تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 571 از 1759 اولاول ... 7147152156156756856957057157257357457558162167110711571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

مودم ي كه گفتي رو نمي شناسم. ولي اگر TP-Link TD-8811 مي گرفتي بهتر بود. 256 كيلو بيت و 9 گيگ ترافيك 32700 قيمتش بعد نيست. 9 گيگ تو 3 ماه كمه. دانلودات رو بزار شبانه رايگان انجام بده.

من تنظيمات مودمي كه گفتي رو نمي دونم. بچه ها كسي تنظيمات مودم Zyxel P 660 RU-CPE رو مي دونه؟
    سلام
    من هم فقط مودم خودم رو میشناسم ( tp-link 8811 ) !
    ولی مطمئنم برای راه اندازی ، همه شون از setup کم و بیش مشابهی استفاده می کنند
    پس این دوستمون یه جستجو که بکنند،راهکار یه دونه شونو یاد بگیرند،مال خودشون رو هم میتونند تنظیم کنند

2. 2 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام
    من هم دارم به جرگه ADSL دارها می پیوندم
    پارس آنلاین یه مودم چپوند بهم
    حالا بگید کارش خوبه؟
    Zyxel P 660 RU-CPE
    من از محصولات جشنواره پاییزی استفاده کردم
    یکنی سرعت 256 و ترافیک 9 گیگ توی سه ماه رو 32700 تومان واسم حساب کردن.
    به نظرتون 9گیگ توی سه ماه زیاد نیست؟
    من بیشتر وب گردی دارم و اگه هم دانلود کنم فایلهای حدود 200 مگا بایت
    در ضمن میشه نحوه تنظیمات رو سیستم رو بگید تا خودم هم یاد بگیرم آخه اینا یاد نمیدن و خودش میاد انجام میده.
    ممنون

به توصيه دوست عزيز New Explorer

مودم ها معمولا يك پورت LAN و يك پورت USB دارن. پشت مودم درگاه هاي اين پورت ها كاملا مشخصه. من بهت پيشنهاد مي كنم كه اگر مودمت پورت LAN داره با پورت LAN كانكت بشو. كابل LAN كه معمولا سبز رنگ هست رو از قسمت سوكت به درگاه پورت LAN مودم وصل كن سر ديگش رو پشت كيس قسمت LAN IN وصل كن. آداپتور مودم رو وصل كن اون رو به پريز بزن و دكمه پاور رو بزن تا مودم روشن بشه.
    اگر خطتت مختص ADSL هست و ازش نمي خاي براي تلفن منزل استفاده كني نيازي به نويزگير نيست. اما اگر براي تلفن هم استفاده مي كني بايد از نويزگير استفاده كني. نويز گير معمولا همراه با مودم فروخته مي شه و تو جعبه مودم بايد باشه. طريقه استفاده اون هم به اين صورت كه در يك طرفش 2 تا درگاه بنام هاي Phone و Modem داره. يه كابل به قسمت درگاه Phone نويزگير وصل كن و سر ديگش رو به دستگاه تلفن و كابل ديگه اي رو به قسمت درگاه Modem نويزگير وصل كن و طرف ديگش رو به قسمت Line پشت مودم. طرف ديگه ي نويزگير يك درگاه داره بنام Line كه بايد يك سيم به اون وصل كني و به پريز تلفن بزني.

معمولا تو راهنماي مودمي كه مي خري يه آدرس
    IP نوشته شده مثلا براي TP-Link TD-8811 آدرس 192.168.1.1 هست. آدرس IP مودمت رو پيدا كن و تو آدرس بار مرورگرت تايپ كن وقتي وارد مي شي ازت يوزر و پس مي خواد معمولا هر 2 تاش admin هست. وقتي وارد شدي Quick Setup رو بزن. مقادير VPI و VCI رو بايد از ISP كه سرويس گرفتي بپرسي. مقادير رو وارد مي كني و بعد Next رو بزن. بعدش نوع اتصال رو مي خواد من ترجيح مي دم Bridging باشه تا هر وقت خودت خاصي به صورت دستي كانكت بشي. نوع PPPoE به صورت اتوماتيك كانكت مي كنه. خوب Next رو بزن Save كن مودم ريبوت مي شه معمولا چند ثانيه و حداكثر يك دقيقه طول مي كشه.

به قسمت
    Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه . Ok رو بزن و 10000 هزار تومن رو بزار جيبت و لذت ببر. ما رو هم دعا كن.
    Last edited by mehrdad38; 23-12-2009 at 23:20.

4. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره منم مودم 604 رد کردمو یه 600 g گرفتم دوتا مورد اول اینکه با اینکه امکاناتش بیشتره اما قیافه 604 بهتر بود دوم اینکه از نظر ظاهری 604 میخوره کار دروستر باشه یه جورایی 600 تابلو چینی به قیافش میخوره مال نباشه .
    بااین حرفا دو تا مسئله یکی اینکه دو کارتونش یه اسپلیتر هستش که سوکتاش نافرمه باید تبدیل برای اسپلیترش بگیرم یا یه اسپلیتر دیگه بگیرم.
    و بعدیشم اینکه میخوا م به دو تا PC وصلش کنم حالا کابل چی بگیرم کراس یا معمولی وتا چند متر کابلو جواب میده با 15متر مشکلی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

به توصيه دوست عزيز New Explorer

مودم ها معمولا يك پورت LAN و يك پورت USB دارن. پشت مودم درگاه هاي اين پورت ها كاملا مشخصه. من بهت پيشنهاد مي كنم كه اگر مودمت پورت LAN داره با پورت LAN كانكت بشو. كابل LAN كه معمولا سبز رنگ هست رو از قسمت سوكت به درگاه پورت LAN مودم وصل كن سر ديگش رو پشت كيس قسمت LAN IN وصل كن. آداپتور مودم رو وصل كن اون رو به پريز بزن و دكمه پاور رو بزن تا مودم روشن بشه. اگر خطتت مختص ADSL هست و ازش نمي خاي براي تلفن منزل استفاده كني نيازي به نويزگير نيست. اما اگر براي تلفن هم استفاده مي كني بايد از نويزگير استفاده كني. نويز گير معمولا همراه با مودم فروخته مي شه و تو جعبه مودم بايد باشه. طريقه استفاده اون هم به اين صورت كه در يك طرفش 2 تا درگاه بنام هاي Phone و Modem داره. يه كابل به قسمت درگاه Phone نويزگير وصل كن و سر ديگش رو به دستگاه تلفن و كابل ديگه اي رو به قسمت درگاه Modem نويزگير وصل كن و طرف ديگش رو به قسمت Line پشت مودم. طرف ديگه ي نويزگير يك درگاه داره بنام Line كه بايد يك سيم به اون وصل كني و به پريز تلفن بزني.

معمولا تو راهنماي مودمي كه مي خري يه آدرس IP نوشته شده مثلا براي TP-Link TD-8811 آدرس 192.168.1.1 هست. آدرس IP مودمت رو پيدا كن و تو آدرس بار مرورگرت تايپ كن وقتي وارد مي شي ازت يوزر و پس مي خواد معمولا هر 2 تاش admin هست. وقتي وارد شدي Quick Setup رو بزن. مقادير VPI و VCI رو بايد از ISP كه سرويس گرفتي بپرسي. مقادير رو موارد مي كني و بعد Next رو بزن. بعدش نوع اتصال رو مي خواد من ترجيح مي دم Bridging باشه تا هر وقت خودت خاصي به صورت دستي كانكت بشي. نوع PPPoE به صورت اتوماتيك كانكت مي كنه. خوب Next رو بزن Save كن مودم ريبوت مي شه معمولا چند ثانيه و حداكثر يك دقيقه طول مي كشه.

به قسمت Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, IP مودم رو وارد كن. Subnet Maskباید 255.255.255.0 ست شه . Ok رو بزن و 10000 هزار تومن رو بزار جيبت و لذت ببر. ما رو هم دعا كن.
    ای ول بابا
    چقدر قشنگ توضیح دادی.
    من می خواستم با USB وصلش کنم و حالا به حرف شما گوش میکنم و از Lan مادربورد استفاده میکنم.
    ولی تفاوتش چیه؟
    بازم ممنون

7. این کاربر از matarsaak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ای ول بابا
    چقدر قشنگ توضیح دادی.
    من می خواستم با USB وصلش کنم و حالا به حرف شما گوش میکنم و از Lan مادربورد استفاده میکنم.
    ولی تفاوتش چیه؟
    بازم ممنون

تفاوت اتصال توسط USB با اتصال توسط LAN اينكه:

1- براي اتصال با USB بايد Driver مودم رو طبق دستور العمل نصب كني. كه ممكنه مشكل باشه. اما اتصال با LAN به راحتي و بدون نصب Driver صورت مي گيره.
    2- در اتصال با LAN نياز به ساخت كانكشن نيست و مي توني اتوماتيك وار به اينترنت وصل بشي ولي نياز به كارت شبكه داري. اما در مورد USB فرق مي كنه.
    3- معمولا اتصال با LAN مطمئن تر و راحت تره تا با USB و.............
    Last edited by mehrdad38; 23-12-2009 at 23:52.

9. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون بابت جواب فقط یه مشکلی هست
    تو خونه دوتا سیستم دارم که با هم شبکه هستن وقتی از مودم USB استفاده می کردم ، با کابل کراس از طریق کارت شبکه دو تا سیستم رو شبکه کرده بودم ولی اگر مودم با پورت Lan بگیرم اون موقع چطوری باید دو تا سیستم رو شبکه کنم چون همون طوری که گفتید مودم های با پورت lan به کارت شبکه وصل میشن
    شما اگه از همین مودما بگیری که یه پورت usb و یه پورت lan دارن می تونی یه سیستمو با usb وصل کنی و اون یکی را با لن، به هر دو شون همزمان اینترنت بدی، نیاز به شبکه کردن هم نداره. اگر حتما می خواین شبکه هم باشن توصیه a6l3i عزیز را عمل کنین و یه کارت شبکه ارزون برای یکیشون بگیرین.

سلام دوستان
    بالاخره منم مودم 604 رد کردمو یه 600 g گرفتم دوتا مورد اول اینکه با اینکه امکاناتش بیشتره اما قیافه 604 بهتر بود دوم اینکه از نظر ظاهری 604 میخوره کار دروستر باشه یه جورایی 600 تابلو چینی به قیافش میخوره مال نباشه .
    بااین حرفا دو تا مسئله یکی اینکه دو کارتونش یه اسپلیتر هستش که سوکتاش نافرمه باید تبدیل برای اسپلیترش بگیرم یا یه اسپلیتر دیگه بگیرم.
    و بعدیشم اینکه میخوا م به دو تا PC وصلش کنم حالا کابل چی بگیرم کراس یا معمولی وتا چند متر کابلو جواب میده با 15متر مشکلی نداره.
    آقا مودم 600g که از 604 خیلی بهتره، اصلا مودم سری g روی دست 600g نداریم، فقط قیافه اش یه ذره غلط اندازه.
    برای وصل به دو تا سیستم هم دو تا کابل معمولی بگیر(البته با کراس هم باید کار کنه)، تا 100 متر جواب می ده. همون اسپلیتر 604 را بزن بهش خوبه.
    Last edited by ChaoticHead; 24-12-2009 at 01:00.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آقا اينو ببين Wireless به اين قيمت ديدين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من حتما مي گيرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم ایا اگر از طریق کارت wi-fi وصل بشیم سرعت بیشتر میشه؟ مودم من asus wl604g
    من از طریق lan استفاده میکنم اگر از طریق wi-fi سرعت انتقال بیشتر میشه ممنون میشم بگید
    سوال دیگم اینه از کدوم پروتکل امینتی برای کانکت شدن از طریق وایر لس استفاده کنم 802.1x یا wpa/wpa2 یا wpa-psk/wpa2-psk بعد یه گزینه دیگه داره بنام wep encryption که نمیدونم چیه وفرقه access point با wirrless bridge چیست؟

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نقل قول :

--------------------------------------------

مطمئنی Firewall ویندوز یا یه چیز دیگه پورت ها رو نبسته؟ تو عکس زیر روی Detail و Properties کلیک کن و عکسشو بذار ببینم بهت IP داده؟

--------------------------------------------

/quote]
    بفرما
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه Shayan PmaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. من یه عضو جدیدم. توی اصفهان زندگی می کنم. هنوز adsl ندارم ولی تصمیم دارم یکی بخرم. ولی گیرم. یه سری بم میگن شاتل بگیر یه سری هم میگن صبانت بگیر. من اینجا گیرم. پولی هم که می تونم سالانه برای adsl بدم حد اکثر 250000 تومن هست و دانلود هم زیاد دارم. سرعت و حجم هم برای خیلی مهمه. لطفا راهنماییم کنید.

یه موضوع دیگه. من بلد نیستم تایپیک بدم. اگه میشه یکی بم یاد بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •