بهادر جون مثی که من و شما باید از تو قرنطینه این رو بازی کنیم بخاطر کنکور یه درخواستم من داشتم اگر میشه از قدرتای مسی عکس بگیر و اینکه مشکل زمان پاسخگویی قابل تحمل شده یا نه قریانت آرمین.
بهادر جون مثی که من و شما باید از تو قرنطینه این رو بازی کنیم بخاطر کنکور یه درخواستم من داشتم اگر میشه از قدرتای مسی عکس بگیر و اینکه مشکل زمان پاسخگویی قابل تحمل شده یا نه قریانت آرمین.
حسين جان من تقريبا همه چيو يادم گرفتم از بازي و عادت كردم اما وقتي ميخوام از راه دور شوت بزنم فقط توپ ميره به وسط دروازه هر چقدر جهت ميده به كناره ها نميشه
توي پي اي اس 2009 از 32 متر به اين ور شوت ميزدم گل بود
آيا راهي روشي داره ؟اگه اينطوره يه آموزشي بده من يه گل بزنم حال كنم ؟
ميرم يوتاب گل هاي بقيه رو مي بينم كه از فواصل دور شوت زدن و گل هاي قشنگي شده
مطمئنا بازی کردن توی ورزشگاههای بیشتر با تیمهای بدون حد و زمینهای مختلف و هوای صاف و ابری و بازیکنان شبیه به واقعیت بازی رو جذاب میکنه.
ومن هم از این قائله مستثنی نبودم به محض اینکه اولین بازی رو انجام دادم ( بارسا - رئال) متوجه تغییرات شدم و بخصوص داور که تو هر بازی تغییر میکرد ولی اون چیزی که خنوز هم توی ذوق می زد گزارشگر بود که نمیشه گفت تغییره عمده ای داشت ولی از اون طرف نور پرداری ها خوب به جا اصلا چیزی رو برای مقایسه با اون ورزشگاههای تاریک و با چمنهای یک شکله PES2009 نمیگذاشت و به هیچ وجه قابل مقایسه نبود . دروازه بان هم تغییر شگرفی داشت.
===========================
![]()
من دارم از تورنت دانلود میکنم !
فعلا در این وضعیته 3 تا سید داره !
![]()
بله همشون لایسنس شدن.![]()
ماشالا بچه های تاپیک توی این مسائل اطلاعات بسیار دقیقی دارن بیشتر باید از بقیه این چیزا رو بپرسی . اما چیزی که من میدونم اینه که توی سریهای pes ( بخصوص توی این شماره ) اول باید شوت , پاس و سانتر کرد و بعد مسیرشو با جهتهای دسته مشخص کرد . بعنوان نمونه اگه شما میخوای کرنر مواج بفرستی و یا ضربه ایستگاهی بزنی باید اول دکمه سانتر رو فشار بدی بعد با جهتا میتونی بهش کات بدی . در مورد شوت و پنالتی هم همینطوریه اول باید میزان و قدرت شوتو با دکمه شوت تعیین کنی بعد جهت و اندازه زاویه رو با مقدار نگهداشتن دکمه جهت تعیین کنی .
سلام حسین جان. یه مدتیه گرفتارم. آره، گیر آوردم. پس عمم داشته و من بی خبر بودم
الانم یه 1-2 ماهی هست PES نزدم تا خوب با حرص و ولع 2010 رو بازی کنم.
پس با این توصیفایی که تو گفتی، واقعاً محشر شده . . .![]()
قرنطینه رو قبول دارم.
پاسخگویی بهتر شده.
![]()
بچه ها دیگه فکر کنم بریم بخوابیم قبول دارین.
خوب ماهم که تا فردا عصری از تتا سیستم بازی رو میخریم ومث شماها میشیم تزریقی ساکر بازم تبریک به شما PESFAN های عزیز ما دیگه رفتیم لا لا.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)