خدا عمرت بده... من یه چیز جالبی متوجه شدم:
دوره ی من دیشب تموم شد، و با تمدید آنلاین، اتوماتیک وصل شد دوباره - دقت کردم دیدم سرعت شبانه خیلی روونتره(روونتر بودن، پکت لاست کمتر رو میرسونه) نسبت به هفته ی قبل از تمدید، بر عکس شاتله![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خدا عمرت بده... من یه چیز جالبی متوجه شدم:
دوره ی من دیشب تموم شد، و با تمدید آنلاین، اتوماتیک وصل شد دوباره - دقت کردم دیدم سرعت شبانه خیلی روونتره(روونتر بودن، پکت لاست کمتر رو میرسونه) نسبت به هفته ی قبل از تمدید، بر عکس شاتله![]()
چند صفحه اخیر رو که خوندم متوجه شدم که همه درگیر مشکلاتی هستیم که آسیا تک برای ما درست کرده و کاملا مشخصه که دروغ گویی و عدم صداقت با مشتری در آساتک رواج پیدا کرده.بعد از گذشت یکماه از درخواست ثبت نام 15 روز پیش انصراف دادم و با من تماس گرفتن و انصرافمو تایید کردم و قرار شد مبلغ برگرده هرچی پیگیری کردم مبلغی برنگشت تا دیروز که تماس گرفتن مدارک شما ارسال شده مخابرات و دیگه نمی تونید انصراف بدید مگر بعد از رانژه و دادن هزینه رانژه.دروغ پشت دروغ
شرکت آسیا تک بدونه اگه بخواد اینجوری با مشتری رفتار کنه آیندش بهتر از شاتل نخواهد بود
سلام می خواستم بدونم سرعتم خوبه 1mb
من نزدیک 2 هفته میشه سرویس فعال شده.
1 مگ گرفتم اوایل خیلی خوب بود ولی الان چند وقتی میشه سرعتم اومده پایین و نوسان داره ولی معمولا دانلود روی 30-50 هست در صورتی که چند روز اول روی 200-220 بود. واسه همه همینجوریه؟
ولی فکر کنم نتایج اسپید تست خوب باشه ولی دانلودم پایینه
در ضمن از چیز شکن هم استفاده نمیکنم
![]()
پینگت پایینه
آسیا تک پورتاش بازه!!! محدودیت دانلود نداره معمولا پورت هارو روی 2 مگ میبندن
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
از چه برنامه ای برای دانلود استفاده میکنید ؟؟؟
سرعتتون هنگام دانلود از medifire چنده ؟؟؟
Last edited by Farshid72; 23-01-2012 at 23:42.
بستگی داره که اهل کجا باشید!!! معمولا پینگ ها مناسب و جوابگوی نیاز هستش و خوبم میشه بازی کرد سرور هم گذاشته برای بازی و سرعتش خیلی خوبه!!! البته میگم بستگی داره کجا باشید ولی latency که تو counter دیدم همه زیر 50 بود و مناسب
سرعت دانلود حدود 300-4500 بیشتر یا کمتر هم میشه بستگی داره از چه سایتو سروری استفاده کنید اینی که گفتم ماله mediafire و IDM بود
این ماله منه با سرعت 128 و حجم 10 گیگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همینطور این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ هم داشتم همین سرعت بود!!!![]()
Last edited by Farshid72; 23-01-2012 at 23:49.
من نزدیک به 4 , 5 ماه هست که از این شرکت ADSL یک مگ با 5 گیگ ترافیک گرفتم اولش انقدر خوب بود و انقدر عالی بود که فکر کردم تو یک کشور دیگه هستم چون اصلا هیچ مشکلی نداشت و اصلا قطع نمیشد و سرعتش هم همیشه چه روز و چه شب ثابت و عالی بود . تا همین یکی دو هفته پیش سرعت دانلود شبانم روی 150 الی 200 بود ولی الان به زور به 50 میرسه و اکثر موقع ها روی 20 تا 30 است
این رو هم بگم که من از بهترین و پرسرعت ترین سرور ها که مربوط به آپلود سنترهای خارجی است دانلود میکنم و مشکل از سرور ها نیست و مشکل از خود آسیا تک است که دیگه مزخرف شده
البته این مشکل رو فقط شب ها داره و روز ها از هر لحاظ عالی است
اگر همینطوری ادامه پیدا کنه میرم سراغ یک شرکت دیگه چون ما بدبخت ها پول اضافه نداریم که بدیم بابت ADSL یک مگ که سرعتش هیچ فرقی با 128 نداره .
همینطوریش اینترنت تو ایران گرون هست دیگه بخواد سرعت هم پایین بیاد که دیگه هیچی .
کلی پول میدیم که اینترنت خوب داشته باشیم ولی ....
منم همينطور نامردا عمدا سرعت شبانه رو اوردن پايين. به زور به سي ميرسه. خيلي پستن
فکر کنم اینspeedtest مشکل داره
دوستان عزیز بستگی به موقعیت شما هم داره اگه ماله من 128 با 2 مگ فرق نداره خوب ماله موقعیت مکانی و جغرافیای من هستش که ممکنه تو شهر شما اینجوری نباشه
سرعت شبانه هم بدک نیست!!!
شما یه فایل 1 گیگ رو دو شبه دانلود میکتید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)