این کارنامه نهایی منه با توجه به این که تو بعضی از رشته ها میتونتم قبول بشم الان میشه کاری کرد یا نه؟ (عوض کردن رشته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرین انتخابه منم یکی توضیح بده ممنون میشم شماره 61
این کارنامه نهایی منه با توجه به این که تو بعضی از رشته ها میتونتم قبول بشم الان میشه کاری کرد یا نه؟ (عوض کردن رشته)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این رتبه هایی که نوشته در واقع بین کسانی هست که اون کد رشته رو انتخاب کردن یعنی شما نسبت به بقیه افرادی که اون کد رشته رو انتخاب کردن در این جایگاه و یا رتبه قرار دارید !!!
Last edited by jimrako; 21-09-2011 at 16:16.
دوستان
تو چارت درسی زبان پیشدانشگاهی زده
در صورتی که تو کارنامه من پیش نیاز نخوردم ( دانشگاه آزاد )
قضیه چیه ؟؟
رتبه 20یعنی رتبه نفر آخر قبول شده یا 20نفر ادم که قبول شدن؟
بله درسته باید این موجود که همه کاره هست رو پیدا کنی(توی دانشکده مربوطه باید دنبالش بگردی ) اگه آدم خوبی باشه همه جوره می تونه کمکت کنه اما اگه اعصاب نداشته باشه همه جوره تا آخر سال 4 اگه عوض نشه بیچاره اید.
منم الان کارنامه نهاییم رو نیگا کردم...
it تهران محروم استان بوشهر با اختلاف 3 نفر قبول نشدم....
معماری شیراز با اختلاف 9 نفر قبول نشدم...
نفت شیراز با اختلاف 11 نفر قبول نشدم...
it صنعتی شیراز با اخلاف 5 نفر قبول نشدم...
نرم افزار صنعتی اصفهان با اختلاف کمتر از 10 تا قبول نشدم...
معدن امیرکبیر یا اختلاف 4 نفر نیاوردم...
تو انتخاب 26 ام شهرسازی شیراز رو آوردم...
انتخاب 27 ام مکانیک خلیج بوده که هرسال کسی با رتبه من نمیاورد اما من میاوردم با اخلاف 2 نفر تا اخرین نفر...
حالا به نظرتون میشه به مکانیک انتقالی بگیرم؟؟؟
اصلا به نظرتون اگه بشه شهرسازی شیراز (رشته متوسط دانشگاه عالی ) رو بمونم یا مکانیک خلیج(رشته عالی و سخت اما دانشگاه متوسط در عوض دم خونمون) برم؟؟؟؟از نظر بازار کار تو ایران و خارج کدوم بهتره؟؟؟؟
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
کسی میدونه این موجود استثنایی تو رشته شهرسازی شیراز کیه و چجرو آدمیه؟؟؟![]()
خواهشا جواب بدینhttp://up1.--------.com/images/ar7ap42vz13bbuoxis77.jpg
این کارنامه نهایی منه با توجه به این که تو بعضی از رشته ها میتونتم قبول بشم الان میشه کاری کرد یا نه؟ (عوض کردن رشته)
رتبه داوطلب مهمه اگر رتبه داوطلب 20 هست یعنی نسبت به کسانی که اون رشته رو انتخاب کردن در جایگاه بیستم هست و آخرین نفر قبولی هم اگر برای مثال 40 باشه یعنی شما از 40 نفر قبولی در جایگاه بیستم هستید یعنی شما هم قبول میشدید !!!
عدد 3 توی کارنامه نهایی معنیش چیه ؟ یعنی انتخاب های بالاتر هم قبول شدم ؟
ماهم امروز رفتیم ثبت نام و همه چی توپ بود اما کو اردوش ؟!![]()
17 واحد بهم دادن ... شنبه تا چهارشنبه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)