تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 966 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

- پس سعی کنم تا اون موقع طول نکشه!

- باید یه دفترچه جداگانه برای این سما گرفت؟! کلا ثبت نامش چطوریه؟

من کلا به فلسفه این آموزشکده های سماء پی نبردم! فرق اینا با رفتن به دانشگاه های معمولی چیه؟ مدرکش که فرقی نداره؟

ممنون
    نه دوست عزیز لازم نیست دفترچه جدا گرفت بشه دفترچه ازاد رو که بگیری یه سری الویت داره که مربوط میشه به دانشکده های سما - فرقش هم که گفتم تو پست قبلیم -مختلط نیست

نه مدرکش همون دانشگاه ازاده
    توصیه می کنم امثال حتما دفترچه دولتی هم بگیرید چون به شدت ظرفیت زیاد شده

2. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

اگه نباشه جاش خالی می مونه ifu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست عزیز لازم نیست دفترچه جدا گرفت بشه دفترچه ازاد رو که بگیری یه سری الویت داره که مربوط میشه به دانشکده های سما - فرقش هم که گفتم تو پست قبلیم -مختلط نیست

نه مدرکش همون دانشگاه ازاده
    توصیه می کنم امثال حتما دفترچه دولتی هم بگیرید چون به شدت ظرفیت زیاد شده
    ممنون DJ_EBI جان بابت راهنمایی ات

الان خواستم برم سایت سنجش و دفترچه رو دانلود کردم و دیدم شرایط سربازی ام هیچ کدوم از شرایطی که نوشته نیست الان من نمی تونم ثبت نام کنم؟!!

متولد 69 هستم و الان دارم پیش دانشگاهی می خونم و تا پایان شهریور هم دیپلم کار و دانش کامپیوترم رو می گیرم.

به خود سایتشون هم نامه ارسال کردم ولی جوابی ندادند!! ممنون میشم کمک کنید
    Last edited by ifu; 16-05-2011 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براساس اعلام رسمي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه ذيل را دارا باشند:
    كد 1) داوطلبان داراي كارت پايان خدمت.
    كد 2) داوطلبان داراي كارت معافيت كفالت ، پزشكي و موارد خاص.
    كد 3) داوطلبان داراي كارت معافيت موقت در مد ت اعتبار آن.
    كد 4) پرسنل شاغل رسمي در نيروها ي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران با ارائه گواهي موافقت از يگا ن مربوط.
    كد 5) فارغ التحصيلان و دانش آموزان سال آخر شاخ ه فني و حرفه اي و شاخه كاردانش متولد سال 1371 و بعد از آن.
    تبصره : افراد مشمول بند 5 لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام م ي گردد، نسبت به معرفي و اعزام به خدمت اقدام
    نمايند. بديهي است در صور ت پذيرفته شدن در آزمون در هر مرحله اي از خدم ت وظيفه، ترخيص خواهند شد. در غير اين صورت غايب محسوب شده
    و پذير ش آنها در آزمو ن سال 1390 ملغي مي گردد.
    كد 6) متولدين سال 1354 و قبل از آن. اين قبيل مشمولان بايد پس از اعلام قبولي و در زمان ثبت نام، كارت معافيت دائم (معافيت رهبري) را ارائه نمايند.
    1370 به بعد) كه به صورت حضوري گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه خود را در يكي از /7/1) كد 7) داوطلبان متولد نيمه دوم سال 1370
    رشته هاي شاخه فني و حرف ه اي و يا شاخه كاردانش اخذ نمود ه اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آنان در نيم ه دوم سال
    1390 خواهد بود.
    كد 8) فارغ التحصيلان ديپلم شاغل به خدمت در نيروهاي نظامي و انتظامي در هر مرحله از خدمت وظيفه كه باشند، به شرط نداشتن غيبت قبل از اعزام
    به خدمت و نداشتن سابقه تحصيل در مقطع بالاتر از ديپلم.
    تبصره: برگه هاي اعزام به خدمت بايد فاقد غيبت بوده و مهلت قانوني اعزام با تاريخ شروع به خدمت منطبق باش د . بديهي است مشمولاني كه با غيبت
    اعزام شده باشند، در صورت قبولي ترخيص نخواهند شد و قبولي ايشان ملغي است.
    كد 9) طلا ب علوم ديني داراي م ع افيت تحصيلي، به شرطي كه مركز م ديريت حوزه هاي علميه و يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن ت أييد نمايد كه
    با همان معافيت تحصيلي حوز ه ، « طلبه قادر است ضمن اينكه در حوزه به تحصيل اشتغال دارد به موازات آن در دوره كارداني نيز تحصيل نماي د »
    اشتغال به تحصيل وي در دوره كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني و حرف هاي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي بلامانع است. بديهي
    است در هر موقع حوزه علميه معافيت تحصيلي طلبه را خاتمه يافته اعلام نماي د ، مشمول ديگر نم يتواند به عنوان دانشجو از معافيت تحصيلي استفاده
    كند و بايد خود را به سازمان وظيفه عمومي محل معرفي نمايد.
    تبصره: افراد مشمول بند 9 قبل از ثب ت نام در آزمون بايد موافقتنامه مذكور را از مركز مديريت حوزه هاي علميه و شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن
    دريافت دارند و هنگام قبولي در دوره كارداني به آموزشكده فني و حرف هاي ارائه نمايند.
    كد 10 ) متعهدين خدمت در وزارتخانه ها و سازما ن ها كه پس از انجا م تعهد خدمت معاف مي باشند، در صورت ارائه موافقت نامه از بالاترين مقام وزارت يا
    سازمان متبوع . بديهي است با شروع تحصيل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام تحصيلات بايد بقيه تعهدات خ ود را در وزارتخان ه و يا سازما ن متبوع
    به اتمام برسانند.

من کدوم رو باید انتخاب کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در دانشگاه آزاد مسئول سایت دانشگاه یا همون انفورماتیک رو کی منصوب میکنه؟
    یعنی این بخش سایت و انفورماتیک زیر نظر کدام حوزه هست>؟ آموزش؟ پژوهش؟ دانشجویی؟
    ??????????

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
    24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
    25 - نظام آموزشي متوسطه :

من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.

کسی جواب این سوال رو نمی دونه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه سوال از تو خود دانشگاه دارم:
    جریان این حذف اظطراری چیه؟
    به صورت اینترنتی هست یا حضوری؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
    24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
    25 - نظام آموزشي متوسطه :

من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.

کسی جواب این سوال رو نمی دونه؟
    باید معدل دیپلم رو بنویسی ، اگه هنوز معدل رو نمیدونی ، معدل کل رو تا الان ، بنویس

یه سوال از تو خود دانشگاه دارم:
    جریان این حذف اظطراری چیه؟
    به صورت اینترنتی هست یا حضوری؟
    اگه بعد از زمان حذف و اضافه ، بخوای درسی رو حذف کنی ، یه زمانی رو میزارن برای حذف اضطراری که هم دستی میشه انجام داد هم اینترنتی از طریق سایت دانشگاه

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ifu

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

در دانشگاه آزاد مسئول سایت دانشگاه یا همون انفورماتیک رو کی منصوب میکنه؟
    یعنی این بخش سایت و انفورماتیک زیر نظر کدام حوزه هست>؟ آموزش؟ پژوهش؟ دانشجویی؟

همه ی مسئول ها رو رئیس تعیین میکنه
    سایت هم زیر نظر امور پژوهشی و دانشجویی هست ( یا بهتره بگم فناوری اطلاعات )

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید معدل دیپلم رو بنویسی ، اگه هنوز معدل رو نمیدونی ، معدل کل رو تا الان ، بنویس
    من دیپلم تطبیقی هستم و هنوز دیپلمم رو نگرفتم که تطبیق بزنمش . میگم نمیشه یه معدل الکی بزنم و بعدا براشون توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟
    - یا اینکه معدل کتبی دیپلم تجربی ام رو بزنم؟ اون موقع فکر نکنند از بچه های نظری هستم و اصلا برگه ام رو تصحیح نکنند؟!!
    به نظر شما کدومش بهتره؟

راستی این دانشگاه آزاد یه مرکزی چیزی نداره برم مستقیم اونجا و از خودشون بپرسم؟
    Last edited by ifu; 20-05-2011 at 22:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

سلام به بچه های کنکوری یه سوال داشتم
    برای بدست آوردن درصد بالا در کنکور آزاد در درس ادبیات عمومی اگر فقط تست های سالهای گذشته رو بخونم کفایت میکنه؟
    کلا من هر وقت میخوام این درس رو بخونم سردرد میگیرم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •