تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 571 از 1042 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام
    دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
    دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
    ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟
    سلام
    جواب کل سوالات:صبا عشقی عمل می کنه بعضی مناطق خوب و بعضی مناطق بد هستش
    پشتبانی=>صفر
    جواب تمام سوالهایی که از پشتبانی بپرسی==>20 دقیقه کامیپوتر رو خاموش کن درست میشه
    در کل بستگی داره عشقشون چه مدلی به شما برسه
    سرعت 128 ==>5MB اول دانلود==> 120KB بعد میشه همون 16KB
    اینترنت رایگان شبانه چند وقتیه سرعتش خوب نیست
    در کل باز تحقیق کن ببین شرکت بهتری هم شاید پیدا کردی

2. این کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من صبانت ندارم در مورد اون سوالها بايد دوستان صبانتي راهنمايي كنن. اما در مورد قسمت پاياني صحبتت بايد بگم كه گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه كاري نداره. برو قسمت صدور گواهي بگو براي شركت صبانت گواهي مي خوام. اونها وظيفه شونه بايد گواهي بدن. تازه با كارت دانشجويي ( كارت اصل نه اتوماسيون ) كه تاريخ روش داره هم مي توني درخواست بدي. من الان درخواست 1 مگابيت ارتباط گستر صبا دادم با همين گواهي و كارت دانشجويي.
    سلام
    جواب کل سوالات:صبا عشقی عمل می کنه بعضی مناطق خوب و بعضی مناطق بد هستش
    پشتبانی=>صفر
    جواب تمام سوالهایی که از پشتبانی بپرسی==>20 دقیقه کامیپوتر رو خاموش کن درست میشه
    در کل بستگی داره عشقشون چه مدلی به شما برسه
    اینترنت رایگان شبانه چند وقتیه سرعتش خوب نیست
    در کل باز تحقیق کن ببین شرکت بهتری هم شاید پیدا کردی
    سلام ممنون از پاسختون
    گواهی ok شد ، حالا برم ببینم دیگه چی میگن ! ایشالله که قبول میکنن
    اگه گواهی رو قبول کردن 2 مگ میخوام راه بندازم . سرعت دانلود با 2 مگ چقدره ؟
    و آیا برای هر سرعتی در طول روز سرعت حفظ میشه ؟ یعنی اگه مثلا 128 کسی وصل کنه در طول روز همون 16 حفظ میشه یا نه پایین تر هم میاد ؟ میترسم 2 مگ وصل کنم سرعت دانلودم از 50 بالاتر نیاد ! با فن آوا که یه مگ
    داشتم که همینطوری بود ! فقط شبا سرعت به 100 میرسید ، روزا به زور به 50 میرسید ! صبا هم همینجوریه ؟

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام ممنون از پاسختون
    گواهی ok شد ، حالا برم ببینم دیگه چی میگن ! ایشالله که قبول میکنن
    اگه گواهی رو قبول کردن 2 مگ میخوام راه بندازم . سرعت دانلود با 2 مگ چقدره ؟
    و آیا برای هر سرعتی در طول روز سرعت حفظ میشه ؟ یعنی اگه مثلا 128 کسی وصل کنه در طول روز همون 16 حفظ میشه یا نه پایین تر هم میاد ؟ میترسم 2 مگ وصل کنم سرعت دانلودم از 50 بالاتر نیاد ! با فن آوا که یه مگ
    داشتم که همینطوری بود ! فقط شبا سرعت به 100 میرسید ، روزا به زور به 50 میرسید ! صبا هم همینجوریه ؟
    اوه !!!!!!!!!

بابا سرعت. با گواهي در دهنشون بسته مي شه. اگر 2 مگابيت بر ثانيه بگيري دانلودت ميشه 256 كيلوبايت بر ثانيه. خيلي خوبه باهاش مي توني بري فضا............................................ ..... ....... . ....
    بستگي داره از چه شركتي سرويس بگيري معمولا در طول روز نوساناتي در سرعت ديده ميشه. اگر فاصلت از مركز مخابراتي زياد نباشه و جايي باشي كه تجاري و شلوغ نباشه و شركت خوبي هم انتخاب كني و كابل خطوط تلفنت مشكلي نداشته باشه زياد نبايد نوسان كنه.
    اگر پولت از پارو بالا مي ره برو سرويس اختصاصي بگير كه ضريب اشتراكش بالا نباشه كه سرعتت پايين بياد.
    معمولا فاصله حداكثر 1.5 تا 2 كيلومتر از مركز مخابراتي باشه خوب و معقوله. مي توني با برنامه google earth فاصلتو تا مركز مخابراتي اندازه گيري كني.
    راستي دوست عزيز صبانت 2 مگابيت نداره. ارتباط گستر صبا فكر كنم داشته باشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminbritney's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
    دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
    ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟

سلام.
    در صفحه ی 569 پست زدم. بخونی جواب سوالاتو میتونی بگیری.
    کد:
    شباش هم سرعت بالا نمیره اصلا.و پایین تر هم میاد.

دوستمون هم که اینو گفته اینطور نیست.من3ماهی میشه صبا دارم.مغازمونم داره یک سال میشه،از نظر سرعت هیچ افتی نبوده و راضیییم.

در ضمن شاتل ضعف های پشتیبانی و قطعی ام نداره.ولی سرعت دانلودش پایین تره و 60-65هس و میشه گفت با مقایسه همه چیز، شاتل بهتر از صبا باشه. ولی شاید بشه اسمشو گذاشت شانس که به اون (و مخابرات و محل) هم بستگی داره سرویس چجوری بدن.

7. این کاربر از aminbritney بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اوه !!!!!!!!!

بابا سرعت. با گواهي در دهنشون بسته مي شه. اگر 2 مگابيت بر ثانيه بگيري دانلودت ميشه 256 كيلوبايت بر ثانيه. خيلي خوبه باهاش مي توني بري فضا............................................ ..... ....... . ....
    بستگي داره از چه شركتي سرويس بگيري معمولا در طول روز نوساناتي در سرعت ديده ميشه. اگر فاصلت از مركز مخابراتي زياد نباشه و جايي باشي كه تجاري و شلوغ نباشه و شركت خوبي هم انتخاب كني و كابل خطوط تلفنت مشكلي نداشته باشه زياد نبايد نوسان كنه.
    اگر پولت از پارو بالا مي ره برو سرويس اختصاصي بگير كه ضريب اشتراكش بالا نباشه كه سرعتت پايين بياد.
    معمولا فاصله حداكثر 1.5 تا 2 كيلومتر از مركز مخابراتي باشه خوب و معقوله. مي توني با برنامه google earth فاصلتو تا مركز مخابراتي اندازه گيري كني.
    راستي دوست عزيز صبانت 2 مگابيت نداره. ارتباط گستر صبا فكر كنم داشته باشه:

کد:
    سلام
    نه منطقه ما یه گوشه ی شهره ، مسکونیه ، فکر نکنم زیاد شلوغ باشه
    صبا هم جدیدا 2 مگ سرویس میده اینم سایت نماینده ی مشهدش
    کد:
    فقط خدا کنه خطمون ok باشه ، آخه تو سایت صبانت سرچ که میکنم میگه قادر به سرویس دهی نیستیم ولی تو لیستشون پیش شماره و منطقه ما هم هست
    مشهد ، منطقه پیروزی ، پیش شاره 871
    حالا فردا میرم ببینم چی میشه ، راستی چه مدت طول میکشه تا رانژه کنن خطو ؟
    پولو قبل از رانژه بدم یا بعدش ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها یک دانه سوال :

این مخابرات چی شد ؟

بلاخره راه انداخت سرویس دهیشو ؟

دفه اخری کخ رفتم گفتن نمیدیم به هیشکی اصلا !

الان چی میدن ؟

داره خودمونی میشه ahkh2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    TEHran

14

دوستان كيفيت هياهو چطوره ؟

من ميخوام ازش وايرلس بگيرم
    دكلشون هم نزديكه خونمونه ؟

لطفا اگه كسي داره در مورد معايب و مزاياش بگه

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام
    نه منطقه ما یه گوشه ی شهره ، مسکونیه ، فکر نکنم زیاد شلوغ باشه
    صبا هم جدیدا 2 مگ سرویس میده اینم سایت نماینده ی مشهدش
    کد:
    فقط خدا کنه خطمون ok باشه ، آخه تو سایت صبانت سرچ که میکنم میگه قادر به سرویس دهی نیستیم ولی تو لیستشون پیش شماره و منطقه ما هم هست
    مشهد ، منطقه پیروزی ، پیش شاره 871
    حالا فردا میرم ببینم چی میشه ، راستی چه مدت طول میکشه تا رانژه کنن خطو ؟
    پولو قبل از رانژه بدم یا بعدش ؟

آفرين صبانت نمي دوستم سرويس 2 مگابيتي داره. تو تهران 2 مگابيت صبانت ارائه نمي ده. خوبه كه محله شما تجاري نيست. اگر تو ليست پيش شماره شما هست پس بايد قابل ارائه باشه. فقط يه احتمال وجود داره مثل مركز مخابراتي من ( بهشتي ) كه تهران هست اشكال فني داشته باشن.

معمولا كليه هزينه ها اعم از رانژه و حق اشتراك رو در ابتداي قرار داد مي گيرن تا خيالشون راحت بشه كه مشتري فرار نمي كنه.

اگر سرويس گرفتي جاي ما رو خالي كن الان من درخواست 1 مگابيت دادم 33 روزه هنوز مشكل به اصطلاح فني مركز مخابرات حل نشده.

12. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

دوستان كيفيت هياهو چطوره ؟

من ميخوام ازش وايرلس بگيرم
    دكلشون هم نزديكه خونمونه ؟

لطفا اگه كسي داره در مورد معايب و مزاياش بگه
    رفقام ADSL گرفتند ای بد نبوده یعنی چون مجبور بودند باهاش کنار اوممدند.و

توصیه ی من اینه که قرارداد اول را به هیچ وجه بالای 1 ماه نبندید که اگر بد بود 1ماه ضرر کنید و نه بیشتر

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام.
    در صفحه ی 569 پست زدم. بخونی جواب سوالاتو میتونی بگیری.
    کد:
    شباش هم سرعت بالا نمیره اصلا.و پایین تر هم میاد.

دوستمون هم که اینو گفته اینطور نیست.من3ماهی میشه صبا دارم.مغازمونم داره یک سال میشه،از نظر سرعت هیچ افتی نبوده و راضیییم.

در ضمن شاتل ضعف های پشتیبانی و قطعی ام نداره.ولی سرعت دانلودش پایین تره و 60-65هس و میشه گفت با مقایسه همه چیز، شاتل بهتر از صبا باشه. ولی شاید بشه اسمشو گذاشت شانس که به اون (و مخابرات و محل) هم بستگی داره سرویس چجوری بدن.
    اینم شانس شماست ولی برای اکثر دوستان من که تو چند تا مرکز مخابراتی همین طوره ، یعنی 5 مگ اول رو با سرعت بالا 120KB می گیره ولی بعدش سرعت میاد پایین اکثر دوستان تو همین انجمن هم تست کردن به همین صورت بوده (البته تهران)
    من حدود 2 سال و نیمه صبانت دارم حدود 6 ماهی میشه که نوسان سرعت داره
    مضاف بر این که سرعت اینترنت باصطلاح رایگان شبانه هم پایین هستش ، زنگ هم میزنی میگن شبها ترافیک زیاده مگه اتوبانه که ترافیک زیاده یکی نیست بگه تو که نمی تونی سرویس بدی مگه مجبوری اینقدر کاربرات رو زیاد کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •