ما همه میدونیم واسه چی اینطوری میشه واقعا حرکت نا جوان مردانه ایه شما فکر کن یه سری کار بر جدید اینو نمیدونن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما همه میدونیم واسه چی اینطوری میشه واقعا حرکت نا جوان مردانه ایه شما فکر کن یه سری کار بر جدید اینو نمیدونن
بازم امشب اینترنت ترکید
سرعت دانلود ماکسیمم 5 کیلوبایت
پینگ = 1000
یه سوال اگه سیم برق و تلفن در قسمت ورودی به خونه کنار هم وارد شن امکان داره روی خط نویز بیفته یا تاثیری نداره؟
fله تاثیر داره ولی نه واسه سرعتها پایین که در حال حاضر تو ایران وجود داره.
همیت الانش که شبا دانلود میکنیم مگه برای دانلود بیشتر ترافیک کسی میخره؟
اون ترافیک به نظرم بیشتر برای وبگردیه
اکانت های ما (اندیشه) نامحدود شد دیگه!؟ کسی دقیق میدونه تا کی هست؟ کلآ کسی از جزئیات این طرح خبر داره؟
قاعدتآ این مورد رو شخص تو فرمی که داره پر میکنه باید ذکر کنه دیگه؟ (چون صحبت خیلی وقت پیش هست دقیق یادم نمیاد)تو اندیشه اینطوریه که هر کی به ازای هر 1 نفر که معرفی کنه تا زمانی که اون کاربر جدید سرویسش برقراره تخفیف میگیری. کارت مارت هم نمیخواد.
یعنی سیستم خودش محاسبه میکنه و مبلغ تخفیف رو میتونی موقع تمدید سرویس خودت یا گرفتن سرویس جدید استفاده کنی.
تو این سیستم از کسی که معرفی کردی سیستمشو قطع کنه دیگه تو تخفیف نمیگیری. یعنی تخفیف ها به کیفیت سرویس دهی و رضایتمندی کاربرا بستگی داره
Last edited by G.D.ragon.Ir; 22-08-2010 at 05:59.
مثل اینکه دیشب اندیشه از زیر سرم بیرون اومد!
دیشب حدود 1 گیگ دانلود داشتم.
سوال:
طبق نرم افزاری که نصب کردم میگه از 1 شب تا 6 صبح 1150 مگ ترافیک داشتم ولی طبق دانلود منیجرم من 1 گیگ دانلود کردم. اون ساعت وبگ گردی هم نکردم و هیچ چیزی اپدیت نکرده خودشو.
این اختلاف واسه چیه؟
کاملآ تائید میشه, برای منم کم کردن (شانس آوردم چیز زیادی دان نکردم) ولی واقعآ براشون متاسفم. شاید هم باید برای خودم متاسف باشم که از همچین جایی اشتراک میگیرم.اين واسه گول زدن شما هست
براي من هم اين اتفاق افتاد ، اما وقتي دانلود كردم تموم شد!
دوست غریز
اندیشه 2 تا سیستم داره یکیش سیستم CRM که برای انجام عملیات ثبت نام. تمدید و .... کاربرای adsl هست
این سیستم یک واسط کاربری برای تسهیل امور مدیریت اکانت هست سیستم اکانتینگ نیست و میزان کارکرد کاربرا رو نگه داری نمیکنه.
سیستم اکانتینگ که ریز مصرف کاربرا رو نگه داری میکنه یه سیستم دیگست
شما وقتی تو crm میخوای مانده حساب اکانتتو ببینی این سیستم خودش وصل میشه به اکانتینگ ازش مانده حساب شما رو میپرسه
اگه بهر دیلی نتونه اینکارو بکنه تو crm مینویسه unlimit.
شما برای نگاه کردن مانده حساب یا ریز کارکردت همیشه باید به accounting.askiran.com وصل شی
اونجا همیشه میزان مانده حساب و ریز مصرفتو میتونی ببینی حتی زمانی که crm میزنه unlimit
کسی از 772 نیست که شاتل داشته باشه؟دیگه داره حالم از اندیشه بهم میخوره.خواهشا شاتلیا یکم از سرعتشون بگن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)