تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 940 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای یازیکنا a آخرشه
    برای تیم هم s آخرشه
    امتیاز بازیکنااگه منظورت نمره ای که تو بازی گرفتنه...آخر بازی میری قسمت rating

منم یه سوالی دارم...نمیشه تو become a legend یه تقلبی ...چیزی کرد و به پوینت های بازیکن اضافه کرد؟ من 3 فصله بازی کردم منتها اگه همینطوری پیش بره فک کنم تا 27-8 سالگی تبدیل به یه بازیکن درست حسابی بشه...
    اگه ویستا هست یا برنامه دات نت فریم ورک 3.5 داری رو XP با این میتونی همه توانایی ها رو به دلخواه انتخاب کنی

فقط اشکال این برنامه اینه که هر چی پست بلدی بازی کنی رو پاک میکنه باید در شروع BAl یه بار واسه همیشه ازش استفاده کنی چون موقع استفاده از این مثلا اگه CF هستی به کل اون تواناییت میره به نظر من یه بک آپ قبلش از سیوت بگیر که اگه پشیمون شدی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی. کاش یه ترینری هم میومد پست های دلخواه اضافه می کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه نميشه
    من مثلا ميخوام نام ليگ هلندو بكن ايران ولي نميشه
    در ضمن من يه پچ گير آورد كه نام ليگ ها رو عوض كرده بود حتي other هم عوض كرده بود اون اين فايل بازيو تغيير داده بود در پوشه rv0c_e.img فايل unnamed_1 را تغيير داده ولي من نميدونكم با چي تغيير داده چون من كه اين فايلو از تو كيت سرور برداشتم نام ليگ ها به صورت اوليه برگشت ببينيد شما ميتونيد بفهميد با چي اينو انجام داده اين لينك فايل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز این همون روشی هست که کرسپو گفته بود ولی برای بار چندم میگم با حضور فایل cv0f.img انداختن این فایل توی فولدر pdata.img بیهوده هست
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 17:11.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

برای یازیکنا a آخرشه
    برای تیم هم s آخرشه
    امتیاز بازیکنااگه منظورت نمره ای که تو بازی گرفتنه...آخر بازی میری قسمت rating

منم یه سوالی دارم...نمیشه تو become a legend یه تقلبی ...چیزی کرد و به پوینت های بازیکن اضافه کرد؟ من 3 فصله بازی کردم منتها اگه همینطوری پیش بره فک کنم تا 27-8 سالگی تبدیل به یه بازیکن درست حسابی بشه...
    نه منظورم مجموع امتیاز یک بازیکنه.میخام ببینم بازیکنام با بازیکنان برتر دنیا که توی جدول رده بندی بازیکنان برتر دنیا ثبت میشه چقدر اختلاف امتیاز دارن .اون قلبو .... اونا چیه ؟
    در مورد اون سوالتم که krauser توضیح کاملو داد.

کل بازی یک طرف این ضربات چکشی سر بازیکنا که زاویه بسته از روی سانتر در حالت نیم خیز میزنن یک طرف .وای اگه گل بشه ....... روان آدمو پاک میکنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه منظورم مجموع امتیاز یک بازیکنه.میخام ببینم بازیکنام با بازیکنان برتر دنیا که توی جدول رده بندی بازیکنان برتر دنیا ثبت میشه چقدر اختلاف امتیاز دارن .اون قلبو .... اونا چیه ؟
    میری به league information ---|> بعد Total ranking

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

میری به league information ---|> بعد total ranking
    خب اینجا که فقط امتیاز 5 بازیکن برتر هرپستو زده .من امتیاز بازیکنای خودمو میخام.

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

[ عکس های با فرمت png که نوعشون indexed color هست لود میکنید بعد عکس لود شده رو دراگ میکنید روی هر لوگویی که میخوایید. توضیح از این واضح تر دیگه نمیتونم بدم امیدوارم به دردتون بخوره و بتونید کار کنید
    [/quote]
    مرسی دوست عزیز درست شد.
    شما که مستر لیگ بازی میکنی لباس تیمتو چکار میکنی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی دوست عزیز درست شد.
    شما که مستر لیگ بازی میکنی لباس تیمتو چکار میکنی؟
    من مستر لیگ بازی کردنی یه تیم لایسنس شده نه چندان قوی بر میدارم (الان بازل سوئیس رو برداشتم) دارم تیم منتخب جهان میسازم

خب اینجا که فقط امتیاز 5 بازیکن برتر هرپستو زده .من امتیاز بازیکنای خودمو میخام.
    نه اون رو نمیشه نگا کرد
    Last edited by Spaniuly; 18-01-2009 at 18:22.

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    دوستان بازی شما هم با منوی xbox هستش؟
    ماله من که منوی xbox هستش و خیلی مضخرفه چون اصلا نمیشه توی آپشن دکمه ها رو تغییر بدی

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان بازی شما هم با منوی xbox هستش؟
    ماله من که منوی xbox هستش و خیلی مضخرفه چون اصلا نمیشه توی آپشن دکمه ها رو تغییر بدی
    میشه عزیز میشه
    از توی بازی وقتی توی بازی هستی استوپ میکنی میری Botton Configuration از اونجا میتونی جای دکمه ها رو تغییر بدی تازه از بیرون بازی همون ستینگ میشه به صورت مشابه عمل کرد وجای دکمه ها رو تغییر داد

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اقا میشه یه ورزشگاه خاص رو به کل از بازی حذف کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا میشه یه ورزشگاه خاص رو به کل از بازی حذف کرد؟؟
    تخریب چی هستی مگه
    خوب اگه فایل BIN مربوط به ورزشگاه مورد نظر رو پاک کنی میشه یه ذره تخصصی هست (بیل و کلنگی می طلبد)

راستی الان داشتم نیمه اول بازی رئال و اوساسونا رو نیگا میکردم ایول جواد عجب گلی زد ادبورد دور زمین پر تبلیغات Pro Evulation Soccer 2009 هست دقت کردید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •