تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 1138 اولاول ... 714715215615675685695705715725735745755816216711071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر به اگزوز سازی مراجعه میکنید که خودشون میدونن .اما اگر خودتون تصمیم به این کار دارین منبع اگزوز که با بست مخصوص به ماشین وصله و برای بیرون اوردنش بست رو باز کنید و با اره اهنبره اتصال با لوله واسط رو ببرید (از جای مناسب)البته فرز هم میشه و اگر از عینک مخصوص استفاده کنید و باک نشتی نداره خطری نداره(من خودم داشتم پوسیدگی کف عقب سمت شاگرد رو برای تعویض میبریدم که به دلیل حواس پرت لوله بنزین هم بریدم!!!) ولی با اره اهنبر هم میشه.منبع عقب که دراومد نوبت به لوله واسط اگزوز هست که در سر دیگر به منبع وسط بسته شده و 2 تا پیچ و مهره داره و اونها رو هم که باز کنید لوله ی واسط هم بیرون میاد. بعد باید فلنچ را متصل کرد و میزون کرد.

2. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

نه منظور من این بود انبار که بالای دف قرار داره آیا وقتی آزاد بشه همین جوری بیرون میاد؟؟ گیر نمیکنه؟
    چون دیدم یکی از لوله ها رو میبرن که بیرون بیاد! باز برای نصب هم , انبار نو رو هم یک لوله رو میبرن !!!!
    برای همین میخواستم بدونم راهی نداره که انبار نو بریده نشه؟!

4. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

والا تا جایی که من اطلاع دارم و دوباری که منبع عقب عوض کردم هیچ وقت مشکلی در بیرون اوردن منبع کهنه نداشته و البته منبع عقب رو اگزوزساز با هواگاز از طرف لوله واسط جدا میکرد و از طرف دیگه هم یه بست داشت که اون رو باز میکرد و منبع رو درمیاورد و منبع جدید رو هم به لوله واسط جوش میکرد و هیج برش و دست کاری به منبع جدید نمیکرد و داخل چال هم با دیفرینسیال هیچ مشکلی نداشت!!!

6. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پس من برم یک اگزوز سازی بدم عوض کنه خودم هم نظارت کنم!
    چون برام اما بود چرا انبار جدید هم دست میزنن! روی چندتا ماشین دیده بودم!!! برای همین سوال برام پیش اومده بود!
    خیلی ممنون بابت راهنمایی
    بست خاور زیاد به دلم نمیچسبه! همون جوش فکر کنم بهتر باشه!
    من از جای مونیفولد اگزوز که دوراهی داره تا انبار آخر رو نو خریدم! پارس اگزوز
    دوراهی رو موقع تعمیر خودم عوض کردم! پیچ جدید هم گذاشتم.
    ولی از سمت راننده کمی هوا میکشه که باید بیشتر سفت بشه
    متاسفانه انبار وسط من رو برداشتن و یک سره کردن! یک لوله جوش کاری کردن به بست ها!! دلیل اینکار چیه؟؟
    من انبار وسط+لوله وسط+انبار آخر رو هم تهیه کردم

8. 3 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه نکته اینکه اگزوزهای تولید پارس خودرو تا جایی که من استفاده کردم خوب بوده ولی لوله ها و گلویی رو خیلی دقیق نمیسازن برای مثال من گلویی اگزوزم رو عوض کردم و نمونه فابریک قشنگ از جای مناسب خم خورده بود ولی نمونه پارس خودرو دقیقا از زیر پیچ کارتل رد شد و من تا مدتی نتونستم روغن رو از کارتل تخلیه کنم تا اینکه ناچارا جای پیچ کارتل رو عوض کردم و اوردم زیر کارتل!!!!!
    خلاصه مراقب قطعات قبلی باشید و به نظر من اونها رو نگه دارید که مثل من گرفتار نشید(قطعات قدیمی گاهی بدجوری به درد میخوره)
    راستی منبع وسط همیشه برای من مشکل ساز بوده (هر کاریش میکنم باز به سرعتگیرها برخورد میکنه و له میشه و صدای اگزوز زیاد میشه )چه تو نوای قبلیم که بکر بود و چه تو نوایی که الان دارم.البته اگر باشه و جوری نصب شه که له نشه صدا کمتره (هرچی منبع بیشتر صدا کمتر)و بودنش بهتره.شاید علت برداشتنش همین بوده!!!
    راستی لوله واسط رو از کجا و با چه قیمتی تهیه کردید؟من نتونستم تو تهران پیدا کنم .حتی خود شرکت پارس اگزوز هم نداشت و ظاهرا تولید نمیکرد دیگه!!!

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پس احتمالا به خاطر این دست انداز ها برداشتن!
    قیمت اون لوله رو یادم نیست!!!
    دوراهی رو 40 خریدم! انبار آخر 65( جدیدا)
    انبار وسط هم 35
    حالا درست یادم نیست باید یک خر وار فاکتور رو زیر و رو کنم ببینم کجا درج شده!
    چون یک چیزی نزدیک به 6 میلیون من فقط لوازم نو و استوک سالم خریدم!!!!! برای یک بیوک خیلی زیاده!!!!!!! و سعی کردم که حدالمقدور همگی اصلی باشه! گرچه بعضی چیزا به ناچار ایرانی تهیه شد!

12. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اتفاقا ديروز متوجه شدم انبار عقب نوا سوراخ شده!!
    قبلا انبار جلو رو نو كردم و عقب رو هم كه دست ساز بود تعمير كردم اما انگار چندان فايده نداره و بايد عوض بشه.
    توي كامارو، انبار جلو نداشت و انبار عقبش هم دست ساز و خيلي محكم بود، و البته صداي بسيار زيباي 8 سيلندر رو هم بخوبي به گوش ميرساند!!
    اگر تعداد انباره ها خيلي زياد باشه قدرت موتور هم كم ميشه.
    براي 8 سيلندر ، فكر كنم اگر يه انباره خوب و محكم عقب بگذارن، ديگه نيازي به انبار جلو نباشه.
    جناب امير، اون 6 تومان لوازم رو مطمئن باشيد الان بايد خيلي گرونتر بخريد، و فكر ميكنم آمريكايي هميشه ارزش اين هزينه ها رو داره!!

14. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

پولا روز به روز بی ارزش میشه علی آقا! فقط و فقط این تصمیم رو داشتم که ماشین خوب سوار شم! چون اصلا با این اسباب بازی ها کنار نمیام!!
    راستی این قانون چیه؟؟ مثل اینکه دیگه تردد خودروی بالای 20 سال ممنوع شد! چندتا از بچه های تهران رفتن پارکینگ!!!
    میشه کسی این موضوع رو توضیح بده؟ تکلیف ما چیه؟؟
    باید تاکسی توریست کار کنیم؟؟؟

16. 4 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تردد 20 سال به بالا ممنوع شد؟؟!!
    اي بابا..باز چه داستاني راه افتاده؟؟
    احتمالا بخاطر آلودگي شديد هواي تهران اينجوري كردن اما نيمشه كه الكي يهويي يه قانون از يه جايي كه معلوم نيست كجاست در بياد و زندگي مردم رو بريزه بهم..
    منكه زير بار اين حرفها نميرم..ماشينهاي صفر كيلومتر خودشون بدترين آمار آلودگي و تصادف و كيفيت پايين رو دارن، اونوقت چسبيدن به 4 تا ماشين كلاسيك و قديمي كه اكثرشون هم يا خوب بازسازي شدن و يا خيلي كم راه ميرن و اونها رو عامل همه اين مصيبتها ميبينن..
    ديگه واقعا از اين چرنديات خسته شدم..اصلا ديگه به اين حرفهاشون اهميت نميدم..

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    برای نصب انباره اگزوز ماشین من اگزوز کار از جوش استفاده نکرد.
    یه بستهایی هست برای مینی بوسه(یه اسمی داشت دقیقآ یادم نیست!فکر کنم کوبلین بود!)با اونها انباره اگزوز رو نصب کرد فقط اگزوز کیپ کیپ نشد.یعنی یکم صدا هوا میداد که اگزوز کار گفت یه چند روز باهاش بچرخ تا آهنهاش داغ بشه و بچسبه به هم.
    چند روز که باهاش تابیدم رفتم پیشش یه آچار کشی کرد و خوب شد.
    میگفت حسن این کار اینه که برای تعویض انباره بعدی فقط کافیه 2 تا پیچ بست رو باز کنی و انباره نو را نصب کنی!

====
    این منع تردد چیه؟من که بعید میدونم همچین قانونی اجرا شده باشه.

تیغه برف پاکن استیل نقره ای رنگ اصفهان هم دیگه گیر نمیاد.ولی 1 ماه پیش که برای خرید رینگ تهران رفته بودم چراغ برق دیدم هنوز دارن.!مارک anco جعبه زرد رنگ.
    Last edited by mohamad.hejazi; 09-12-2012 at 22:49.

20. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •