نه نمره اي محسوب نميشه و تو معدلتون تاثيري نميذاره. مثل اين ميمونه كه اون درس رو حذف كرده باشيد. اون 3 واحد حذف ميشه و 17 واحد در نظر گرفته ميشه
هر ترمي كه معدلتون زير 12 بشه اون ترم رو مشروط شديد
نه نمره اي محسوب نميشه و تو معدلتون تاثيري نميذاره. مثل اين ميمونه كه اون درس رو حذف كرده باشيد. اون 3 واحد حذف ميشه و 17 واحد در نظر گرفته ميشه
هر ترمي كه معدلتون زير 12 بشه اون ترم رو مشروط شديد
خود 12 چی میشه؟
یکی از دوستانم 12 واحد برداشته، اون میتونه یه درس 3 واحدی رو نره؟
Last edited by Saeed Dz; 01-07-2012 at 14:45.
معدل 12 جزو مشروطي ها نيست. مشروطي تا 11.99 هست
بله ميتونه نره و مشكلي نيست
مگه توو پیام میشه کمتر از 12 واحد برداشت؟
توو دانشگاه هی دیگه نمیشه!
بله ميشه كمتر از 12 واحد برداشت...
اينجا ايران...پيام نور :دي
قبلا كه راحت ميشد ولي از چندوقت پيش موقع انتخاب واحد كمتر از 12 واحد نميشه برداشت ولي فكر كنم ميشه حذف كرد يا شركت نكرد تو امتحان
البته يه راه ديگه هم براي ترم آخري ها هست و اونم اينكه با كارشناس رشتشون تماس بگيرن و بگن حداقل واحد انتخابي رو براشون برداره يا كمتر كنه
من خودم اين ترم ايشالا ترم آخرمه و چون 9 واحد بيشتر نداشتم و سايت ميگفت بايد حداقل 12 واحد بردارم مجبور شدم با كارشناس رشتم تماس بگيرم تا كف تعداد واحد انتخابي رو كمتر كنه برام
Last edited by MCSE MAN; 01-07-2012 at 16:48.
کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت
بحث ترم آخر فرق میکنه . . . ممکنه طرف ترم 9 ( ترم آخر ) باشه و 23 واحد براش مونده باشه اونوقت یا باید معدلش بالای 17 باشه که بهش بدن ( البته بعیده کسی معدل 17 باشه) یا اینکه با مسئول رشتش صحبت کنه و هماهنگی های لازم انجام بشه تا بهش بدن
این فقط مخصوص ترم آخری هاس![]()
تاچند ترم پيش كه اينجوري بود.
البته همنطور كه دوستمون گفتن حذف كردن درس و نرفتن سر امتحان هم راه ديگه ي دور زدن اين قانونه :دي
الان چی شد؟
البته منظورم برداشتن واحد نبود
کسی که 12 واحد برداشته میتونه نره 3 واحدی رو و مشکلی پیش نیاد؟
چرا قوانین عصر یخبندان رو میگین که طرف گیج بشه ؟
حالا قانون گذشته هر چی بود مال گذشته بود
قانون جدید همینی که گفتم در پست بالا
مشکلی پیش نمیاد رفیق . . . غایب در امتحان میخوره . . . تاثیری در معدلش نداره . . . مثل اینکه انگار 9 واحد ورداشته . . . تنها ضرری که میکنه این وسط اینه که شهریه اون درس رو ریخته اما درسش پاس نشده
پایدار باشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)