سلام
من هم فقط مودم خودم رو میشناسم ( tp-link 8811 ) !
ولی مطمئنم برای راه اندازی ، همه شون از setup کم و بیش مشابهی استفاده می کنند
پس این دوستمون یه جستجو که بکنند،راهکار یه دونه شونو یاد بگیرند،مال خودشون رو هم میتونند تنظیم کنند
سلام
من هم فقط مودم خودم رو میشناسم ( tp-link 8811 ) !
ولی مطمئنم برای راه اندازی ، همه شون از setup کم و بیش مشابهی استفاده می کنند
پس این دوستمون یه جستجو که بکنند،راهکار یه دونه شونو یاد بگیرند،مال خودشون رو هم میتونند تنظیم کنند
به توصيه دوست عزيز New Explorer
مودم ها معمولا يك پورت LAN و يك پورت USB دارن. پشت مودم درگاه هاي اين پورت ها كاملا مشخصه. من بهت پيشنهاد مي كنم كه اگر مودمت پورت LAN داره با پورت LAN كانكت بشو. كابل LAN كه معمولا سبز رنگ هست رو از قسمت سوكت به درگاه پورت LAN مودم وصل كن سر ديگش رو پشت كيس قسمت LAN IN وصل كن. آداپتور مودم رو وصل كن اون رو به پريز بزن و دكمه پاور رو بزن تا مودم روشن بشه. اگر خطتت مختص ADSL هست و ازش نمي خاي براي تلفن منزل استفاده كني نيازي به نويزگير نيست. اما اگر براي تلفن هم استفاده مي كني بايد از نويزگير استفاده كني. نويز گير معمولا همراه با مودم فروخته مي شه و تو جعبه مودم بايد باشه. طريقه استفاده اون هم به اين صورت كه در يك طرفش 2 تا درگاه بنام هاي Phone و Modem داره. يه كابل به قسمت درگاه Phone نويزگير وصل كن و سر ديگش رو به دستگاه تلفن و كابل ديگه اي رو به قسمت درگاه Modem نويزگير وصل كن و طرف ديگش رو به قسمت Line پشت مودم. طرف ديگه ي نويزگير يك درگاه داره بنام Line كه بايد يك سيم به اون وصل كني و به پريز تلفن بزني.
معمولا تو راهنماي مودمي كه مي خري يه آدرس IP نوشته شده مثلا براي TP-Link TD-8811 آدرس 192.168.1.1 هست. آدرس IP مودمت رو پيدا كن و تو آدرس بار مرورگرت تايپ كن وقتي وارد مي شي ازت يوزر و پس مي خواد معمولا هر 2 تاش admin هست. وقتي وارد شدي Quick Setup رو بزن. مقادير VPI و VCI رو بايد از ISP كه سرويس گرفتي بپرسي. مقادير رو وارد مي كني و بعد Next رو بزن. بعدش نوع اتصال رو مي خواد من ترجيح مي دم Bridging باشه تا هر وقت خودت خاصي به صورت دستي كانكت بشي. نوع PPPoE به صورت اتوماتيك كانكت مي كنه. خوب Next رو بزن Save كن مودم ريبوت مي شه معمولا چند ثانيه و حداكثر يك دقيقه طول مي كشه.
به قسمت Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه . Ok رو بزن و 10000 هزار تومن رو بزار جيبت و لذت ببر. ما رو هم دعا كن.
Last edited by mehrdad38; 23-12-2009 at 23:20.
سلام دوستان
بالاخره منم مودم 604 رد کردمو یه 600 g گرفتم دوتا مورد اول اینکه با اینکه امکاناتش بیشتره اما قیافه 604 بهتر بود دوم اینکه از نظر ظاهری 604 میخوره کار دروستر باشه یه جورایی 600 تابلو چینی به قیافش میخوره مال نباشه .
بااین حرفا دو تا مسئله یکی اینکه دو کارتونش یه اسپلیتر هستش که سوکتاش نافرمه باید تبدیل برای اسپلیترش بگیرم یا یه اسپلیتر دیگه بگیرم.
و بعدیشم اینکه میخوا م به دو تا PC وصلش کنم حالا کابل چی بگیرم کراس یا معمولی وتا چند متر کابلو جواب میده با 15متر مشکلی نداره.
ای ول بابا
چقدر قشنگ توضیح دادی.
من می خواستم با USB وصلش کنم و حالا به حرف شما گوش میکنم و از Lan مادربورد استفاده میکنم.
ولی تفاوتش چیه؟
بازم ممنون
تفاوت اتصال توسط USB با اتصال توسط LAN اينكه:
1- براي اتصال با USB بايد Driver مودم رو طبق دستور العمل نصب كني. كه ممكنه مشكل باشه. اما اتصال با LAN به راحتي و بدون نصب Driver صورت مي گيره.
2- در اتصال با LAN نياز به ساخت كانكشن نيست و مي توني اتوماتيك وار به اينترنت وصل بشي ولي نياز به كارت شبكه داري. اما در مورد USB فرق مي كنه.
3- معمولا اتصال با LAN مطمئن تر و راحت تره تا با USB و.............
Last edited by mehrdad38; 23-12-2009 at 23:52.
شما اگه از همین مودما بگیری که یه پورت usb و یه پورت lan دارن می تونی یه سیستمو با usb وصل کنی و اون یکی را با لن، به هر دو شون همزمان اینترنت بدی، نیاز به شبکه کردن هم نداره. اگر حتما می خواین شبکه هم باشن توصیه a6l3i عزیز را عمل کنین و یه کارت شبکه ارزون برای یکیشون بگیرین.
آقا مودم 600g که از 604 خیلی بهتره، اصلا مودم سری g روی دست 600g نداریم، فقط قیافه اش یه ذره غلط اندازه.
برای وصل به دو تا سیستم هم دو تا کابل معمولی بگیر(البته با کراس هم باید کار کنه)، تا 100 متر جواب می ده. همون اسپلیتر 604 را بزن بهش خوبه.
Last edited by ChaoticHead; 24-12-2009 at 01:00.
آقا اينو ببين Wireless به اين قيمت ديدين:
من حتما مي گيرم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
میخواستم بدونم ایا اگر از طریق کارت wi-fi وصل بشیم سرعت بیشتر میشه؟ مودم من asus wl604g
من از طریق lan استفاده میکنم اگر از طریق wi-fi سرعت انتقال بیشتر میشه ممنون میشم بگید
سوال دیگم اینه از کدوم پروتکل امینتی برای کانکت شدن از طریق وایر لس استفاده کنم 802.1x یا wpa/wpa2 یا wpa-psk/wpa2-psk بعد یه گزینه دیگه داره بنام wep encryption که نمیدونم چیه وفرقه access point با wirrless bridge چیست؟
نقل قول :
--------------------------------------------
مطمئنی Firewall ویندوز یا یه چیز دیگه پورت ها رو نبسته؟ تو عکس زیر روی Detail و Properties کلیک کن و عکسشو بذار ببینم بهت IP داده؟
--------------------------------------------
/quote]
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من یه عضو جدیدم. توی اصفهان زندگی می کنم. هنوز adsl ندارم ولی تصمیم دارم یکی بخرم.ولی گیرم. یه سری بم میگن شاتل بگیر یه سری هم میگن صبانت بگیر. من اینجا گیرم. پولی هم که می تونم سالانه برای adsl بدم حد اکثر 250000 تومن هست و دانلود هم زیاد دارم. سرعت و حجم هم برای خیلی مهمه. لطفا راهنماییم کنید.
یه موضوع دیگه. من بلد نیستم تایپیک بدم. اگه میشه یکی بم یاد بده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)