سلام
دوستان من ورژن 2010 استفاده مي كنم كليد معتبر هم دارم ولي موقع اجرا cpuمن تا 100 درصد پر مي ه سيستم يه جور ايي هنگ مي كنه avp.exe تا 95 /98 در صد cpu را پر مي كنه و برخي بر نامه مانن اينتر نت اكسپلوير را حذف مي كنه لطفا راهنمايي نماييد
سلام
دوستان من ورژن 2010 استفاده مي كنم كليد معتبر هم دارم ولي موقع اجرا cpuمن تا 100 درصد پر مي ه سيستم يه جور ايي هنگ مي كنه avp.exe تا 95 /98 در صد cpu را پر مي كنه و برخي بر نامه مانن اينتر نت اكسپلوير را حذف مي كنه لطفا راهنمايي نماييد
شما به بزرگواریتون اشتباه آنتی ویروس ها رو ببخشید.
از آخرین نسخه 2009 این آنتی ویروس استفاده کنید.
2010 فعلا اشکالات عجیبی داره.
هنوز Buildهاي جديدتر نسخه 2010 در مرحله بتا ميباشند و نسبت به نسخه فينال قبلي نميشه زياد روشون حساب باز كرد.توصيه اينه كه فعلا از اين نسخه استفاده نكنيد.
سلام
آقا من سیستمم باز ویروسی شده...الان KAV 2010 که قبلا" هم داشتم نصب کردم...ویروسم پیدا داره میکنه فعلا"...ولی Update نمیشه...! میگه:
Task cannot be started. Madule was not authenticated
این یعنی چی؟
ممنون, شاد باشید![]()
من همیشه انتی ویروسم به روز هست.همیشه.از این بابت خیالت راحت باشه
اصلا مهدی جان مشکل جدید من اینکه نرم افزار رو وقتی پاک میکنم و میخوام که کد فعالسازی رو بزنم ، اون صفحه ایی که میخوام کد رو بزنم برام نمیاد.
گیریم که من نرم افزار اصلی رو خریدم.وقتی اون صفحه نمیاد که من کد رو بزنم چه فایده ایی داره؟
یکی از ایرادای این نمر افزار هم اینکه در داخل خود برنامه نمیشه فعالش کرد
اگه میخوای اون صفحه بیاد باید بعد از پاک کردن کامل نرم افزار این دو فایل که به صورت مخفی در درایوهات ایجاد شده رو حذف کنی
Narcis53.dat
Narcis53.sys
احتمالا این دو فایل در درایو C و یا آخرین درایو هاردت ایجاد شده این دو رو پاک کن صفحه فعال سازی ظاهر خواهند شد....
ظاهرا زور ويروسهاي سيستم شما بيشتر از آنتي ويروس ميباشه.بايد سيستم خود را با ديسكهاي بوت يكي از آنتي ويروسها راه اندازي كنيد و در آن حالت سيستم خود را اسكن كنيد و ويروسهاي موجود را پاك كنيد.يك برنامه اسكنر هم هست به نام NOD32 On-Demand Scanner كه نيازي هم به نصب نداره و حجمي در حدود 15 مگ داره.اين برنامه در تاپيك اختصاصي NOD32 معرفي شده.ميتونيد اون رو هم تست كنيد.
لطفاً اين پست رو پاك كنيد چون مشكل ام حل شد شرمنده
سلام
مشكل من سر active كردن 2010 هست ورژن 9.0.0.459.
من خيلي وقت هست كه از اين ورژن دارم استفاده مي كنم شايد 10 بار expire شدم و بعد هم لايسنس جديد دادم و مشكلي نبوده الان مي خواهم active كنم active new license كه مي زنم فقط گزينه active commercial license رو ميده كه نمي دونم چكارش بايد بكنم و احتمالاَ بايد كد اكتيو داخل اش بزنم ولي قبلاً اينجا ١ گزينه trial بود اون رو مي زدم بعد مي رفت به اينترنت وصل بشه نميشد ارور ميداد ok ميزدم مي رفتم ١ قسمت كه browse بود لايسنس مي دادم و تمام الان اين داستانها ديگه نمياد.
درضمن هيچ لايسنسي هم در برنامه از قبل نيست و پاكه پاكه.
حتي ١ بار uninstall هم كردم جواب نداد.
الان من براي active كردن بايد چكار كنم؟؟؟؟
با تشكر
Last edited by cheetoz_motori; 13-09-2009 at 09:25.
راهنمای کامل فعالسازی رو از امضای من بگیرید.
سوال های مربوط به فعالسازی رو هم از این به بعد در تاپیک کرک و سریال کاسپر بپرسید.
درود بر دوستاران کاسپر
من چند سالی میشه از کاسپر استفاده می کنم چون واقعا ارزشو داره .
فقط از 9 به بعد و به ویزه در 10 چند تا مشکل برام پیش اومده از دوستان می خواهم که راهنماییم کنند
یکیش این که این کاسپر بد جوری به همه چیز گیر میده کلا سیستمو گرفته زیر نظر . مثلا نمیتونم دانلود کنم چون نمی ذاره
بعدا سرعت اینترنتم را هم بدجوری میاره پایین واسه خودش کلی کنترل داره
منم به این خاطر غیر فعالش می کنم
از دوستان می خواهم راه حل بدن تا این مشکلات را حل بکنم
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)