یه عکس از صفحه اول مودمت بزار مثل اینایی که ماها گذاشتیم تا یه آنالیزی بکنیم![]()
یه عکس از صفحه اول مودمت بزار مثل اینایی که ماها گذاشتیم تا یه آنالیزی بکنیم![]()
طبق چیزی که تو اینترنت پیدا کردم خط من داغونه
حالا باز شما نظر و راه حل ارائه بدید![]()
اینم بعد اینکه مودم رو به سیم ورودی تلفن به خونه وصل کردم :
پ.ن : خط تلفن که وارد خونه میشه کنار کنتور برق هست .
Last edited by =CYBER=; 06-10-2013 at 21:28.
هر دوتاش ضعیف هست. ببین یه زنگی به 117 بزن بگو نویز دارم و با سیم اصلی هم تست کردم. البته یه چیزیم بگم که سیم تلفن نباید کنار سیم برق باشه چون باعث نویز میشه.
خط خیلی قوی نیست
این تاپیک رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر مشکل ما از سیم کشی تا مخابرات هست ولی در تعجبم چون تمامی خط های منطقه ما فیبر نوری هست مثلا !![]()
یه نظری هم روی نویز من بدید جوونا
اینم بگم قبلا با همین خط تلفن از شرکت خصوصی اینترنت داشتم نویزم خیلی کم بود حدودای 15 تا 20 بود ولی الان با اینترنت مخابرات تو بهترین حالت روی 6.5 ــه اکثرا هم زیر 5 میاد گاهی هم میشه 0.5 ! اینترنتم هم 256 ــه ولی اصلا سرعت خوبی ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برم بگم پورتم رو تغییر بدید انجام میدن ؟
Last edited by ittools; 07-10-2013 at 12:51.
سلام ساعات ریگان مشترکین پس دریافت ساعت چنده؟ اونی که میاد رو قبض تلفن؟؟
خطت داغونه،مخصوصا افت سیگنال خط (Line Attenuation) این مورد خیلی بیشتر از snr رو کیفیت adsl تاثیر میذاره
در مورد تغییر پورت هم من که بعید میدونم انجام بدن مگه اینکه تو نت بیل در ستونDisconnectCause بیشتر port error باشه
شاید اونوقت یه کارایی بکنن برات
زنگ بزنید 2020 بپرسید چون تاجایی که یادمه پس دریافت ساعت رایگانش 1 ساعت کمتره یا از 2 تا 8 هست یا از 1 تا 7 ، دقیق نمیدونم
جالبیش اینجاست با مرکز وحدت حدود سه تا خیابون فاصله دارم ولی اینه وضعیت مثلا فیبر نوری کردن ! یادمه قبل فیبر نوری وضعیت Line Attenuation بهتر بود !
برای Line Attenuation که نمیشه کاری کرد ؟ درسته ؟ به غیر از نزدیک شدن به مرکز مخابراتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)