عزیزه دلم من با شما صحبت نکردم که الکی نظر میدید
من خودم انقدر حالیم هست
در ضمن این درخواست بچه های دیگه هم هست
برای اثبات شهر(بودن یا نبودن مساله این است)
و برای اثبات حرف دیگر دوستان
افتاد؟![]()
عزیزه دلم من با شما صحبت نکردم که الکی نظر میدید
من خودم انقدر حالیم هست
در ضمن این درخواست بچه های دیگه هم هست
برای اثبات شهر(بودن یا نبودن مساله این است)
و برای اثبات حرف دیگر دوستان
افتاد؟![]()
Last edited by A.P.R; 04-08-2010 at 23:04.
شهر که نداریم قربونت برم بحثو شروع نکن 500 صفحه رفتیم جلو هیچی نفهمیدیم رفتیم سر خونه اول که شهر نیست=))))))
اینجا جاش نبود....
ولی خوب..
این نسخه ی قدیمی هست که خودم دارم میتونم بگم کیو چی کار کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نسخه ی جدیده که نمیدونم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ! من 9 سال پیش این بازی رو انجام میدادم .... راستش مشکل از جایی شروع میشه که همون سال 2001 تو یه شماره از یه مجله بازیهای کامپیوتری ( که خیلی بی کیفیت و البته در حد یه دفترچه منتشر میشد ) یه مقاله ای چاپ شد از شخصی که اسم نمیبرم اما امروز از نویسندگان صفحه گیم کلیک جام جم هست ! که اسمش هم با " ط " شروه میشه اون مقاله یه ترجمه مبتدی و تخیلی از یه نوشته خارجی درباره بازی harvest moon بود که چیزهای عجیبی بهش اضافه شده بود که هیچ ربطی به نسخه back to nature مخصوص پلی استیشن نداشت ! باید خدمتتون بگم من خودم 3 سال رو تموم کردم ! زن و بچه و همه چی ... تمام چیزهای مخفی رو باز کردم این بازی هیچیی دیگه جز این نداره ! شما بعد از پایان 3 سال شهردار میاد میگه میخوای بمونی یا نه اگر بگی نه بازی تموم میشه اگر بگی اره تا ابد بازی میکنی !!!! نه شهری من توش دیدم نه خرید وسایلی مثل کمپاین و غیره ! یا مثلا این که یه مزرعه دیگه هم وجود داره باید توش برنج بکاری که اصلا همچین چیزی نبود ! ولی یادش بخیر ... من با این بازی خاطره ها دارم !
لینک دانلود بازی برای ps1 که با شبیه ساز اجرا شه رو بدید.
عزیزم من مال پلی 2 رو گفتم
در ضمن از شما هم ممنونم که درست گوش زد کردید
قبول دارم اینجا جاش نیست ولی بفرما/بشین/بتمرگ هر سه تاش یه معنی میده
باید طرز برخورد صحیح باشه
شهری وجود نداره لطفا دوباره بحث رو راه نندازید
با تشکر![]()
برای پلی 2 که pcxe نیومده
100 درصد باید طرز برخورد درست باشه
لینک دانلود دفترچه راهنما
خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
10-20 صفحه اول این تاپیک رو بگردی متن اصلیش هست
حذف شود.......
Last edited by vampyre; 07-08-2010 at 16:44.
بچه ها درباره ی بازی برداشت محصول پلی 1 بگم که کی میگه شهری وجود نداره؟وجود داره من چند سال پیش کتاب رمزشو خوندم درست یادم نیست اما باید 3 سال بگذره و درصد مزرعت 100 باشه یه سری شرایط دیگه هم داشت که من یادم نیست اما خیلی شرایط سختی بود طوری که من اون شرایط رو دیدم قید بازی شهر رفتن رو زدم در ضمن عکسهایی از شهر هم کشیده بود خیلی جالب بود ولی میگم شرایطش سخت بود و من یادم نیست چیا بودن فقط این یادمه درصد مزرعه باید 100 باشه اما میگم که خیلی شرایطش سخت بود ولی شهر وجود داره
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
خوب بچه ها من یه مشکلی دارم در بازی Harvest Moon A WonderFul Life SP مال کنسول PS2 هست مشکلم اینه که کد گیم شارکشو میخوام و پیدا نمیکنم
البته پیدا میکنم ولی چجوری بگم هر جا پیدا کردم زدم کار نکرده نه پولام بی نهایت شده نه بقیه کدها کار کرده
حتی از سایت خود گیم شارک هم کدشو گرفتم کار نکردکمک میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)