سلام
کسی لینک کتاب سیلور منو داره؟؟؟ ترجیحا به فارسی.
یا کسی اسکن صفحاتی که توش مثال ها و تمرینات انتگرال هستو نداره؟
سلام
کسی لینک کتاب سیلور منو داره؟؟؟ ترجیحا به فارسی.
یا کسی اسکن صفحاتی که توش مثال ها و تمرینات انتگرال هستو نداره؟
دوست من گسسته هیچ کتابی پیدا نمیکنی حجمش کم باشه مگر اینکه گاج سفید بگیری تستهای ستاره دار که درسنامه هم داره بزنی که حجمش تقریبا نصف میشه بعدش بشینی تستهای سراسری داخل و خارج از کشور رو بگیری کار کنی که حتما نتیجه میگیری
ببین آقا رضا خودت که فارغ تحصیلی در جریانی گسسته خوندن یه چیزه و تست گسسته سر جلسه زدن یه چیز دیگست.
اگه جزوه گسسته خوب داری مثل من فار برات عالی و گرنه یا الگو یا رمزینه بگیر برای آموزش و تست فراوون بزن.
کسی میدونه کانون کتاابای بنفشش شامل چه درسائی هستن؟
مطمئن باش تو گسسته این طوری نتیجه نمی گیری
من خودم رو گسسته خیلی سرمایه گزاری کردم بر خلاف هندسه پایه!!!
کل تست های سراسری خارج و داخل جمع کنی 500 تا نمیشه به نظر تو تو گسسته میشه با 500 تست به نتیجه رسید.مطمئنا نه!!!!!!!!!
ببین دوست من من خودم رمزینه رو خوندم گاج روهم چند بار تست هاشو زدم از 6تا سوال گسسته 3 درست زدم 2تا غلط(مبحث گراف) یکی هم نزدم.
کلی هم تست های سراسری باز این طوری شد.
گسسته رو باید فهمید بعد تست فراوون چون مدلهای طرح سوال خیلی زیادی توش هست.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
برای رشته ریاضی دیفرانسیل و ریاضی پایه و فیزیک پیش و پایه رو من اطلاع دارم.
فیزیک پیشو دیدی؟؟
چه جوریاست؟؟
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
100 درصد تایید میشود.من یادم رفت بنویسم خوندن رمزینه+تمرین و تحلیل و تست فراوون با گاج سفید
معلم سال سوم ما واقعا افتضاح بود.
يقينا حق با شماست رمزينه برا حال كردن اصال خوب نيست . حال درست و حسابي رو فقط با مبتكران محمودزاده و فيزيك پايه گاج ميشه كرد .
رمزينه مشكلش در مورد نكته ها اينه كه از اثبات استفاده نكرده و حفظي كار كرده
ميخواي همين فردا من بخش الكتريسيته ساكن رو از روي مبتكران بخونم و تموم كنم بعد مشكلاتت رو حل كنم ؟
درود،
کتاب بهدردبخور برای معادلات دیفرانسیل و ریاضی2 میخواستم؛ هم آموزش هم تمرین.
ممنون.
لطفا يه كتاب گرامر كنكور معرفي كنيد
براي اينكه فضا عوض شه:
عده اي در پاسخ به قرآن سوزي ديكشنري را آتش زدند![]()
تیکه ات جالب بود
گرامر کاربردی زبان-دکتر اناری-مبتکران
گرامر جامع انگلیسی-کامران معتمدی-گاج
البته اولی بهتره!!!!!!
بابا اعتماد به نفس!!!!!!!!!!!!!!!
نکته ای گفتن رمزینه توی بعضی از مبحث ها از جمله حرکت و نوسان و مغناطیس رو قبول دارم.
ولی کتاب محمودزاده هم همچین مالی نیست.بیشتر به درد امتحان نهایی می خوره تا کنکور. بعد خیلی قطور است بعد اول می آد درس می ده بعد می گه برو مثال حل کن.تو فیزیک مثال باید حین درس حل بشه تا مطلب جا بیفته.
البته برای من که فیزیک سوم ام به واسطه ی معلم افتضاح بود واقعا رمزینه مفید بود ولی گاج سفید هم فوق العده است.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)