آقادیگه واقعا داره حالم از این اینترنت ها بهم میخوره توروخدا یکی یه شرکت درست حسابی معرفی کنه
آخه ما چه گناهی کردیم که گیر یه مشت دزد افتادیم![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
آقادیگه واقعا داره حالم از این اینترنت ها بهم میخوره توروخدا یکی یه شرکت درست حسابی معرفی کنه
آخه ما چه گناهی کردیم که گیر یه مشت دزد افتادیم![]()
درود بر شما...
فعلا شرکت خوبی وجود نداره همه فشار ها روی شرکت های خصوصی یعنی مخابرات داره اذیت میکنه اونا هم مجبورن خلاف میل من و شما عمل کنند... بیشترین کاربر شما برای چی هست تا بهتر راهنمایی کنم.
فن آوا هست ولی سرعت خوب منظورتون چنـــد هســـت ؟![]()
خوب مسلما سرعت دانلود بالا از سرورهای خارجی و همچنین پینگ پایین . حاضرم تا ماهی 40 هم هزینه کنم . سرعت دانلود کم کم دیگه 400 به بالا باشه
پیشنهاد میکنم سرویس وایرلس ثبت نام کنید...البته شبانه رایگان ندارد اما تمام این موارد که لازم دارید را شامل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
می خواستم بدونم دوستان شرکتی سراغ دارند ه اینترنت بی سیم در شهرستان های استان رو ارائه بده؟
من الان اینترنت 10 مگ مخابرات رو دارم ولی سرعت آپلودش قوث العاده کم و من به آپلود خیلی نیاز دارم
اگه سرویس دیکه ای جز اینترنت وایرلس سراغ دارین هم لطفا بفرمایید؟؟؟
با تشمر
با عرض سلام
می خواستم بدونم دوستان شرکتی سراغ دارند ه اینترنت بی سیم در شهرستان های استان رو ارائه بده؟
من الان اینترنت 10 مگ مخابرات رو دارم ولی سرعت آپلودش قوث العاده کم و من به آپلود خیلی نیاز دارم
اگه سرویس دیکه ای جز اینترنت وایرلس سراغ دارین هم لطفا بفرمایید؟؟؟
با تشکر
درود بر شما...
سرعت اپلود فقط در سرویس های وایرلس بالای 1 مگابیت بر ثانیه امکان پذیر است ... در حال حاضر در شهر اصفهان فقط چند شرکت محدود از کیفیت بالا برخوردار هستند... اگر در شهرستان های اطراف هستید برای دریافت سرویس وایرلس باید بیشتر هزینه کنید...فعلا فقط این سرویس به صورت قانونی وجود دارد و راهکار دیگه ایی نیست.
آقا من میخوام از نداگستر جمع کنم چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ شبانه رایگان خوب با سرعت دانلود روزانه خوب (لازم نیست حتما 400 500 باشه).
کلا فک کنم همچین چیزی تو اصفهان نیس ولی نزدیک بهش چی هست؟؟
درود بر شما...
شبانه رایگان فقط مخابرات البته بر اساس منطقه مخابراتی شما پورت بسته میشه اگر وضعیت خوب باشه همین سرعتی که گفتید و بیشتر را در اختیار شما قرار میده ... روزانه هم معمولی بد هم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)