الان سونی رو هم چین میزنه این دلیل بر بد بودنش نیست
ولی من اگه بودم سونی رو انتخاب میکردم ولی با این پول میشه کانفیگ بالاتری از برند دل تهیه کرد
الان سونی رو هم چین میزنه این دلیل بر بد بودنش نیست
ولی من اگه بودم سونی رو انتخاب میکردم ولی با این پول میشه کانفیگ بالاتری از برند دل تهیه کرد
اگه گرافیک براتون مهمه اینو بگیرید HP Pavilion DV5-1070
دل نوت بوک ای کارامدی داره ولی بغیر از کارایی شکل نوت بوک هم مهمه. hp و sony هم نوت بوک های کارامدی دارن هم زیبا. البته این نظر شخصی منه. به هر حال متشکر
آخه با بدنه مگه می خوایم کشتی بگیریم...
من همینو گرفتم و ازش راضیم..
به نظرم الان که 1510 با این کانفیگ خوبش قیمتش هم پایین اومده نباید در خریدش شک کرد...
من 4 ماه وقت گذاشتم و با توجه به بودجه ای که داشتم به 1510 رسیدم....
واسه 2 کیلویی هم می تونی به 1310 توجه داشته باشی
![]()
سلام چرا کسی جوا منو نمی ده
بابا یکی راهنمایی کنه please
DELL Inspiron 1525
core 2due 2
2G ram
hdd 250
DVD RW
15.4 WXGA
VGA 358
POLAND
قیمت:880000
کاملا درسته حرفتون ولی سری xps و studio از دل به نظر من زیبا هستن علاوه بر کارایی
البته سلیقه ها فرق میکنه
موفق باشی دوست من
الان با این کانفیگ سونی میده یک ودویست الی سیصد
سلام ممنون
می خواستم بدونم سری Inspiron بهترن یا vostro
به نظر شما بین dell مدل 1530 و 1330
و 1510 کدوم بهترن می شه مشخصات کاملشون رو بزارید
اگر می شه ورن دقیقشون رو هم بزارید مسله ی حمل و نقلش برام مهمه
Last edited by nibble; 21-01-2009 at 17:39.
خوب سری Vostro سری قویتری هستند ولی کیفیت ال سی دی بالایی ندارند و inspiron بهتره از این لحاظ ... ولی ووسترو ها قوی ترند ... قدیمت inspiron خیلی زیاده و لپ تاپ های قدیمی تکنولوژی روز نیستند
مدلهای 1530و 1330 سری XPS هستند و 1510 سری vostro ... مشخصات که خیلی زیاده ولی سری XPS گرافیک بهتری دارند ، محکم ترند ، زیباترند ، کیفیت ال سی دی آنها توی دل بهترین هست و مجهز هم هستند ... در کل قویتر و گرانتر هستند
وزین همه 15 اینچی ها بین 2.6 تا 3 کیلوگرم هستند ... ووسترو ها حدود 2.7 و XPS ها تقریبا 3 کیلو هستند
13.3 انیچی XPS یعنی 1330 حدود 1.8 کیلو هست و چون 13.3 اینچیه ، سبک تره ... اما به قدرت کانفیگ های بالای اون دو تا نیست
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)