دانلودم تو کل عید حدودا 120 گیگ بودهاما نارا ضی ام
چرا؟ چون اگه از اکانت خودم استفاده میکردم که 5 گیگ هم نمیتونستم بگیرم
خوب شد این دوستم رفت مسافرت![]()
دانلودم تو کل عید حدودا 120 گیگ بودهاما نارا ضی ام
چرا؟ چون اگه از اکانت خودم استفاده میکردم که 5 گیگ هم نمیتونستم بگیرم
خوب شد این دوستم رفت مسافرت![]()
دمش گرم فاز داد تو این مدت!
دانلود خوبی داشتم تو این 13 روز...
تو 2 رو اول از پارس 17 گیگ دان کردم +(حدود 230 گیگش رو هم بعد از اون تا امروز گرفتم.)
کلا این 13 روز رو با نت حال کردیم!
درسته که سرعت رو اواسطش نصف کرده بودن(واسه من 100 شده بود.) ولی خب همینشم هیچ شرکتی به مشترکینش نمیده.
من که ازشون راضی بودم.![]()
جفتتون با هم بترکید...
دوستان پارس انلانی یه سوالی داشتم من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه و این که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
(تهران مرکز مخابراتی نبوت)
و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
دستشون درد نکنه منم چیزایی ه میخواستمو گرفتم
خوب اگه برمیداشتن باید میشد مثلا برای 128 همون 128 ، پس شما تا 2 مگ در اوقات خلوت جا دارید که دانلود کنید.
شما بگو چک کنن که خطت نویز داره یا نه؟ با یک مودم دیگه امتحان کن، Vci و Vpi رو بپرس و یکبار مودمت رو دیفالت کن. روی خطت از Splitter استفاده میکنی؟ همونی که یه طرف به تلفن و یه طرف به مودم وضل میشه. یکبار بدون اسپیلتر امتحان کن.
بستگی به مرکز مخابراتی داره. اگه پارس آنلاین پورت خالی در اون مرکز داشته باشه نهایت 1 روز و نداشته باشه حداکثر 1 هفته.من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه
مودم ربطی به ISP نداره و اینا همش سیاست شرکت هاست تا مودم خودشون رو قالب کنناین که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟اصل Vci و Vpi هست که باید بپرسی و تنظیم کنی.
پارس آنلاین بسته به ارائه خدماتش خوش قیمت هست ، میتونی تو سایتش لیست قیمت رو ببینی .و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
یه هفتست سرعت منو کردن40.حالا که رایگان تموم شده این وضعیت منه.
حداقل همون 256 را هم نمیدن.سرعت اپلود بیشتر از دانلوده
![]()
خدا رو شکر که این 13 روز رایگان هم تموم شد و ما از دست این سرعت مزخرف راحت شدیم.
واسه من یکی واقعا افتضاح بود.
البته سرعت صبح ها این 2 روز اخر خوب بود و 4 گیگ این دو روز اخر دانلود کردم.
کلا الان رفتم تو گزارش مصرف. تو کل عید حدود 9 گیگ استفاده کردم.
البته به نظرم واسه من نمی ارزید. چون من بیشتر کارم استفاده از اینترنته که همش سرعت پایین بود و کلی اذیتم کرد.
واقعا که
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)