راستی اگه بخوام usb2.0کامپیوترم رو بهusb3.0ارتقا بدم باید چیکار کنم؟
راستی اگه بخوام usb2.0کامپیوترم رو بهusb3.0ارتقا بدم باید چیکار کنم؟
ببخشید شاید جاش اینجا نباشه ولی برای هاردهای اینترنال داخل کیس ، چه نوع فنی رو پیشنهاد میکنید و اصلا چطوری باید نصب بشن که کارایی داشته باشن؟
پیشنهاد میکنم CMD را بصورت run as administrator اجرا کنید و سپس دستوری که گذاشتید را اجرا کنید . البته اگر tune up utility را نصب کنید یه قسمت برای غیر فعال کردن این قسمت وجود دارد (عکس زیر) .
خب همانطوریکه قبلاً هم گفتم میتونید Seagate Backup plus (مدل پرتابل) یا Seagate expansion (مدل پرتابل) بخرید . WD my book هم مدل خوبیه .
اگر pc هست میتونید کارت usb3 بخرید و روی یکی از اسلاتهای خالی مادربرد نصب کنید. اگر لپتاپ دارید و اگر لپتاپ شما شکاف سه سانتی pci express داشته باشه بازهم میتونید که کارت usb3 بخرید و وارد شکاف آن کنید .
برای PC
برای لپتاپی که دارای اسلات سه سانتی pci express هست .
![]()
اگر قابلیت نصب فن در قسمت جلوی کیس وجود داره بهتره که فن را در همان قسمت نصب کنید . هوای خنک از قسمت جلوی کیس وارد آن میشود و پس از عبور از روی هارد بوسیله فنهای پشت کیس و پاور خارج میشود . این روش بالاترین کارایی را دارد .
من بین این دوتا گیر کردم(به عنوان انتخاب آخرم)
1-Western Digital Portable My Passport
2-SeagateBackup Plus
فکر کنم همین جا بود که خوندم یکی نوشته بود من هروقت هاردWDخریدم سر یکسال خراب شده ومجبورشدم یکی دیگه بخرم باز یکجا دیگه خوندم که نوشته بود من یک seagate backup plus دارم که یکسال دارمش و هدش مقداری ویبره برداشته باز یکجا دیگه نوشته بود دوستم یک فیلم میخواست بریزه رویWDسرعتش از20-30بالاترنیومد ولی من همون فیلم رو توseagateریختم سرعتش به45رسیدودرجایی دیگر گفته بودWDمثل هار های دیگر نیست که بعضی مواقع یک فایل رو روی فایل های دیگر بریز وفایل های دیگرپاک شود
با این همه من گیج شدم والان هم میخوام ازبین این دوتا هارد یکی رو بخرم لطفا بگین عمر این هارد ها چند سال هستش کدوم زیادتر داغ میکنه؟
درمورد لرزش وصداش بگید؟
درباره ی سرعتش هم بحث کنید؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
راستی این تاندربولت وفایرو800قضیه اش چیه که میگن سيگيت ميتونه با تبديل آداپتور هم تاندربولت رو جواب بده و هم فايرو 800؟
خواهش میکنم درمورداین دوتا هاردوسوالاتی که پرسیدم جواب های خیلی کاملی بدید وبگید برای نگهداری ازهارد های اکسترنال باید چه نکاتی رو رعایت کنم که از خریدی که داشتم نهایت استفاده روببرم؟
باتشکر
Last edited by asrema; 11-08-2013 at 09:04.
سلام یک عدد هارد wd my book سه ترا خریدم.لازمه بعد از نصب کاری انجام بدم؟این فایلهای داخلش به جه درد میخوره؟لازمه فرمتش کنم در ابتدا یا نه؟ ممنون
وسترن My Passport بگير با خيال راحت.
منتها توي نگهداريش دقت بايد بكني. چون ظريفه. ولي به جاش خيلي خوشگل و شيك و مدرنه..
پفرمنسش هم خوبه . طوري كه الان يه فايل حجيم رو با سيستمم از هارد اينترنال كپي ميكنم توي اكسترنال تقريبا بين 75 تا 90 تا سرعت كپي ميده.
سلام
من یه هارد 500HHD سامسونگ دارم همش همه درایوام پره می خوام یه هارد اکسترنال USB3 پونصد یا یک ترا بخرم،بیشتر از دویست سیصد تومن نمی تونم هزینه کنم،شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنین ؟
اصلا هارد اکسترنال USB3 سریعتر از اکسترنال ها میشه ؟ یا بهتره همون اینترنال بگیرم ؟
موقع خرید چه مواروی رو بایم مد نظر داشت ؟
خیلی ممنون
سلام .
نیازی به فرمت کردن نیست هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده است . برنامه های موجود برای بکاپ گیری و مدیریت هارد (مثل رمز گذاری ، ok بودن یا نبودن دمای هارد ، safely remove کردن و ...) هست ، توصیه میکنم حتماً نصب کنید .
معمولاً عمر هاردها را بر اساس ساعت کارکرد و mtbf بررسی میکنند همچنین از پارامتر AFR برای تخمین احتمال خرابی هم استفاده میکنند . عکس پیوستی ضمیمه شده مربوط به هارد اینترنال لپتاپم هست با 5400 ساعت کارکرد یا 225 روز کارکرد (همچنین با 15471 بار هد پارکینگ شدن) حتی بدون یک عدد بدسکتوری و مشکلات دیگر (سیستم را برای دانلود و تماشای فیلم روشن میذاشتم) . بنابراین تا زمانیکه بخوبی از هارد نگهداری و مراقبت بشه لازم نیست نگران باشید .لطفا بگین عمر این هارد ها چند سال هستش
محتوای مخفی: عکس
تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال my passport از لحاظ read پرفورمنس بیشتری دارد (هر چند اندک) ولی هارد اکسترنال Backup plus از لحاظ write سریعتر هست نسبت به my passport .درباره ی سرعتش هم بحث کنید؟
هر دو مدل 5400rpm هستند و فکر نمیکنم صدا و لرزش در حدی باشه که باعث آزار و اذیت کاربر بشه .درمورد لرزش وصداش بگید؟
چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال (سوالی هست که چند باری هم پرسیده شده) :وبگید برای نگهداری ازهارد های اکسترنال باید چه نکاتی رو رعایت کنم
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . چون دیده شده که پورتهای جلوی کیس بدلیل اسمبل نادرست سیمها باعث سوختن فلش یا هارد اکسترنال میشود . از آنجایی که پورتهای جلوی کیس معمولاً جریان کافی فراهم نمیکنند ممکن هست هاردهاي پرتابل راه اندازی نشود . همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی پورت usb نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
سایت سیگیت را بررسی کردم . هارد هارهای پرتابل ، هر کارتریج فقط یک نوع اینترفیس دارد . بعبارت دیگه کارتریجی نیست که همزمان Thunderbolt و FireWire 800 داشته باشه ، البته من فکر نمیکنم به سادگی در بازاز هم پیدا بشه . بیشتر سیستمها usb دارند نیازی هم نیست که این کارتریجها را بخرید . اگر سیستم شما usb3 نداره کافیست که یک کارت usb3 بخرید و روی یکی از اسلاتهای مادربرد نصب کنید تا سرعت بالاتری داشته باشید .راستی این تاندربولت وفایرو800قضیه اش چیه که میگن سيگيت ميتونه با تبديل آداپتور هم تاندربولت رو جواب بده و هم فايرو 800؟
Last edited by ata.royalfalcon; 11-08-2013 at 17:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)