برای یازیکنا a آخرشه
برای تیم هم s آخرشه
امتیاز بازیکنااگه منظورت نمره ای که تو بازی گرفتنه...آخر بازی میری قسمت rating
منم یه سوالی دارم...نمیشه تو become a legend یه تقلبی ...چیزی کرد و به پوینت های بازیکن اضافه کرد؟ من 3 فصله بازی کردم منتها اگه همینطوری پیش بره فک کنم تا 27-8 سالگی تبدیل به یه بازیکن درست حسابی بشه...
اگه ویستا هست یا برنامه دات نت فریم ورک 3.5 داری رو XP با این میتونی همه توانایی ها رو به دلخواه انتخاب کنی
فقط اشکال این برنامه اینه که هر چی پست بلدی بازی کنی رو پاک میکنه باید در شروع BAl یه بار واسه همیشه ازش استفاده کنی چون موقع استفاده از این مثلا اگه CF هستی به کل اون تواناییت میره به نظر من یه بک آپ قبلش از سیوت بگیر که اگه پشیمون شدی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی. کاش یه ترینری هم میومد پست های دلخواه اضافه می کرد
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نميشه
من مثلا ميخوام نام ليگ هلندو بكن ايران ولي نميشه
در ضمن من يه پچ گير آورد كه نام ليگ ها رو عوض كرده بود حتي other هم عوض كرده بود اون اين فايل بازيو تغيير داده بود در پوشه rv0c_e.img فايل unnamed_1 را تغيير داده ولي من نميدونكم با چي تغيير داده چون من كه اين فايلو از تو كيت سرور برداشتم نام ليگ ها به صورت اوليه برگشت ببينيد شما ميتونيد بفهميد با چي اينو انجام داده اين لينك فايل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این همون روشی هست که کرسپو گفته بود ولی برای بار چندم میگم با حضور فایل cv0f.img انداختن این فایل توی فولدر pdata.img بیهوده هست