تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 649 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نه
    ببخشید من بد نوشتم
    منظورم این بود که ظاهر گوشی خودم (ایکس وان) رو خیلی دوس دارم
    ببخشید
    عزیزم دیگه اعتراف کردی.ماست مالیش نکن

می دونم که hd2 رو دوست داری.منظورت هم کیبرد مجازی اون بود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من 6 ماه از 6.1 استفاده کردم الانم چند روز x1.5 ریختم خیلی خوب شده برو ویندوزتو عوض کن شاید مشکل مانیتورتم حل بشه...

دوستان یکی تنظیمات core player رو به من بگه تا میام چندتا کلیپ با کیفیت نگاه کنم هی اسلو میشه نمیشه از کیفیت خفن مانیتورش لذت برد....
    شما چه فایلی را باز میکنین ؟
    دقیقا مشخصاتشو بگین
    مشخصات فایلی را که باهاش مشکل دارین
    همچنین ورژن کور پلیری که نصب کرده این را نیز بگین

[QUOTE]
    دوستان عزیز سلام
    اولا از اینکه سوالای آماتوری می پرسم شرمنده چون اینجا سوالات خیلی حرفه ای به نظر میرسه.
    من قبل از خرید ایکس وان فکر میکردم که عین کامپیوتر روش برنامه نصب میکنیم ولی الان حسابی تو مشکل افتادم.
    اصلا بلد نیستم نرم افزار نصب کنم. آخه شکل همشون شبیه مرورگر اپرا هستش . یعنی وقتی روی ست آپ کلیک می کنم میخواد بره تو اینترنت.
    تو را خدا یکی بیاد قدم به قدم یاد بده چطوری میشه نرم افزار نصب کرد. من شدیدا احتیاج به فارسی ساز دارم. حتی از مغازه های موبایل هم پرسیدم. کسی در مورد فارسی ساز و نحوه نصبش اطلاعی نداشت البتهخ تو کرج.
    دستم به دامنتون...کمککککککک
    شما مطمئنین برنامه پاکت پی سی دانلود کرده این ؟
    اگه اره باید پسوندش exe or cab باشه
    که یکیشو میتونی مستقیم از گوشی نصب کنی
    و یکیشم با کامپیوتر نصب میشه
    اگه کلیک میکنی میره اینترنت یه چیز دیگه ای هست

اون بلوتوث هم مال همه پاکت پی سی ها اینطوریه
    فرستادن فایل کلا مشکله
    چیزی که بیشتر از همه چیز منو عصبی میکرد

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    اولا از اینکه سوالای آماتوری می پرسم شرمنده چون اینجا سوالات خیلی حرفه ای به نظر میرسه.
    من قبل از خرید ایکس وان فکر میکردم که عین کامپیوتر روش برنامه نصب میکنیم ولی الان حسابی تو مشکل افتادم.
    اصلا بلد نیستم نرم افزار نصب کنم. آخه شکل همشون شبیه مرورگر اپرا هستش . یعنی وقتی روی ست آپ کلیک می کنم میخواد بره تو اینترنت.
    تو را خدا یکی بیاد قدم به قدم یاد بده چطوری میشه نرم افزار نصب کرد. من شدیدا احتیاج به فارسی ساز دارم. حتی از مغازه های موبایل هم پرسیدم. کسی در مورد فارسی ساز و نحوه نصبش اطلاعی نداشت البتهخ تو کرج.
    دستم به دامنتون...کمککککککک

تازه ارسال بلوتوزم هم کار نمی کنه. اونو چکارش کنم؟ ای خدااااااا

سلام.

اینکه مشکلی نیست.شما 2 نوع برنامه رو میتونید رو گوشیتون نصب کنید یکی برنامه های با پسوند Cab و دیگری برنامه هایی با پسوند Exe که این دومی باید برای ویندوز موبایل باشه یعنی Exeهای کامپیوتر رو موبایل نصب نمیشن.
    اما برنامه هارو به سه طریق زیر میتونی نصب کنی.
    برای برنامه های Exe ابتدا گوشی رو از طیق برنامه اکتیو سینک که روی CD داخل پک گوشی هست و باید رو کامپیوترت نصب کنی با کامپیوتر سینک میکنی بعد از سینک شدن رو فایل Exeکلیک میکنی ابتدا رو کامپیوتر نصب میشه(فایلهای اجراییش)بعد شروع میکنه رو گوشی نصب کردن البته قبل از نصب رو گوشی یک پیغام به شما میده که باید اکی کنی.
    اما برنامه های Cab رو به 2 صورت میتونی نصب کنی یکی اینکه فایل کب رو به گوشی منتقل کنی سپس اونجا توی گوشی روش کلیک کنی و دوباره یک سوال و اکی و نصب برنامه.
    اما روش دوم اینه که یک برنامه وین سی ئی کب اینستالر هست اونو رو کامپیوتر نصب میکنی این برنامه یک گزینه به Send To ی کلیک راست کامپیوترشما اضافه میکنه و دیگه نیازی نیست شما فایل Cab رو انتقال بدی به گوشی همونجا رو کامپیوتر یک کلیک راست روش میکنی و Send To Wince....., و برنامه شروع میکنه به نصب شدن عین فایل Exe.اگر برنامه مذکور رو خواستی و پیدا نکردی بگو برات آپلود کنم و لینکش رو بزارم.
    در مورد فارسی ساز هم تو همین تاپیک فکر میکنم پست 1015 هست دانلود کن و بروش بالا نصب کن.هر مشکلی هم داشتی بگو من یا دوستان دیگه راهنمایی میکنیم (من تا جایی که اطلاعاتم اجازه بده) و اینو هم همیشه تو ذهنت داشته باش و گوشیتو برای نصب برنامه بیرون نده و الکی برای نصب برنامه هزینه نکن.
    اما در مورد فرستادن فایل بوسیله بلوتوث : برای اینکار با قلم روی فایلی که میخوای بفرستی کلیک کن و نگهدار تا یک صفحه کوچیک باز بشه تو اونجا روی گزینه Beam File کلیک کن یک صفحه باز میشه و دستگاه گیرنده رو پیدا میکنه سپس Tap To Send رو بزن و فایل رو بفرست.البته با نصب برنامه متونی اینکارو خیلی راحتتر و با امکانات بیشتر انجام بدی منتها فعلا" برای اینکه کارت راه بیفته از این راه استفاده کن تا سر فرصت گوشیت رو از لحاظ امکانات نرم افزاری تکمیل کنی.
    فارسی ساز رو هم اگر نتونستی پیدا کنی بگو برات آپلود کنم و لینک بزارم.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

از دوستانی که چند رام نصب کردن به نظرتون کدوم رام خوبه.
    من الان یه انرژی نصب کردم ولی دارم میبینم باگ و ایراد و هنگ و ... زیاد داره.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

من کلیپ گروه tm آهنگ vip رو برای مثال میگم چون خیلی از کلیپهای با کیفیت دیگه هم اینطوری میشن...
    حجم فایل : 47.4 مگ
    720x430 رزولوشن
    فرمتشم avi

مثلاً کلیپ ابی مست چشات
    حجم فایل : 53 مگ
    720x436 رزولوشن
    فرمتشم avi

ورژن core player من هم 1.3.2 build 6909

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

از دوستانی که چند رام نصب کردن به نظرتون کدوم رام خوبه.
    من الان یه انرژی نصب کردم ولی دارم میبینم باگ و ایراد و هنگ و ... زیاد داره.
    فرشاد جان کدوم ورژن رو شما نصب کردی ؟!
    من الان مدت زیادی هست از رام انرژی استفاده می کنم ، باگ داره بدون شک ولی از لحاظ امکانات و ظاهر خیلی خوبه !

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

من 6 ماه از 6.1 استفاده کردم الانم چند روز x1.5 ریختم خیلی خوب شده برو ویندوزتو عوض کن شاید مشکل مانیتورتم حل بشه...

دوستان یکی تنظیمات core player رو به من بگه تا میام چندتا کلیپ با کیفیت نگاه کنم هی اسلو میشه نمیشه از کیفیت خفن مانیتورش لذت برد....
    معمولا Coreplayer با رام های کوک شده مشکل داره ولی به خوبی بر روی رام های اصلی جواب میده !
    من برای دیدم فیلم(نه کلیپ حتی! ) از WM ورژن 12 اگه اشتباه نکنم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم ... برای اینکه بهترین حالت هم باشه با مبدل به رزیلوشن 480 در 800 تبدیلش می کنم !

8. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بقیه دوستان نظرشون درباره ال سی دی گوشی من چیه؟
    Last edited by danger9597; 08-02-2010 at 00:54.

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

معمولا Coreplayer با رام های کوک شده مشکل داره ولی به خوبی بر روی رام های اصلی جواب میده !
    من برای دیدم فیلم(نه کلیپ حتی! ) از WM ورژن 12 اگه اشتباه نکنم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم ... برای اینکه بهترین حالت هم باشه با مبدل به رزیلوشن 480 در 800 تبدیلش می کنم !
    ورژن مال من 10 هست 12 رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

براتون آپلود کردم ... نمی دونم واقعا 12 هست یا فقط ظاهرش رو تغییر میده !!
    در هر صورت اگه از رام کوک شده استافده می کنید Core Player معمولا جواب نمیده و فقط صدای کلیپ ها پخش می کنه و باید از WM استفاده کنید ...
    (برای استفاده از فایل پسوندش رو به Cab تغییر بدید)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیزARYANLAND
    ممنون از راهنماییهای خوبت. من فارسی ساز علیرضا را دانلود کردم ولی ست آپش پسوندی نداره. فقط نوشته ست آپ و شکلش هم شبیه مرورگر اپرا هستش. آگه امکانش هست لطف کن این نرم افزار و اون یکی که خودت گفتی واسه نصب خوبه را اینجا بزار من دانلود کنم. اصلا اگه تهرانی من گوشی را بهت بدم هرچی واسه ایکس وان لازمه را روش نصب کنی منم هزینه شو خدمتتون پرداخت کنم. منتظر پیامتون هستم. بازم ممنون از کمکت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •