطشون بالاس
    مدل مودم دی لینک 2730u

SNR Margin (0.1 dB): 136. Down 270 up

یه پریز با یه اسپلینتر
    چجوری چک میکنن از کجا باید فهمید

Attenuation (0.1 dB): 500. Down 315. Upstream

Output Power (0.1 dBm): 162. Downstream 12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

3 کیلومتر
    فن اوا
    شاید مال 15سال پیش باشه ولی تو همین جا با همین کابل کسانی هستن که خطشون تا 24کشش داره
    نه رد نشده ولی پریز بغل برق و انتن بغل تلفنه که بازم یقیعه ام همین شکلیه ولی کشش خطشون بالاس
    مدل مودم دی لینک 2730u

SNR Margin (0.1 dB): 136. Down 270 up

یه پریز با یه اسپلینتر
    چجوری چک میکنن از کجا باید فهمید

Attenuation (0.1 dB): 500. Down 315. Upstream

Output Power (0.1 dBm): 162. Downstream 12.
    خوب خطی که سه کیلومتر تا مرکز فاصله داره نهایت کشش خط باید روی 8 مگ باشه
    ااااااااایییییییییی کابلت قدیمیه ، شبکه مخابراتی ایران بر پایه انالوگ پیاده سازی شده و بعد از دیجیتال کردن مراکز مخابراتی از اونجا که کابل ها با تجهیزات به روز رسانی شده هم خوانی ندارند و مقاومت لازم را ندارند ، وقتی کابلی نویی را وصل میکنید به مرور جنس این کابل ها از بین میره و دیگه مثل قبل پاسخ گو نیست شما باید کابل ها را نو کنید
    چیپ مودمت از نوع Broadcom هست که برای خط های که نویز دارند مناسبه ولی قدیمیه
    پریزت رو چک کن ببین محل قرار گیری سوکت تلفن سولفاته نشده در ضمن جریان برق حتی کمی هم از تلفن فاصله داشته باشه بازم نویز میندازه فاصله مناسب بین 70 سانت الی 1 متره
    نحوه چک کردن اسپلینتر سادس مودم رو مستقیم به خط تلفن بزن ببین وضعیتت اگر بهتر شد پس اسپلینتر خرابه در ضمن کابل تلفن همون سفیده یا مشکی هم ممکنه مشکل داشته باشه
    از صفحه ای که مال SNR هست یه عکس بزار

13. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •