مراحل زیر:
New
Brochures and booklets
بعد بروشور و کاتالوگی که می خوای رو انتخاب کن
مراحل زیر:
New
Brochures and booklets
بعد بروشور و کاتالوگی که می خوای رو انتخاب کن
این رو امتحان کن
روی یکی از نوشته های انگلیسی سمت راست ماوس رو بزن بعد گزینه style رو انتخاب کن و بعد هم Select Text With .... اگر همه متون لاتین انتخاب شدند اونوقت میتونی همه رو به راحتی چپ چین کنی
متاسفانه همه رو انتخاب میکنه . .
هم فارسی و هم انگلیسی !
روش درست کردن بروشور در ورد 2003 و کادر زدن برای اون به چه شکله؟
سلام
ممنون از لطف تون، ولی سوال من این بود که بدون گروپ کردن ، خیلی وقت ها به با نزدیک کردم موس به کنار Shape ها ، دستگره های کناری و بالایی قرمز رنگ میشن و میشه انتها خط ها رو به اونها وصل کرد. اینجوری بهم قفل میشن و اگه مربع رو پایین و بالا ببریم ، یه طرف خط که به مربع وصل شده باهاش حرکت میکنه ولی سر دیگش نه.
کسی نمیدونه؟
لطفا tab stop در word توضیح بدین اصلا چی هست و چه جوری میشه از ان استفاده کرد ؟ 2 تا عکس هم گذاشتم
![]()
سلام دوستان من میخواستم بپرسم چطور میشه تنظیم کرد که هر وقت آفیس رو باز میکنیم بصورت دیفالتش فونتش نازنین باشه جهت نوشتن از راست به چپ باشه و حاشیه صفحات هم طبق تنظیم ما باشه و هر دفعه که یک سند جدیدمیخوایم ایجاد کنیم مجبور نباشیم هی اینا رو تغییر بدم دوباره. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن...![]()
سلام
بعضی هاشو از این طریق میتونین انجام بدین :
البته فکر نکنم بتونین راست چین کنین، دیفالت رو !
اه . اه . اه اونم کاش میشدآخه اعصابم داغون شد بس که هی از راست به چپ رو فشار دادم . ولی بازم از هیچچی بهتره. خیلی ممنون جواب دادید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)