نه دادش 2 مگ 40 گیگ دیوانه که نیستم بگیرم. 2 مگ از 1 گیگ تا 10 گیگ شبانه داره
در صورتی که تو سایت 2 مگ فقط 40 گیگ رایگان داره. نمی دونم حالا اینا چرا می دن
نه دادش 2 مگ 40 گیگ دیوانه که نیستم بگیرم. 2 مگ از 1 گیگ تا 10 گیگ شبانه داره
در صورتی که تو سایت 2 مگ فقط 40 گیگ رایگان داره. نمی دونم حالا اینا چرا می دن
پس مطمئن. بشو که حتما قرار دادت شبانه داره
چون اگه گرفتی و شبانه نداشت دستت هیچ جایی بند نیست
سلام
میخواستم بپرسم فن آوا سرعت 1 مگ حجمیش را روی چند میبینده ؟؟؟؟
اونایی که 1 مگ محدود دارند Downstream شون روی چند بسته شده ؟؟؟
Last edited by Lightِِ; 24-11-2014 at 14:53.
یعنی فکر کنم رکورد رانژه رو و تعویض سرویس رو شکوندم !!
تو فرم فسخ قرار دادم با پارس آنلاین زدم ۳ آذر خط رو تخلیه کنن ، صبح ساعت ۸ از خواب بیدار شدم با کمال تعجب خط رو تخلیه کردن و لینک ندارم ! بعدش زنگ زدم فن آوا گفتم خطم خالی شد شما درخواست بزنید رانژ بشه ، اونم زد ، زنگ زدم مخابرات گفت درخواست رسیده ، ساعت ۵ اومدم خونه دیدم لینک وصل شده !!! زنگ زدم فن آوا پسوردم رو دادن !!
از شر پارس آنلاین هم راحت شدیم رفت ، الانم سرعت دانلودم ۱ مگ هست ( پروفایل ۱۰ مگ خواستم ببندن ) حالا شب هم تست کنیم ببینیم چطوریه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
خوب تبریک میگم و سرعت خوبی رو برای شما آرزومندم
دعا کن شب هم همینجوری باشه وگرنه نمیارزه و تخلیه میکنم ، فقط به خاطر شبانه اومدم اینجا
راستی مودم 4g اوکی شد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
از این دوستمون که نمایندگی شهر مشهد هستن سوال دارم
من خواسته باشم 256 یا 512 فن آوا محدود بگیرم خط ـم رو چند مگ بسته میشه؟
اين شركت لقمانه تو استان خوزستان به اسم نمايندگي فن آوا ولي فن آوا نيست اين شركت همه چيزش مثل مخابراته مثلا سرعت سرويس هاش اسميه و پهناي باندشو از مخابرات ميگيره همه سرويس هاش هم شبانه رايگان دارن اكانتينگش هم دست خودشه و هرطور خواست به مردم ميفروشه ميخواد با شبانه بفروشه يا بدون شبانه همش دست خودشه پينگش هم ميگن بالاتر از مخابراته
دارم باهاش کلنجار میرم فعلا که نسل چهار رو نشناخته نمی دونم شاید اینجا م خراسان راه اندازی نشده
فرشاد من تعرفه هاشو دیدم شبیه فن اوا بود
بعد مخابرات ارائه می دین کنار فن اوا. تو بیلبرد شرکت هم زدن نمایندگی فن اوا من 2 بار تا حالا سر زدم. شرکت پردیس مخابرات هم خودشون هستند. من رفتم دوتا برگه تعرفه بهم داد
گفت مخابرات فقط سرویس می دیم پشتیبانی با ما نیست. ولی فن اوا هر مشکلی باشه ما حل می کنیم. ولی حیف که بیشتر از 2 مگ ندارن. وگرنه اگر روی 4 مگ می بست خط را سرویس می گرفتم ازش. میگه همون قدری که سرویس می گیرد خطتون را می بندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)