سلام
من لپ تاپ asus a42ja دارم.من لپ تاپ های دیگه رو دیدم که وقتی با تاچ پد کار میکنن میتونن با هاش zoom و یا بچرخونن ولی لپ تاپ من این قابلیت رو ندارد این محدودیت نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟
سلام
من لپ تاپ asus a42ja دارم.من لپ تاپ های دیگه رو دیدم که وقتی با تاچ پد کار میکنن میتونن با هاش zoom و یا بچرخونن ولی لپ تاپ من این قابلیت رو ندارد این محدودیت نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟؟
كسي نيست راهنمايي كنههههههههههههههههههه
سلام.
من یک ایسر 5741 دارم.9 ماهه که خریدم. واقعا عالیه همه چیزش .فقط باتریش الان یه خورده مشکل پیدا کرده.یعنی به شارژ که میزنم کامل پر نمیشه.روز به روز هم داره کمتر پر میکنه.مثلا دو ماه پیش با دوساعت شارژ 50 درصد پر میکرد ولی الان با دوساعت شارژ 10 درصد!!!!!1(موقع شارژ دستگاه خاموش بود)
برای شارژ کردن هم اگه با لبتاپ کار داشته باشم همینطوری که روشنه میذارم شارژ بشه و خیلی کم پیش اومده که زمانی که کاملا خاموشه شارژش کنم.
لطفا منو راهنمایی کنید که چیکار کنم.ایا یه باتری دیگه بگیرم ارزشش رو داره یا نه؟کدوم نوع باتری؟و روش استفاده صحیح از باتری لبتاپ رو بگید...
واقعا ممنونم...
AS Aspire 5741G
6-cell li-on battery
من یه لپ تاپ E Machines E727 دارم چطوری میتونم نور مانیتورش رو تنظیم کنم؟
سلام ... یه سئوالی در مورد رزولوشن صفحات لپتاپ داشتم ...
به عنوان مثال لب تاپی که از رزولوشن 1366 در 768 استفاده می کنه اگر از طریق یه کابل HDMI به یه تلویزیون Full HD با رزولوشن 1920 در 1080 وصل بشه می تونه رو این رزولوشن سوئیچ بشه ؟
منظورم اینه که آیا رزولوشن ربط به کارت گرافیک داره یا باید ساپورت بشه از طرفش یا نه فقط به توانایی دستگاهی که خروجی تصویر رو میده بستگی داره؟
امیدوارم سئوالم مفهوم بوده باشه ...
اگر ویندوزتون سون یا ویستا هست در قسمت system tray کنار ساعت ویندوز روی علامت باطری کلیک کنید و گزینه more power potion رو اتنخاب کنین و در قسمت پایین صفحه باز شده گزینه screen brightness رو مشاهده میکنین که با اون میتونین روشنایی رو تغییر بدین
سلام
شما باید نرم افزار TouchPad رو نصب کنین این نرم افزار در DVD همراه لپتاپ موجوده ، اگر تونستین باهاش ZOOM کنین یا ... که مشکلتون حل شده در غیر اینصورت احتمالا محدودیت سخت افزاری هست
سلام دوستان ! وقتی dvd میذارم داخل دی وی دی رایتر همون اول اجرا نمیشه معمولاً (اصلاً انگار که دی وی دی داخلش نباشه) بعد که یه switch user میکنم تازه dvd یا cd رو می شناسه ! مشکل از کجاست ؟
یه سوال دیگه اینکه قبلاً دوستان گفتن که بهتره دستگاه توی برق باشه آیا نوسانات برقی آسیب نمی رسونه ؟ و باید ار نوسان گیر استفاده شه ؟ من الان 2 روزه دستگاه رو خریدم و بیشتر تو برق بود حتی زمانی که خاموشه این کار اشتباهه ؟
یه بار هنگام کار با ویندوز یه صفحه آبی اومد و خاومش روشن کردم دیگه نیومد. آیا این مشکل رو باید جدی بگیرم ؟
نه ویندوزم ایکس پی پک 3 هست در ضمن این مدل لپ تا خوب هستن من با یه سال گرانتی گرفتم 480
اینم مشخصاتش:
t4500intel
15.6 hd lcd
intel gma 4500m
3gb ram ddr3
160 gb hdd
dvd-super multi dl drive
6 ceel li-lion battery
متاسفانه من XP ندارم که راهنمایی دقیق به شما بدم ولی معمولا در control panel و در قسمت power option باید دنبال گزینه ای به نام screen brightness بگردین .
البته اگر دگمه های FN روی کیبردتان کار میکند ، میتونین دکمه FN رو به همراه دگمه ای که عکس مانیتور کم نور داره (برای لپتاپ من F5 هست) رو بزنین تا نورش کم بشه یعنی FN+F5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)